Boşanmak için cesaret istiyorum

İyi de sen hiç detay vermemişsin. Adam durduk yere yapmamıştır böyle. 11 yıldır iyi giden evlilik çocuktan sonra mı bu hale geldi?
Diyosun ki ayrı yatıyoruz istemiyor. Neden ama? Konuştuğunda ne diyor? Tartışma sebebiniz nedir de adam seni kolundan bi oraya itiyor bi buraya itiyor mesela?
Çok eksik var konunda...

Aynen..çocuk olmadan önce nasıldı bu adam

Bence de biri var hangi erkek iki yıl karısı ile yatmaz. En son 2018 aralık ya

Ona ragmen niye tüp bebek? Hadi adam sana karsi sogudu, cocuklara karsi niye sogusun? Diyorsunki cocuklara 1 saat olsun bile bakmiyor. Sonra diyorsun ki cocuklari elimden alacak. Cocuga bakmayan adam, niye elinden alsin?

Bu adam hep böyleydi bence fakat artik cocuklar ile uykusuzluktanda tahamülün kalmadi. Artik hem ev hem cocuk hem es yetisemiyorsun, dogal olarak ve daha yeni gözüne batmaya basladi. Böyle bir adam degismez. Bosanmak en mantiklisi.

Çocuklarınızı almak için neden onay bekliyorsunuz ki. Madem aileniz arkanızda yanlarına gidin bir süre. Bakıcı yardımı alırsınız biraz daha büyüdüklerinde iş hayatınıza dönüş yaparsınız. Zaten mahkeme de size verecektir çocukları yaşlarından dolayı.
Sindirildiğiniz için bu kadar cesaretsiz olduğunuzu düşünüyorum. 2 yıl cinsellik yaşanmayan, içinde sürekli hakaret ve aşağılama olan bir ilişki evlilik olamaz. Herşey bittiğinde bu olanlara nasıl katlandığınıza kendiniz bile inanamayacaksınız.

Mesleğin var birikimin var.
Pırlanta gibi evlatların var.
Onlar sana güç verir hiç umutsuz hissetme.
Kusurlu taraf o rahat ol.
Gönder güle güle gitsin pislik.
Çok sinirlendim bu herife!

Birbirinizin eşi falan degilsiniz. Bu kadar seye ragmen neden o evde kalıyorsunuz ki? Ayrica mahkeme çocukları sizin psikolojik ya da ahlaki bir engeliniz yoksa mahkeme icin size vermekten baska careleri yok. Babada çocuklarına maddi olarak bakmak zorunda. Siddet olaylarinda muhakkak raporlatin herseyi . Bu evlilik degil size de cocuklara da yazık.

İyi bir avukat bulun, annesinden emdiği süt burnundan gelecek şekilde hayattan bezdirir, kocalık görevini yerine getirmiyor, size hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulamış, çok büyük ihtimal aldatıyor da. Böyle bir adama katlanmak zorunda değilsiniz. Ailenizle konuşun bir an önce davayı açın, ayrıca çocukları alamaz, mahkeme size verir el kadar bebeğin annesinden ayırmazlar.

Çok üzüldüm, nereden baksan elinde kalır bu evlilik. Sizi üzmek istemem ama ortada evlilik kalmamış, sadece kağıt üzerinde kalmış. Ekonomik özgürlüğünüz varsa veya aileniz arkanızdaysa hiç düşünmeden boşanın. Bebeklerin velayeti anneye verilir.

Size böyle davranan bir insanla bir dakika bile durmayın. Hayat kapılarını açacaktır size. Korkmayın.

Çocuklar olmadan öncede böyle miydi?acaba çocukların sorumluluğu mu fazla geldi.?yani eskiden rahattı şimdi ise çocuk sesi,onların manevi ve maddi ihtiyaçları mi onu gerdi?
Sanmam maddi hiç sıkıntımız yok. Ama çocuk sesi onu her gün 10-11'e kadar uyuyor kalkıyor çayı kahvaltısı hazır. Yiyor yıkanıyor çıkıyor. Akşam da bir saat bebekleri gezdiriyor oynuyor evde okadar

Yok tek bakıyorum ve ütü yemek temizlik hepsini yapıyorum. Gece geç saatlere kadar iş yapıyırum 3-4 saat belki uyuyorum.

Maddi sıkıntınız yok

Neden yardımcınız yok

Örneğin bebeklere siz bakın da ev işini başkası yapsın

Eşinizin kendine dön bir bak demesinin sebebi ne tamamen eve çocuklara mı odaklandınız

Ben üçüz hamileydim erken Doğum yaptım 70 gün yoğun bakıma gittim geldim bir bebeğim öldü.kendim 5 gün hastanede yattım ölümlerden döndüm. Bebeğin mezarını ben yaptırdım. Gömdükten sonra bi kere o gitmedi dayanamıyormuş. Temmuz ayı onun Facebook'ta girdim bi baktım eskort bi kızın sayfasına bakmış. Silmemiş gördüm. Sordum bunu bi coştu ben yapmam etmem o kadar şerefslz değilim falan. Ben küstüm oda konuşmadı bir ay küs kaldık. Kaynanam geldi yemek yapmamışsın oğlum bisküvi yemiş dedi. Bende çöp mü karıştırıyorsun dedim açtı ağzını yumdu gözünü oda sıçtı ağzıma. Eşim annem ile aranda ne geçti bile demedi. Oda ondan sonra gelmiyor daha

Maddi sıkıntınız yok

Neden yardımcınız yok

Örneğin bebeklere siz bakın da ev işini başkası yapsın

Eşinizin kendine dön bir bak demesinin sebebi ne tamamen eve çocuklara mı odaklandınız
İstemedi kimseyi bi ara ben aradım bulamadım yarım gün olsa iyi olur tabi ama olmadı. Bende eve ve çocuklara odaklandım bide evde ne giyeceğim ki yada makyaj yapıp mı gezeyim. Bebeklerin yüzü yüzümde dışarı çıkınca yapıyorum çocuklara bulaşıyor hep

Ah be canim ne tuttun bunu sen birak bosan aldatmasina gerek yok ki. Adam desen degil baba desen hic degil...Defolsun gitsin hangi eskort kiza isterse bosan ilk once!!!

Çok teşekkür ediyorum.gerçekten bunları duymayalı uzun zaman oldu. Ben Doğum yaptım Ağustos 2019 covit falan araya girince kimse ile nerdeyse görüşmedim. Hiç bir arkadaşımla bir kahve içip dertleşmedim. Galiba içime kapandım. Kendimi değersiz beceriksiz görüyorum evde ki tek insan hep öyle davranıyor bana. Sen bittin bundan sonra tek işin çocuk büyütmek bazen büro açacağım diyorum boş hayal kurma diyor.

Konu makyaj giyim vs değil ki

Konu çocuklar dışındaki hayatı tamamen terk etmek

Eşinizin isteyip istememesi nasıl oluyor bu tarz bir konuda yani günde 3-4 saat uyku ile yaşanmaz ki neden rest çekmiyorsunuz

Pandami sonrası böyle oldu deseniz anlarım da baştan böyle ikiz tek bakılmaz ki

Bu bile mahkemenin kabul edeceği haklı boşanma sebebi. Kendinize bunu yapmayın. Eğitimli birisiniz, siz bile boşanmaya cesaret edemiyorsanız söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ezdirmeyin kendinizi.
Bulamıyorum o cesareti kendinmde göremiyorum. Aylardır katlanıyorum kim bilir ne zaman gözümün içine baktı bilmiyorum. Ve asla yoruldun demez şunu iyi yaptın demez asla takdir teşekkür Yok

Bu adam çocuk mu istemiyordu?anlattıklarınız öyle bir his uyandırıyor.
Çocuktan öncede böyle miydi?'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…