- 1 Ekim 2019
- 496
- 2.008
- 43
- Konu Sahibi ananas8284
-
Aynen..çocuk olmadan önce nasıldı bu adamBu adam gerçekten 10 Yıl bir insan evladıydı da, son bir yıl içinde mi merhametsiz bir pisliğe dönüştü?
Emin misiniz öncesinde normal sohbet muhabbet bir ilişkiniz olduğuna? Çocuk asla istemiyordu da siz mi ısrarcı oldunuz.?
Değilse adamın hayatında biri vardır. Korkmayın siz verseniz de istemez çocukları. Yemeğini yapın, hizmetini görün diye bir koz onlar sadece.
Bence de biri var hangi erkek iki yıl karısı ile yatmaz. En son 2018 aralık ya
Birbirinizin eşi falan degilsiniz. Bu kadar seye ragmen neden o evde kalıyorsunuz ki? Ayrica mahkeme çocukları sizin psikolojik ya da ahlaki bir engeliniz yoksa mahkeme icin size vermekten baska careleri yok. Babada çocuklarına maddi olarak bakmak zorunda. Siddet olaylarinda muhakkak raporlatin herseyi . Bu evlilik degil size de cocuklara da yazık.Merhaba nerden başlasam bilmiyorum ama 11 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı tüp bebek yaptık. 2019 ağustosta ikizlerim oldu. O gün bugündür hiç eşimle birlikte olmadık. 3-4 defa gittim beni istemedi. Sen sadece çocukların annesisin dedi. Ayrı uyuyoruz ben bebeklerle yatıyorum. Ne zaman yatağıma gitmek istesem hır çıkardı. Asla gün içinde aramaz. Asla hiç bir işe elini sürmez. Yemek olsa tabağa koyup yemez. Okadar gece uykusuz kaldım bir gün bir saat bakayım demedi. İstedim de söyledim de kavga ettim de olmuyor. İki gün önce bir konu vardı sordum kolumdan tuttu bi otarafa itti bi bu taraf Çelik şurdan. Deli sen zaten kafayı yedin. İnsanlar seni normal sanıyor. Ruh hastası kendinden soğuttun beni. Bi aynaya bak sen bi sürü hakaret etti. Ben bişey bile diyemedim. Demeye çalışıyorum üstüme yürüyor. Bebekler 15 aylık ailem yanımda olur ama vermez bana çocukları ne yapacağım. Bi kere böyle tartıştık çocukları aldı beni kolumdan tuttu dışarı atıyordu temmuz ayıydı. Gitmedim gidemedim. İki bebeğim var bırakamam onları.
Yok tek bakıyorum ve ütü yemek temizlik hepsini yapıyorum. Gece geç saatlere kadar iş yapıyırum 3-4 saat belki uyuyorum.Bakici ya da yardimciniz yok mu?
Sanmam maddi hiç sıkıntımız yok. Ama çocuk sesi onu her gün 10-11'e kadar uyuyor kalkıyor çayı kahvaltısı hazır. Yiyor yıkanıyor çıkıyor. Akşam da bir saat bebekleri gezdiriyor oynuyor evde okadarÇocuklar olmadan öncede böyle miydi?acaba çocukların sorumluluğu mu fazla geldi.?yani eskiden rahattı şimdi ise çocuk sesi,onların manevi ve maddi ihtiyaçları mi onu gerdi?
Bosanmak varken intihardan bahsetmek nedir?Çok zor durumdayım İnan diyorum intihar etsem kurtulsam. Hbilmem ölür giderim ama çoçuklarım ortada kalır. Küsüyorum mesela bir ay asla gelmez konuşmaz.
Yok tek bakıyorum ve ütü yemek temizlik hepsini yapıyorum. Gece geç saatlere kadar iş yapıyırum 3-4 saat belki uyuyorum.
Ben üçüz hamileydim erken Doğum yaptım 70 gün yoğun bakıma gittim geldim bir bebeğim öldü.kendim 5 gün hastanede yattım ölümlerden döndüm. Bebeğin mezarını ben yaptırdım. Gömdükten sonra bi kere o gitmedi dayanamıyormuş. Temmuz ayı onun Facebook'ta girdim bi baktım eskort bi kızın sayfasına bakmış. Silmemiş gördüm. Sordum bunu bi coştu ben yapmam etmem o kadar şerefslz değilim falan. Ben küstüm oda konuşmadı bir ay küs kaldık. Kaynanam geldi yemek yapmamışsın oğlum bisküvi yemiş dedi. Bende çöp mü karıştırıyorsun dedim açtı ağzını yumdu gözünü oda sıçtı ağzıma. Eşim annem ile aranda ne geçti bile demedi. Oda ondan sonra gelmiyor dahaEski esinde boyle idi. Psikolojik baskilar benim evden gitmem icindi. Ben de cocuk var diye gidemedim. Simdiki aklim olsa giderdim. Sonra bakti ben gitmiyorum o gitti evden. Sonra bosandik. Onun evden gitmesi daha iyi oldu cunku evi terk etmek bosanmada agir kusur. Bu nedenle tazmunat odedi.
Neden karaktersiz biri icin intihar edeceksin ki? Gecinmeye gonku yoksa defolup gitsin. Bitirmek icin elinden geleni yapiyor. Amaci bitirmekse olmuyor ayrilalim deyip daha guzel yoldan halledebilir. Ittirip kaktirarak, asagilarak, hakaret ederek, cirkefleserek cirkinlesmesine gerek yok. Bir avukatka gorusun gizlice. Neler yapmaniz gerektigini ogrenin. Haklarinizi ogrenin. Davanin acilmasi icin mahkemeye basvurdugunuz gun evi terk edince kusurlu olmuyorsunuz bildigim kadariyla. Yine de avukata sorun. Dava dilekcesinin esinizin eline gecmesi birkac gun surer. Siz de o sirada kisisel esyalarinizi, kiyafetlerinizi, ceyizinizi, takilarinjzi falan alip ailenizin yanina donun. Ona da uzaklastirma karari cikartsin avukat ki 50 metreden daha yakininiza yaklasamasin. Sonra heryerden engelleyin onu. Bundan sonra sizinle gorusecekse avukatiniz araciligiyla gorussun. Bosanmanin ne oldugunu gorsun
Esiniz tam bir pislik. Bile bile psikolojinizi bozuyor. Onun ruhsal dengesizligi sizin de dengenizi bozmus.
İstemedi kimseyi bi ara ben aradım bulamadım yarım gün olsa iyi olur tabi ama olmadı. Bende eve ve çocuklara odaklandım bide evde ne giyeceğim ki yada makyaj yapıp mı gezeyim. Bebeklerin yüzü yüzümde dışarı çıkınca yapıyorum çocuklara bulaşıyor hepMaddi sıkıntınız yok
Neden yardımcınız yok
Örneğin bebeklere siz bakın da ev işini başkası yapsın
Eşinizin kendine dön bir bak demesinin sebebi ne tamamen eve çocuklara mı odaklandınız
Ah be canim ne tuttun bunu sen birak bosan aldatmasina gerek yok ki. Adam desen degil baba desen hic degil...Defolsun gitsin hangi eskort kiza isterse bosan ilk once!!!Ben üçüz hamileydim erken Doğum yaptım 70 gün yoğun bakıma gittim geldim bir bebeğim öldü.kendim 5 gün hastanede yattım ölümlerden döndüm. Bebeğin mezarını ben yaptırdım. Gömdükten sonra bi kere o gitmedi dayanamıyormuş. Temmuz ayı onun Facebook'ta girdim bi baktım eskort bi kızın sayfasına bakmış. Silmemiş gördüm. Sordum bunu bi coştu ben yapmam etmem o kadar şerefslz değilim falan. Ben küstüm oda konuşmadı bir ay küs kaldık. Kaynanam geldi yemek yapmamışsın oğlum bisküvi yemiş dedi. Bende çöp mü karıştırıyorsun dedim açtı ağzını yumdu gözünü oda sıçtı ağzıma. Eşim annem ile aranda ne geçti bile demedi. Oda ondan sonra gelmiyor daha
Çok teşekkür ediyorum.gerçekten bunları duymayalı uzun zaman oldu. Ben Doğum yaptım Ağustos 2019 covit falan araya girince kimse ile nerdeyse görüşmedim. Hiç bir arkadaşımla bir kahve içip dertleşmedim. Galiba içime kapandım. Kendimi değersiz beceriksiz görüyorum evde ki tek insan hep öyle davranıyor bana. Sen bittin bundan sonra tek işin çocuk büyütmek bazen büro açacağım diyorum boş hayal kurma diyor.Kendinize hayati zehir etmeyin onunla mutsuzsaniz çıkın gidin.
Ne güzel mesleğiniz var her yere tutunabilirsiniz en çok yapmak istediklerinizi yapın.
Yeni bir hayat çocuklarınızı öyle bir yetiştirin ki iyi ki annemiz varmış desinler
Cesaret sizde var ben görebiliyorum kendiniz için en doğru olanı yapın.
Kimsenin kulu kölesi oyuncağı değilsiniz. Degerlisiniz fark etmeye çalışın en doğrusu ne ise onu yapın
İstemedi kimseyi bi ara ben aradım bulamadım yarım gün olsa iyi olur tabi ama olmadı. Bende eve ve çocuklara odaklandım bide evde ne giyeceğim ki yada makyaj yapıp mı gezeyim. Bebeklerin yüzü yüzümde dışarı çıkınca yapıyorum çocuklara bulaşıyor hep
Bulamıyorum o cesareti kendinmde göremiyorum. Aylardır katlanıyorum kim bilir ne zaman gözümün içine baktı bilmiyorum. Ve asla yoruldun demez şunu iyi yaptın demez asla takdir teşekkür YokBu bile mahkemenin kabul edeceği haklı boşanma sebebi. Kendinize bunu yapmayın. Eğitimli birisiniz, siz bile boşanmaya cesaret edemiyorsanız söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ezdirmeyin kendinizi.
Bu adam çocuk mu istemiyordu?anlattıklarınız öyle bir his uyandırıyor.Ben üçüz hamileydim erken Doğum yaptım 70 gün yoğun bakıma gittim geldim bir bebeğim öldü.kendim 5 gün hastanede yattım ölümlerden döndüm. Bebeğin mezarını ben yaptırdım. Gömdükten sonra bi kere o gitmedi dayanamıyormuş. Temmuz ayı onun Facebook'ta girdim bi baktım eskort bi kızın sayfasına bakmış. Silmemiş gördüm. Sordum bunu bi coştu ben yapmam etmem o kadar şerefslz değilim falan. Ben küstüm oda konuşmadı bir ay küs kaldık. Kaynanam geldi yemek yapmamışsın oğlum bisküvi yemiş dedi. Bende çöp mü karıştırıyorsun dedim açtı ağzını yumdu gözünü oda sıçtı ağzıma. Eşim annem ile aranda ne geçti bile demedi. Oda ondan sonra gelmiyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?