- 5 Ocak 2019
- 93
- 171
- 43
- 43
- Konu Sahibi ananas8284
-
Mesela dükkan var saat gece 11 dükkandayım diyor müşteri mi var yok murat geldi oturuyoruz diyor. İki gün sonra muratlar yemeğe çağırdı gittik. Orda laf açıldı senleydi ya dedim adam şaşırdı aaa öyle mi dedin benle değildin ki dedi yüzler düştü. Sabah bunu sordum orda muratlamıydın dedim allahım çoştu itti kaktı beniAma neden?
Ne gibi sorunlariniz oldu?
Durup duruken mi bu hale geldiniz?
Bence de biri var hangi erkek iki yıl karısı ile yatmaz. En son 2018 aralık yaÇocukları sizden alma gibi bir hakkı yok boşanma durumunda. Bu konudaki endişeleriniz yersiz.
Aldatılıyor olma ihtimaliniz var gibi geldi bana. Daha önce böyle olmayan adam sonradan bu hale bir sebep olmadan kolay kolay gelmez.
Bence delil toplayip acin davanizi surunsun pislikalin herseyini elindenMesela dükkan var saat gece 11 dükkandayım diyor müşteri mi var yok murat geldi oturuyoruz diyor. İki gün sonra muratlar yemeğe çağırdı gittik. Orda laf açıldı senleydi ya dedim adam şaşırdı aaa öyle mi dedin benle değildin ki dedi yüzler düştü. Sabah bunu sordum orda muratlamıydın dedim allahım çoştu itti kaktı beni
Benimde ikiz bebeğim var tüp bebek ile o gerizekalı kocan yüzünden nasıl ölümü düşünürsün biz bu bebekler için canını ortaya koymuş anneleriz. Onun sana yaptığını sende ona yap görme bitir bütün beklentini. Çalışıyorsan ya da ailen maddi anlamda destek olacaksa bekleme. Yok eğer çalışmıyorsan birkaç yıl bekle bebeklerin 3 4 yaşına gelsin. Bende bu arada para biriktirmeye bak. Ne yapabilirim kendi paramı kazanacak diye bak. Sonra yol ver.Çok zor durumdayım İnan diyorum intihar etsem kurtulsam. Hbilmem ölür giderim ama çoçuklarım ortada kalır. Küsüyorum mesela bir ay asla gelmez konuşmaz.
Cocuklari nasil vermez onu anlamadim. 15 aylik cocuklarin velayetini mahkeme sana verir, esin alamaz. Bir avukat ile gorusmeni tavsiye ederim.
Esinin hayatinda baska biri olabilir mi? Yaptiklari igrenc. Hakaret var, psikolojik ve fiziksel siddet var. Ittirip kaktirma da siddettir. Sana siddet uygularsa polisi ara, darp raporu al, ki elinde kanit olsun. Once bir avukat ile gorus. Sonra anne ve babani o iste iken ara gelip seni ve cocuklari alsinlar.
Böyle değildik tabi beraber gezer tozardık tabi ben çalışıyordum kendime bakıyordum şimdi evde iki bebeğe zor yetişiyorumÇocukları isteyeceğini size düşündüren ne? İlgilenmiyor, bakmıyormuş bile. Üçünüzden bağımsız yaşıyor gibi. Zaten çok ufaklar, babaya vermezler de ama almaz gibi geldi bana. Doğumdan sonra mı oldunuz böyle birden bire?
Eski esinde boyle idi. Psikolojik baskilar benim evden gitmem icindi. Ben de cocuk var diye gidemedim. Simdiki aklim olsa giderdim. Sonra bakti ben gitmiyorum o gitti evden. Sonra bosandik. Onun evden gitmesi daha iyi oldu cunku evi terk etmek bosanmada agir kusur. Bu nedenle tazmunat odedi.Çok zor durumdayım İnan diyorum intihar etsem kurtulsam. Hbilmem ölür giderim ama çoçuklarım ortada kalır. Küsüyorum mesela bir ay asla gelmez konuşmaz.
Bakici ya da yardimciniz yok mu?Böyle değildik tabi beraber gezer tozardık tabi ben çalışıyordum kendime bakıyordum şimdi evde iki bebeğe zor yetişiyorum
Ülkemizdeki hiçbi mahkeme 15 aylık ikiz bebekleri babaya vermez. Gönül rahatlığıyla boşanabilirsiniz. Madem fiziksel müdahaleler var ortada ben olsam hazırlığımı yapar, ailemle görüşür, boşanma için bi avukatla anlaşır, çocuklarımı gündüz evden çıkarıp ailemden birilerine bırakır, akşama da hem onun ailesini hem de kendi ailemi eve çağırır ve boşanma konuşmasını sakin bi şekilde onların yanında yapardım.Merhaba nerden başlasam bilmiyorum ama 11 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı tüp bebek yaptık. 2019 ağustosta ikizlerim oldu. O gün bugündür hiç eşimle birlikte olmadık. 3-4 defa gittim beni istemedi. Sen sadece çocukların annesisin dedi. Ayrı uyuyoruz ben bebeklerle yatıyorum. Ne zaman yatağıma gitmek istesem hır çıkardı. Asla gün içinde aramaz. Asla hiç bir işe elini sürmez. Yemek olsa tabağa koyup yemez. Okadar gece uykusuz kaldım bir gün bir saat bakayım demedi. İstedim de söyledim de kavga ettim de olmuyor. İki gün önce bir konu vardı sordum kolumdan tuttu bi otarafa itti bi bu taraf Çelik şurdan. Deli sen zaten kafayı yedin. İnsanlar seni normal sanıyor. Ruh hastası kendinden soğuttun beni. Bi aynaya bak sen bi sürü hakaret etti. Ben bişey bile diyemedim. Demeye çalışıyorum üstüme yürüyor. Bebekler 15 aylık ailem yanımda olur ama vermez bana çocukları ne yapacağım. Bi kere böyle tartıştık çocukları aldı beni kolumdan tuttu dışarı atıyordu temmuz ayıydı. Gitmedim gidemedim. İki bebeğim var bırakamam onları.
Gerçekten bunu istiyorum mali müşavirim ben mesleğim var birikimim de var ona muhtaç değilim iki yıl yetecek param varEve kamera yerleştirin ses kaydı alın sizi itip kalktığında gidin darp raporu alın ve mahkemeye kapı gibi kanıtları verin bakalım ne olur. Sonra alın o güzel evlatları farklı bir şehirde sıfırdan başlayın.
Herşey gönlünüzce olsun
Ona eşiniz değil hakim karar verir ki büyük ihtimalle size verirvermez bana çocukları
Kendinize hayati zehir etmeyin onunla mutsuzsaniz çıkın gidin.Gerçekten bunu istiyorum mali müşavirim ben mesleğim var birikimim de var ona muhtaç değilim iki yıl yetecek param var
Bu bile mahkemenin kabul edeceği haklı boşanma sebebi. Kendinize bunu yapmayın. Eğitimli birisiniz, siz bile boşanmaya cesaret edemiyorsanız söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ezdirmeyin kendinizi.Bence de biri var hangi erkek iki yıl karısı ile yatmaz. En son 2018 aralık ya
Gerçekten bunu istiyorum mali müşavirim ben mesleğim var birikimim de var ona muhtaç değilim iki yıl yetecek param var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?