• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için illa aldatılmak mı lazım?

Hayatım cok karışık olduğu icin en anlaşılabilir şekilde yazmaya çalışıyorum.eşimin dükkani kv evine cok yakin.eşim o yüzden burda kalalim hem kardesim tek iftar yapmaz hem de sen sabahlari gelirken heder olmazsin yollarda dedi.hakliydi da. . Ama bu dengesiz tavırlarına dayanamadım daha fazla.daha da kötüsü eşim ben burda kalmak zorundayim sen gidiceksen git dedi.ben bunu nasıl kaldırabilirim.

Kaldıramazsın tabi cok ağır olmus :( ama ben olsam peki o zaman der bebegimide alır evime giderdim. Hani bekara karı boşamak kolay derler ya oyle degil bende evliyim düşünüyorum basıma gelse donerim evime. Salak bi kaynı cekmek zorunda degil hicbi kadın. Cok guzel anlasmissin burda derdini bence kocanla aynı bu sekilde acik acik konus anlat tum derdini. Oruç tutamıyorum hamileyim ama dua edicem sana su mübarek gunde. Cok buyuk aşılamayacak bi derdiniz yok insallah kurtulur evliliğiniz

Kızlar merhaba
3 yıllık evliyim, evliliğimin ilk 2 yılını eşimin ve benim ailemden uzakta huzur ve mutluluk içinde geçirdik.Son sene eşim ailelerimizin olduğu muhitte bi butik dükkan satın aldı.Aynı zamanda ek bi iş daha yapiyor bu yüzden bi elemanı vardı ama eleman çalıp çirptığı için işten çıkarmak zorunda kaldı ve evimizi ailelerimize ve dükkanina 1 vesaitle gidilebilecek uzaklıkta bi muhitte tuttuk.tüm bunlar gectigimiz sene eylül ayında oldu.üstüne bide dogum yaptim 7 aylik bi oğlum var.Durum şu; dogum yaptigimda kayinvalidemin baskısıyla eşimin annesinde kaldık 2 ay.Bu süre içerisinde ona yardım etmek için dükkanina baktım hergün bi kaç saat.Eşim şimdi rahata alıstı ve beni hergün dükkana cağiriyor.her sabah binbir stresle uyanip cocugu hazirlayip apar topar yollara düsüyorum (yaptigi ikinci ise saat tam 10da baslamak zorunda) ola ki geç kaldım çocuk uyanmadı falan kıyametler kopuyor. Hergünü işi yüzünden tartışarak geçiriyoruz.çocugu kayınvalideme bırakıyorum doktorun yedirmeyin dediği herşeyi yediriyor kafam bütün gün oğlumda.bu da bende stres yapıyor tabii.eşimin ikinci işi bitip dükkana geldiginde (aksam 6yi buluyor) ben kayinvalideme geçiyorum.zaten dükkanda canım çıkıyor bide orda koşturup duruyorum.oğlumu her kucağıma aldıgımda kayınvalidem kalkıp bi işe basliyor ve yardım etmek zorunda kalıyorum.sonra işi başıma bırakıp oğlumu alıyor işler yine bana kalıyor.eşim dükkanı 9da kapatıp geldiginde hadi gidelim diyorum bir sürü surat asıyor.ne kadar zor geliyor sana şu evde durmak dıyor.saat 11den önce evimize gidemiyoruz.zaten donra çocuğu yatir hazırlan uyuyoruz.Ne evimizde yemek yiyoruz, ne muhabbet edebiliyoruz.otel gibi.temizlik dahi yapamiyorum.bi evim bi ailem yok gibi cok huzursuzum.göcebe gibi yaşıyorum bıktım artık bu hayattan.maddi açıdanda pek parlak değiliz, hala eşimin bekarlığında yaptıgı ve benden sakladıgı borçları ödüyoruz.bu kadar özveriyle çalışiyorum bırakın beni ( evlendigimden beri 3 parca kiyafet aldim) ogluma bi zıbın alırken bile 3 kere düşünüyorum.her günüm böyle.. kayınvalidem düzgün gıyinmedigimi üstümdekileri dilencinin bile giymeyeceğini yüzüme söyleyebiliyor.anne yapma böyle ben bilmiyomuyum giyinmeyi hala bekarlıgımda aldigım kiyafetleri giyiyorum eşimin durumu yok napim diyorum ama ćok zoruma gidiyor.bu hallere geldigim icin kendimden utaniyorum.evlenmeden önceki o öz guvenli halim gitti kim ne dese he diyen ezik bi tip geldi yerine :(

Bosanmak için illa aldatilmak şiddet görmekmi lazim hanimlar.esimi çok seviyorum ama bi ailem varmis gibi hissedemiyorum.huzurum, paylaşımım, gezmem hicbiseyim yok.vaktim ve dermanımda yok zaten.

kayinvalidem memleketine gitti tam gelecegi sırada rahatsızlanmis duan memleketinde hastanede yatıyor. kaynim evde yalniz kaliyor.esim tutturdu bizde burda kalalim çocuk oruç tutuyor diye.toplandık geldik.ne yapsam beğenmiyor öyle çorbami olur bu nasıl tavuk? Patates kızartmasına bile kulp takar mı insan? Yeter dedim ben gidiyorum b.k yesin, eşim müsaade etmiyor.ben nerdeysem sende ordasın burda kalicaz diyor :(

eşim normalde çok anlayısli süper biridir ama son 1 yılda beni hic dinlemeyen, konusmayan, sinirli, annesinin gazına gelen bi tip oldu çok değişti taniyamiyorum.

ben mi çok abartıyorum diyorum millet neler yaşayıp amin diyor.. ama dayanamıyorum artık lütfen söyleyin bunca maddi sıkıntınin yanında bu yaşadıgım baskılar normal mi yoksa ben mi çok nazlıyım anormalim?

ah cnm benim ourken bile sıkıldım vallahi. baştan sona kadar haklısın ve nasıl dayanıyosun. daha 3 yıllık evlisin ve haline bak neden herşeye eyvallah diyosun anlamıyorum. kocan rahat biri belli kendisini ve ailesini nden başlka bişey düşünmeyen yani seni unutmuş durumda. sende onu unut unut derken tavrını koy çek babanın evine git biraz kafanı dinle. al oğlunuda baksın başının çaresine. kv deden anne olmaz asla onlar bizi el olarak görüyolar herşey batar onlara keşke uzak olsaydın ben uzağım yani bir minübüsle 20 dakka.en azından aynımahallede deyilim ben kendi anneme gider gelirim. kv deme çok sık gitmem alıştırmasım baştan beri.eşimde fazla gitmez ama kafam nekadar rahat. aynı yerde otursak eyvah ki ne eyvah. bence tavrını koy evimden başka yerde yaşamam de dükkana da gitme kavga çıkar sen sezsiz kaldıkça yuvam için dedikçe kendinden veriyosun yazık deyilmi. fedakarlığın da bir sınırı vardır karşılıklı olur eşin sana zulmediyor farkında deyil. öyle bir kv deye çocuğunu nasıol bırakıyosun allah korusun osenin canın kv den cahilin biri belli bence evinden çıkma. kaynında kendi yapsın yemeğini bide onun nazını çekiyosun ay ben yolarım öyle kaynı zıkkımın kökünü yesin. sen hişzmetçimisin cnm biraz canının kıymetini bil sezsiz kalma. annen baban onlara anlat ya çekilirmi bu çile daha üç yıllık evlilik te.
abartmıyosun cnm milleti de boşver anormallik kocanda. çok yüz vermişsin ama kendini biraz seviyosan sesini çıkar ve eşini seviyosun ozaman eşin seni sevmiyor sana bunları yaşattığına göre konuş konuşarak çözebilirsin. bence seven eş bunu eşine yapmaz bilemiyorum.ama bir dur demenin zamanı gelmiş yani. bir evlilikte eşler birbirine anlayışlı olacak ve heriki side fedakar oacakki biri diğerinin sırtına yaslanır hizmetçi yerine koyarsa o yuva için çırpınmaya değmez. geç deyil cnm hakkını ara kendini ezdirme daha fazla............:47:

Ya ben çok sinirlendim ya bedava hizmetçi yerine koyuyorlar seni.
Bacım git çalış bari maaşın olur, çocuğa senin ailen bakamaz mı?
Valla en azından üstüne bir şey alır mutlu olursun arada..

Bu hayat mı?
Bunalmakta çok çok haklısın..

Sırf her gün görmek zorunda kalma mevzusu yüzünden bile ben çocuğuma kv baksın istemem..:ssz:

Scarlettohara yerim seni :)
İsten cikinca eve gecemiyorum cunku esim buna sorun cikariyor.zaten iki saat sonra beraber gidicez bekle diyor ki yalniz gitmem zaten cok sorun.mizmiz bi oglum var otobuste sakinlestiremiyorum bile.calismayip evde otursam bu sefer bebegimin rızkını benim yerime gelecek işçiye verecek :( gecim sıkıntısı elimi kolumu bağliyor.

İki saat sonra zaten beraber gideriz mi diyor?

Yahu iki saat erken gitsen evinin yemeğini yaparsın, evli olduğunu hissedersin en azından.
Kesinlikle yerine ne gelir düşünme, bunları bırak o düşünsün.
Yarım günlük eleman alsın yanına 500 e öğrenci bile olur..
Hem bir öğrenciye faydası olur hem senin iş yükün son bulur.
İlla maddi yardım diyorsan evde yapılan el işlerini yap oğlun uyurken falan azar azar valla daha iyi.

Her şeyi sen düşündüğün için..

Kocana düşünecek bir şey kalmadığı için ailesini, kaynının ne yiyeceğini düşünmeye başlamış.
Bırak kendi telaşından kimseyi düşünecek hali kalmasın. Olan sana oluyor farkında mısın?

bence çocuğunu al, kayınvalidenin evinden kendi evine dön. eşin de kaynına yemek yapsın yaşasınlar gül gibi. ben olsam bir de gidip orada kalmazdım bu kadar bıkmışken durumdan.

Kızlar merhaba
3 yıllık evliyim, evliliğimin ilk 2 yılını eşimin ve benim ailemden uzakta huzur ve mutluluk içinde geçirdik.Son sene eşim ailelerimizin olduğu muhitte bi butik dükkan satın aldı.Aynı zamanda ek bi iş daha yapiyor bu yüzden bi elemanı vardı ama eleman çalıp çirptığı için işten çıkarmak zorunda kaldı ve evimizi ailelerimize ve dükkanina 1 vesaitle gidilebilecek uzaklıkta bi muhitte tuttuk.tüm bunlar gectigimiz sene eylül ayında oldu.üstüne bide dogum yaptim 7 aylik bi oğlum var.Durum şu; dogum yaptigimda kayinvalidemin baskısıyla eşimin annesinde kaldık 2 ay.Bu süre içerisinde ona yardım etmek için dükkanina baktım hergün bi kaç saat.Eşim şimdi rahata alıstı ve beni hergün dükkana cağiriyor.her sabah binbir stresle uyanip cocugu hazirlayip apar topar yollara düsüyorum (yaptigi ikinci ise saat tam 10da baslamak zorunda) ola ki geç kaldım çocuk uyanmadı falan kıyametler kopuyor. Hergünü işi yüzünden tartışarak geçiriyoruz.çocugu kayınvalideme bırakıyorum doktorun yedirmeyin dediği herşeyi yediriyor kafam bütün gün oğlumda.bu da bende stres yapıyor tabii.eşimin ikinci işi bitip dükkana geldiginde (aksam 6yi buluyor) ben kayinvalideme geçiyorum.zaten dükkanda canım çıkıyor bide orda koşturup duruyorum.oğlumu her kucağıma aldıgımda kayınvalidem kalkıp bi işe basliyor ve yardım etmek zorunda kalıyorum.sonra işi başıma bırakıp oğlumu alıyor işler yine bana kalıyor.eşim dükkanı 9da kapatıp geldiginde hadi gidelim diyorum bir sürü surat asıyor.ne kadar zor geliyor sana şu evde durmak dıyor.saat 11den önce evimize gidemiyoruz.zaten donra çocuğu yatir hazırlan uyuyoruz.Ne evimizde yemek yiyoruz, ne muhabbet edebiliyoruz.otel gibi.temizlik dahi yapamiyorum.bi evim bi ailem yok gibi cok huzursuzum.göcebe gibi yaşıyorum bıktım artık bu hayattan.maddi açıdanda pek parlak değiliz, hala eşimin bekarlığında yaptıgı ve benden sakladıgı borçları ödüyoruz.bu kadar özveriyle çalışiyorum bırakın beni ( evlendigimden beri 3 parca kiyafet aldim) ogluma bi zıbın alırken bile 3 kere düşünüyorum.her günüm böyle.. kayınvalidem düzgün gıyinmedigimi üstümdekileri dilencinin bile giymeyeceğini yüzüme söyleyebiliyor.anne yapma böyle ben bilmiyomuyum giyinmeyi hala bekarlıgımda aldigım kiyafetleri giyiyorum eşimin durumu yok napim diyorum ama ćok zoruma gidiyor.bu hallere geldigim icin kendimden utaniyorum.evlenmeden önceki o öz guvenli halim gitti kim ne dese he diyen ezik bi tip geldi yerine :(

Bosanmak için illa aldatilmak şiddet görmekmi lazim hanimlar.esimi çok seviyorum ama bi ailem varmis gibi hissedemiyorum.huzurum, paylaşımım, gezmem hicbiseyim yok.vaktim ve dermanımda yok zaten.

kayinvalidem memleketine gitti tam gelecegi sırada rahatsızlanmis duan memleketinde hastanede yatıyor. kaynim evde yalniz kaliyor.esim tutturdu bizde burda kalalim çocuk oruç tutuyor diye.toplandık geldik.ne yapsam beğenmiyor öyle çorbami olur bu nasıl tavuk? Patates kızartmasına bile kulp takar mı insan? Yeter dedim ben gidiyorum b.k yesin, eşim müsaade etmiyor.ben nerdeysem sende ordasın burda kalicaz diyor :(

eşim normalde çok anlayısli süper biridir ama son 1 yılda beni hic dinlemeyen, konusmayan, sinirli, annesinin gazına gelen bi tip oldu çok değişti taniyamiyorum.

ben mi çok abartıyorum diyorum millet neler yaşayıp amin diyor.. ama dayanamıyorum artık lütfen söyleyin bunca maddi sıkıntınin yanında bu yaşadıgım baskılar normal mi yoksa ben mi çok nazlıyım anormalim?

naapıp needip o kaynanadan kurtulmanın yoluna bakın..
boşanılacak bi mevzu değil bu geçici bi süreç..
bi de eşinize karşı giyiminizden ve temel ihtiyaçlarınızdan taviz verecek kadar fedakar olmayın..

Kızlar merhaba

Ben bekarim ama okurken.kendimi sizin.yerinize koydum valla yapamazdim yaakusura bakmayin ama esinizde anlayisli.degilmis ...cunku anlayisli insan.bunlari yapmaz esini dusunur.diye.dusundum ..Allah yardimcin.olsun.ama esinle konusmayi dene.hayatindan memnun olmadigini eskisi gibi olmayi istedigini soyle...

Vallavbenim orucum bugun resmen bozuldu bu p.z.v.nk lere kizmaktan. Cocuk olana kadar canim cicim derler aman kacmasin hatun elden, cocuk olduktan sonra da nasilsa artik cocukla bosanip gidemez ailesinin yanina diye eziyorlar da eziyorlar. Ne b.k saniyo kendini senin kocan? Valla istersen bana kiz. Ama burata yazarak boyle yorumlar almayi pesinen kabul etmis sayiliyorsun. Hele benim kaynim agzini acipta bana bisi diyicek o yemegi kafasina geciririm. Bi erkegin gorevi calisip karisini cocugunu kimseye muhtac etmemek degil mi? Madem bunu beceremiyor senin kocan, seni calistiriyor, o halde alttan alip ezilen kocan olacak sen degil. Bak bi arkadas ne guzel demis kaynanana beni bu halde gezdirdiginize utanmadiginiz gibi bir de laf mi soyluyorsunuz de. Git birseyleri kir sinirinden. Valla gozunu karartip eli masali olacaksin BASKA YOLU YOK. birak onlar gik demeye korksunlar. Aslinda butun bunlar niye oluyor biliyor musunuz ailelerimizin bize sahip cikmayisindan. Geri donunce ailemizin yeterince sahip cikmayacagini bildigimizden susup kaliyoruz herseye. Biz sustukca da vicdansizlar eziyor. Ben cocuklarina sahip cikmayan ailelere de kiziyorum. Madem geri donunce ailenin yaninda iyi bir yerin olmayacagini biliyorsun, o zaman isi delilige vuracaksin ya da ezilip kalacaksin. Ne bosanirim ne de ezilirim hesabi yapip sen cektir onlara. Bak nasil kuyruklarini kistiriyorlar. Insanliktan nasibini almamis mahlukatlar!

Son düzenleme:
Walla canımmm..sen ayrılmasan bile merak etme bu evlilik böyle devam ettikce kayınvaliden birgün sni kocandan ayırır ....ben böyle örnekleri çok gördüm....
Hizmetci mi alımışlar bu kadar olur....bence hemen eşinle konuş...birdahada o eve ne eşini ne çocugunu gönder sende gitme...herkes ayrı bir yuva artık anlasnlar...sinir oldum:47:

K aynın kaç yaşında evlendirsinler onuda yapmak istemediğin şeyleri yapma bak kendine motive olursun ne diyeyim bilemedim

Kızlar merhaba

Canım öncelikle çok üzüldüm durumuna ve belki de seni senden daha iyi anlıyorum aynı şeyleri hatta çok daha kötülerini yaşadım şunu söylemeliyim ki düzelmiyor başta kıymet bilmeyen sorasında da bilmiyor ben ayrıldım 7 yıllık evliliğimi 7 yıl önce bitirdim giden ömürden gidiyor dayan sabret demek kolay ama herkes kendi çektiğini bilir benim eşim hiç çalışmazdı bilgisayar başından kalkmaz sürekli oyun oynardı benimde bir kızım var ve velayeti bende evet belki zor tek başına mücadele ama en azından verdiğin emeği kıymet bilmeyenlere değil kendine ve evladına veriyorsun varsa imkanın ailende destekçin olursa şayet kendini heba etme derim ben hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah canım ALLAH'a emanet ol.

Kızlar merhaba
3 yıllık evliyim, evliliğimin ilk 2 yılını eşimin ve benim ailemden uzakta huzur ve mutluluk içinde geçirdik.Son sene eşim ailelerimizin olduğu muhitte bi butik dükkan satın aldı.Aynı zamanda ek bi iş daha yapiyor bu yüzden bi elemanı vardı ama eleman çalıp çirptığı için işten çıkarmak zorunda kaldı ve evimizi ailelerimize ve dükkanina 1 vesaitle gidilebilecek uzaklıkta bi muhitte tuttuk.tüm bunlar gectigimiz sene eylül ayında oldu.üstüne bide dogum yaptim 7 aylik bi oğlum var.Durum şu; dogum yaptigimda kayinvalidemin baskısıyla eşimin annesinde kaldık 2 ay.Bu süre içerisinde ona yardım etmek için dükkanina baktım hergün bi kaç saat.Eşim şimdi rahata alıstı ve beni hergün dükkana cağiriyor.her sabah binbir stresle uyanip cocugu hazirlayip apar topar yollara düsüyorum (yaptigi ikinci ise saat tam 10da baslamak zorunda) ola ki geç kaldım çocuk uyanmadı falan kıyametler kopuyor. Hergünü işi yüzünden tartışarak geçiriyoruz.çocugu kayınvalideme bırakıyorum doktorun yedirmeyin dediği herşeyi yediriyor kafam bütün gün oğlumda.bu da bende stres yapıyor tabii.eşimin ikinci işi bitip dükkana geldiginde (aksam 6yi buluyor) ben kayinvalideme geçiyorum.zaten dükkanda canım çıkıyor bide orda koşturup duruyorum.oğlumu her kucağıma aldıgımda kayınvalidem kalkıp bi işe basliyor ve yardım etmek zorunda kalıyorum.sonra işi başıma bırakıp oğlumu alıyor işler yine bana kalıyor.eşim dükkanı 9da kapatıp geldiginde hadi gidelim diyorum bir sürü surat asıyor.ne kadar zor geliyor sana şu evde durmak dıyor.saat 11den önce evimize gidemiyoruz.zaten donra çocuğu yatir hazırlan uyuyoruz.Ne evimizde yemek yiyoruz, ne muhabbet edebiliyoruz.otel gibi.temizlik dahi yapamiyorum.bi evim bi ailem yok gibi cok huzursuzum.göcebe gibi yaşıyorum bıktım artık bu hayattan.maddi açıdanda pek parlak değiliz, hala eşimin bekarlığında yaptıgı ve benden sakladıgı borçları ödüyoruz.bu kadar özveriyle çalışiyorum bırakın beni ( evlendigimden beri 3 parca kiyafet aldim) ogluma bi zıbın alırken bile 3 kere düşünüyorum.her günüm böyle.. kayınvalidem düzgün gıyinmedigimi üstümdekileri dilencinin bile giymeyeceğini yüzüme söyleyebiliyor.anne yapma böyle ben bilmiyomuyum giyinmeyi hala bekarlıgımda aldigım kiyafetleri giyiyorum eşimin durumu yok napim diyorum ama ćok zoruma gidiyor.bu hallere geldigim icin kendimden utaniyorum.evlenmeden önceki o öz guvenli halim gitti kim ne dese he diyen ezik bi tip geldi yerine :KK43:

kayinvalidem memleketine gitti tam gelecegi sırada rahatsızlanmis duan memleketinde hastanede yatıyor. kaynim evde yalniz kaliyor.esim tutturdu bizde burda kalalim çocuk oruç tutuyor diye.toplandık geldik.ne yapsam beğenmiyor öyle çorbami olur bu nasıl tavuk? Patates kızartmasına bile kulp takar mı insan? Yeter dedim ben gidiyorum b.k yesin, eşim müsaade etmiyor.ben nerdeysem sende ordasın burda kalicaz diyor :KK43:

canım sen biraz dşünce olarak dağılmışsın bi toparla kendini kayınvaldene bırak çocuğu ne güzle bakıyor git dükkana bak sonra al çocuğunu eve git senin evininde insana ihtiyacı var sonuçta kocan demişya ben nereye sen oraya aslın sen nereye o oraya gelmiyorsada annesşnde yatsın sen evini insansız bırakma

Back
X