Boşanmak için illa aldatılmak yada dovulmek mi gerekir

Dert falan yok adam yalancı bence dert senin başında şu an

Siz dua edin ki adam kendi isteğiyle boşanalım demiş. Belki böylece yıllarca kandırılmaktan kurtulacaksınız.
İyi bi avukat bulun da daha fazla zarar görmeyin bari.

Benim de bir arkadaşım var ,sizin duruma benziyor.Adam karisından gizli kumar oynuyor ,batıyor ,yalan soyluyor ,yalanı açığa çıkıyor ,ben senin yüzüne bakamam tripleri ,kavgalar sonra barışma sonra tekrar aynı döngü.onceleri kadın sinir krizi geçirip kavga ederken artık tepkisizlesti
Bir cocukla 15 senedir her 3 senede bir aynı döngüyü yaşıyor.Bence kendinizi kurtarın ve kızınızı yoksa uzun seneler sonunda elde avucta sıfır olunca çok pişman olursunuz

A aaaa! Resmen babamı anlatmışsınız. Size şöyle söyleyeyim, benim aklım yetmeye başladığında borcumuz vardı, ama ev araba falan yok, sonra bir dönem arabamız evimiz oldu tatiller falan.. Sadece bir sene sürdü.

Şimdi 30 yaşındayım ve hala borcu var babamın. 700 bin kaldı ödenecek. O da hep şunu aldık ondan, bunu aldık falan dedi ama inanın ortada hiç öyle şeyler yok. Yani böyle üçkağıtçı adamlar nasıl geldiyse öyle gidiyor. Çocuğunuza yazık etmek istemiyorsanız boşanın gitsin. Ben bu rezil adam yüzünden yaka paça yurttan atılmıştım. Sebep, yurda para verdim deyip vermemesi. Öyle de uyumlu, sakin bir öğrenciyim ki, yaşadığım utancı, travmayı bir düşünün. Evladınız için yapın bunu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…