Boşanmak için illa aldatılmak yada dovulmek mi gerekir

Teşekkür ederim yorumlarınız için herkes suçlar konuşmuş ama çocuk olunca öyle kolay olmuyor bende artık boşanmayı düşünüyorum sadece dışarıdaki insanlar yapma o öyle biri değildir başına birşey gelmistir diyor duyan herkes şaşırıyor nasıl böyle birşey yapmış diye

Şu yalan denen illeti de herkes söylemesin arkadaş

Bu kadar salakça bir yalan olur mu??

ben bisey anlamadim,

siz mutsuz musunuz degil misiniz,
bosanmak istiyor musunuz?

bunun cevabi evet ise nedenin ne onemi var bosanilir.

Ama ben sans vermek istiyorum derseniz de en azindan terapi falan almasini isteyin,
belki bir sekilde asilabilecek bir problemdir.
Bir de yillarca hic mi sormadiniz, hic mi merak etmediniz ne kadar birikmis, nerelere yatirim yapmis, vadeye mi koymus doviz mi yapmis, ne bileyim hic mi emeginizin kiymeti yok, merak edip sormadiniz.

Disardaki insanlarin hayatlarini ne biz bilebiliriz ne de onlar bizimkini. Izin verdigimiz seyleri bilebilirler. Onemli olan sizin ne istediğiniz. Eşinize ve yuvaniza olan su an ki hisleriniz. Hepimiz bişeyler yaşıyoruz. Öyle süper evlilikleri olan da kimsecikler gercekten yok. Kimi yalanci, kimi kavgaci, kimi küfürbaz, kadinlarda da sorunlar oluyor... Sizi kimse yargilayamaz. Ne kadar güzel mucadele etmissiniz hic bir zaman maddiyat umrunuzda olmamış. Bence bir evlilik terapisine gidin birlikte. Sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz. Bu surecte artik üzülmeyin siz elinizden geleni hep yapmissiniz. Allah bir sekilde önümüze zorluklar cikaracak ve herseyin denbir sonu var. Güçlü olun.

Psikologa gidelim dedim kabul etmedi ondan bende tamam bosanalim dedim zaten bir bakima yoruldum da artık herhalde

Psikologa gidelim dedim kabul etmedi ondan bende tamam bosanalim dedim zaten bir bakima yoruldum da artık herhalde
Aaa kocanız boşanma taraftarı. Ya kocanız başka seyler yapmis olmasin? Hesaplarinda su an hakkiniz olmali mahkeme kararıyla neler yasandigini araştırın. Hayatinda baska biri mi var? Hem kendi yapıyor hem utaniyor hem telafiler edecegi yerde bosanma kararini da kendi veriyor. Bu işin içinde baska işler var diye düşünüyorum.

virüs girmiş almıştan sonrasını okumadım. nasıl bir yalandır ya. sonrası da silsile olmuş resmen..siz de üzülmeyin diye söylememiş. o kadar kolay değil o işler.

Eşin kumarbaz .sende de ne sabır varmış öyle.en baştan kabul etmeseydin keşke hesabın onun üzerine olmasını.ben böyle konularda babama dahi guvenmem

Bu işte sadece kumar yokmuş gibi geldi. İlk defa böyle birşey yazıyorum. Evli kalmaya devam etmek istiyorsanız da bundan sonra bütçenizi ayırın, birikiminizi kendiniz yapın. Ama eşiniz boşanmak istiyor, boşanır da sebep sadece para değildir. O para kumarda kaybedilmemiş bile olabilir. Üzüldüm

zaten hep düzgün tipliler seri katil çıkar... dışarda çok düzgün gözükenden de korkacaksın. bi de şey vardı; ummadık taş baş yarar.

Kusura bakmayın ama yarın sizi bu borçlarla başbaşa bırakıp gitme ihtimali bile olabilir bence etraflıca düşünün olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok emeklerinize evladınıza yazık olmasın Allah kolaylık versin inşAllah

Çünkü oda diyor artık ben de yapamicam bende bu şekilde yüzüne bakamıyorum ölü gibi yaşıyorum bide gelecekse belki gene birşey yaparsam korkutorum diyor falan filan

Daha çoook borca girersiniz. Apaçık yalan söylüyor. Ya keyfi harcamış ya borsada kaybetmiş parayı ama 100k da borsada kaybedilmez yahu, o kadar para nasıl uçmuş? Kumar oynuyor olabilir.

Ya işte ben ister babam ister kocam ister annem kimseye paramı güvenip teslim edemiyorum haklı olduğumu okuyorum buralarda da

Ben de bunu merak ediyorum var mı öyle birinin üzerine kredi çekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…