Boşanmak için illa aldatılmak yada dovulmek mi gerekir

Çok tanıdık bir hikaye. Kocamdan..
Ben de akıllanmazsa boşanıcam.

benim etrafımda dayak yiyen , kocası aldatan hiç bir kadın boşanmadı. Ama ayakları üzerine basan kendi ekonomik özgürlüğüne sahip , karekteri güçlü bir çok arkadaşım mutlu olamadıkları için boşandılar bunu bilin istedim

eşiniz sizi saf yerine koyan kendine akıllı sanan yalancı bir insan.

Arabayı aldım zaten borçlarımi kapadım kızımın babası sonuçta o yüzden pek sıkıntı çıkarmak istemiyorum nafaka alicam
kızınızın babası kızımın annesi dememiş hiç eğer yazdıklarınızı resmi olarak ıspatlarsanız düzgün bir tazminatta alırsınız

inanmayın sizi kandırmasına izin vermeyin tekrar borç yapar sizin üstünüze yakanızı kurtarın biran önce

zaten hep düzgün tipliler seri katil çıkar... dışarda çok düzgün gözükenden de korkacaksın. bi de şey vardı; ummadık taş baş yarar.
İnanın ben kendimden çok ona güveniyordum nasıl yaptı şaşırdım evliliğimiz çok iyi gidiyordu çok düşkündü bana her işi yapar yardım ederdi birşey istiyor muyum diye gözümün içine bakardı duyanda şaşırdı bende şaşırdım nasıl boyle şeyler yaptı diye ama bende bosanicam dedim zaten sadece çevremdeki insanalr biz size destek olalajm boşanmayı deyince sanki yanlış yapıyor musun gibi hissettim

İnsan rahat etmek mutlu olmak için evlenir bu nedir bu kadar iradesiz ezik olunur mu? Yalanlar üstüne yalanlar. Boşanmak isteyn haklarını söke söke alan taraf olmalıydınız

Bence kaza olayı karşı tarafın sürekli maddi beklentisi, kurgu yalan. Kimseyi düşünme bir kere affetmişsin yine yapacak ŞUAN DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYORRRRR. tekrar affetmen için yine aynı. Ayrıl kendine bak. Eşinin borcunu ödemek zorunda değilsin sürekli. BİR ÇOK HAYALİNİ ELİNDEN ALMIŞ.

Her söylediği yalan, çok belli.

Herşey yalan Tek Gerçek Senin emeklerini sömürmesi..
İnsallah başka kadına yedirmedim senin hakkını..
Hepsini geri istemelisin

Başlığa cevap; tabiki onları beklemene gerek yok, o durumlar son raddedir. Sevgi , saygı , iletisim bittiginde de ayrılınabilir. Daha kötüye gitmeden.

Bilgisayara virüs girip para nasıl gidiyo onu anlamadım ya kumar oynuyor ya başka yerde yiyor hiç normal değil hatta o kaza olayında da başka şeyler olabilir. Boşan diycem ama bu kadar sene senden yediklerini ödesin öyle boşanaın belki köşeye attı senden aldıklarını başkası var şimdide senden ayrılıp onunla devam edecek ya ben burda neler okudum neler gördüm herşey olabilir. O paraların kesinlikle gittiğinden emin misiniz. Yıllarca boşa çalışmışsınız beş kuruşsuz hadi boşanalım oh ne ala sen istesen anlardım ama eşin boşanmak isterken daha farklı şeyler olabilir altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…