evet köpek gibi seviyor,"insan " gibi değil,sorun da burda zaten...
KKda çok değişik yorum gördüm de kendine kürdan batıran, haydi birlikte atlayalım kafasında olan bir adam için savaş demek, pes etme demek, mücadele et demek nedir çözemedim. Gözümüzün önünde eşlerini öldürüyor erkekler utanmasak onlar içinde "Ama az mücadele etmiş, az daha mücadele etseydi ölmezdi" diyeceğiz. Arkadaşlar hırsızın hiç mi suçu yok.
Hahaha :). Buna bayildim.
Sevgisine baslarim ben onun. Kendini seviyor herif. Kendinden kac yas kucuk citir hatunu almis. Sonrada el ustunde tutacagina inceden inceye piskoljik baski yapiyor. Bakti baskisi geri tepiyor, just her kosulda her durumda gozunun icine bakmiyor, yavastan yavastan fiziksel siddete donusturuyor. Yok kendine kurdan batirma, alkol bunlarinda hepsi justin sucu.
Var mi be oyle dunya ? Bak just bunlar kolay soylenmez bilemiyorum belki de donuceksin bu adama, ama ben de sorumluluk kalmasin, soyliyim. KAC KURTUL. Bu adamdan ne koy olur ne kasaba.
Yok ilk evliligini yurutememis mantik evlilihiymis te. Kimse kimseyle anasknin hatiri icin evlenmez, tamamiyle zorlanmadigi surece. Ve beneminim ki kadina asik olmasa da seviyordur o zaman. Ama gene eminimki bu hirboluklarini ona da yapti, ve kadinin ailesi kizimizin basini yaktin diye adamin pesinde hala. Yok parasini vermiste kadinin, belki de sana yalan soyluyor bilmiyorsun. Onlarda hatta o kadar nefret etmislerki hu kocan olucak adamdan seni bile bulup tehdit ediyolar. belki de soyle dusunuyar adama bak, haytinda sefa suruyor bizim kizimiza napmisti. belki cocuk ta var bilemiyorum o zaman daha da kotu. Kimseye guvenemezsin su kosulda. Kalbinin sesini dinle.
Zaten istiyorsun bu durumdan kurtulmak kurtul. Bu adam piskopat bence. Sevgiymis.
vallahi kusura bakma ama okurken güldüm sanki aksiyon dolu bir film sahnesi izliyormuş gibi hissettim. eşin sanki normal değil gibi. :44: çocuğun var mı?Dun her sey normaldi. Tabi ben hastayim ayakta zor duruyorum artik . Esimle ciktik biseyler ictik cay kahve. Ama yorgunum yuzum dustu yine problemler geldi aklima ve icime kapandim sustum somurttum konusmadim onla bu boyle bir saat falan surdu en sonunda gel surda oturcaz dedi ickili bi yer arka arkaya icmeye basladi dur demem lazimdi diyemedim ictikce sapitti. Agladi karsimda ben ne yaptim sana seni rahatsiz eden gecmis yasantim ben degilim Allah kahretsin ki vazgecemiyorum sanki kaderimsin just dedi
Sonra konusma kufurluye donunce eski sevgilime gelince ben kalktim gittim kucagima kullugu atti hirkam yandi cunku. Sonra pesimden geldi ben melegim melek bi dedigini iki etmedim dedi bileklerimden tutup surukledi beni herkesin icinde inanir misiniz kimse de napiyosun sen bilader demedi kocama izlediler sadece oyle oturttu beni aricam anani babani alsinlar seni dedi telefonlarini firlatti yere gitme diye bacagini onume koyacakken tekme gibi bacagima geldi
Kendi ustunde sigara sondurdu. Kurdanla orasini burasini desti batirdi. Gomlegini yirtti. Bu daha baslangic dedi bi de goreyim diye gozume gozume sokuyor ya kontrol ediyor kendini de zarar gormus mu diye sirf gozum korksun diye yapti biliyorum
Ben dikkati dagilinca kalabaliga karistim kaybettirdim kendimi tabi geldi eve artik sakin konusalim diyorum uzuluyorum bunalimdayim gulemiyorum ne yapayim sen depresyondayken ben sustum diyorum bana somurtamazsin ben bunu hak etmedim artik aylardir sabrediyorum tutamiyorum just delirttin beni alkolik yaptin karacigerim hastalanmis dedi
Agliyorum uzuluyorum diye kiziyo evet her gun agliyorum bennapayim uzuluyorum tutamiyorum kendimi bikmistir tamam ama bu kadar tepkiye gerek var miydi.. bi daha agla sokarim bu bicagi kendime diyo elinde catal dizine batiriyo yemek yiyemiyorum korkudan diye. Bu daha baslangic sen benim deli halimi gormedin sen git ben kendimi oldurucem seni de kendimi de dedi
Aticam kendimi dedim cama yoneldim tuttu beni kaldirdi hadi beraber atlayalim diye cama asagi iterken kafami carptim pencere kenarina ve sisti alnim cizildi korktu hemen buz falan getirdi giderken de sarildi optu falan..
Sabah de ozur dileyen bir mesaj atmis benim kizim boyle bi adamla olsa gider vururum ben hicbi kadina fiske vurmadim hayatim boyunca bunu savundum ama seni sevdigimden gitmene dayanamadigimdan diyor bi daha ne ara ne sor avukatimla konus dedim
Simdi napicam ben. Nasil dik durucam. Evet bi sureci baslattim bosanicaz ama kendime guvenemiyorum irademe . Acaba surundurup bi daha agzina alkol koymamak sartiyla kabul mu etsem cunku alkolluyken ve alkolsuzken iki farkli insan gibi..
Ben bunu baslatirim ama karsi taraf asla yanasmaz bosanmaya bana yol gosterin bitirmek istemiyorum ama hayatim alasagi oldu artik bisey yapmaliyim nasil alisirim o soguk mahkemelerde davalarda yikilirim gibi geliyor dayanamayip geri donecegim diye korkuyorum off offf
Bunları yaşamadan yorum yapmak çok kolay geliyor insanlara.ben yaşamis biri olarak konuşuyorum.eşinin kesinlikle hastalikli bi ruh yapisi var benim Esim gibi.sende benim gibisin herşeye rağmen bitmeyen bir sevgi aliskanlik var ya da adini ne koyarsan.ama bağlilik var kopamiyorsun.ben boşanmaya çaliştim iki ay babamin evinde kaldim.uzak kaldikca hatalarından çok güzel günleri hatirliyorsun.Allah'a sigindim dua ettim en iyi çare bu canima kiymamak için.babam boşanmak konusunda arkamda durmadi ayri durmak aklini basina getirir dedi.çünkü babam da çok farklı biri değil.ki baba evine gitmeden boşanma davasini acip gitmiştim geri dönüşü olmasin diye ama yine burdayim.boşanmak çok zor bi süreç sende de o gücü görmüyorum boşanmayla tehdit edip uzak kalsam düzelir mi diyorsun benim gibi.bende dönerken sözler yeminler aldim tedavi olacaksin hastasin dedim.benim doktorun sensin falan tedaviye yanasmiyor.ama eskisinden daha iyi şuan.insanların değişmesi çok zor.onsuz olamayacagini dusunuyorsan olduğu gibi kabullenmelisin.içme yapma deyip kavga etmek yerine güzellikle yaklasmalisin.ama ailen yaninda durursa ve başarabilirim diyorsan boşan kurtul derim.değişir diye beklersen maalesef değişeceğini düşünmüyorum alişkanliklari konusunda!Allah yardimcin olsun ona siğin.ve takmamaya çaliş boşver 3günlük dünya yaşadigin anin tadini cikar.hakkinizda hayirlisi olsun!
Justt? ? Cnm merak ettim, nasılsın bugün?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eh iste iyi degilim kotu de degilim oyle stabil
vallahi kusura bakma ama okurken güldüm sanki aksiyon dolu bir film sahnesi izliyormuş gibi hissettim. eşin sanki normal değil gibi. :44: çocuğun var mı?
canim annem paketlesin falan deme aman gelirse annen varken falan kapiyi dahi acmayin. annene bile zarar verebilir. cinnet gecirdim der bahane de hazir. aman dikkatli olun hergun haberlerde neler okuyoruz
Ya arkadasim hic gulesim yoktu inan . Ben mucadele etmemisim evet kolaya kaciyosun diyen bile oldu. Ben niye 23 yasinda kirk yasinda buhran yasayan psikopat bi adam icin mucadele ediyorum ki? Hayir ne gececek elime biri soylesin. Iki romantik laf mi? Seks mi? Yoksa aldigi cicek icin mi mucadelem?
Normalde hep bosan bosan derler neden benim konumda boyle oldu ben de anlamadim.
Neden guldun anlamadim? Komik mi? Cocugum yok
O yazilanlari gorunce ilkin ben de suclu hissettim cabuk mu pes ettim diye
Edit: evet somurttum diye. Ben ona somurtamazmisim bu surati hak edecek bisey yapmamis benim somurtmami gerektircek. Bana insan gibi davraniyomus ben somurtuyomusum.
Helal sana just.Kararlılığına gücüne hayran kaldım.Keşke senin kadar güçlü cesaretli olabilsek her birimiz.Canım sen mantıklı güçlü bir kadınsın.Gurur duydum seninle.Yoo kararimi verdim avukatla da gorustum annemi de aradim ilkokul ogretmeni annem benim yarin 23 nisan persembe de tatil cumayla birlestirebilirse 5 gun kalir yanimda zaten babamla konusup gelecekmis uygun zamanda renk vermedim endiselendi cunku gelince bir bir anlaticam yaptiklarini. Gerekirse gitsin iki amcam var benim babam da ucu cekip kenara konussunlar. SIkiyosa bosanmasin. SIkiyosa yaklassin. Hatta dua ediyorum annem burdayken gelsin de bi guzel paketlesin onu annem.
Gercekten bosanmayi kim ister ki keske boyle olmasaydi ama oldu ben ustelik gururumu da cignedim ona sakin kalsin diye kac kez soyledim sustukca dozunu abartti ben ustune yuruyunce cekildi evin kilitlerini degistirdim bugun avukata da gidicem ama cok kotuyum
Dun her sey normaldi. Tabi ben hastayim ayakta zor duruyorum artik . Esimle ciktik biseyler ictik cay kahve. Ama yorgunum yuzum dustu yine problemler geldi aklima ve icime kapandim sustum somurttum konusmadim onla bu boyle bir saat falan surdu en sonunda gel surda oturcaz dedi ickili bi yer arka arkaya icmeye basladi dur demem lazimdi diyemedim ictikce sapitti. Agladi karsimda ben ne yaptim sana seni rahatsiz eden gecmis yasantim ben degilim Allah kahretsin ki vazgecemiyorum sanki kaderimsin just dedi
Sonra konusma kufurluye donunce eski sevgilime gelince ben kalktim gittim kucagima kullugu atti hirkam yandi cunku. Sonra pesimden geldi ben melegim melek bi dedigini iki etmedim dedi bileklerimden tutup surukledi beni herkesin icinde inanir misiniz kimse de napiyosun sen bilader demedi kocama izlediler sadece oyle oturttu beni aricam anani babani alsinlar seni dedi telefonlarini firlatti yere gitme diye bacagini onume koyacakken tekme gibi bacagima geldi
Kendi ustunde sigara sondurdu. Kurdanla orasini burasini desti batirdi. Gomlegini yirtti. Bu daha baslangic dedi bi de goreyim diye gozume gozume sokuyor ya kontrol ediyor kendini de zarar gormus mu diye sirf gozum korksun diye yapti biliyorum
Ben dikkati dagilinca kalabaliga karistim kaybettirdim kendimi tabi geldi eve artik sakin konusalim diyorum uzuluyorum bunalimdayim gulemiyorum ne yapayim sen depresyondayken ben sustum diyorum bana somurtamazsin ben bunu hak etmedim artik aylardir sabrediyorum tutamiyorum just delirttin beni alkolik yaptin karacigerim hastalanmis dedi
Agliyorum uzuluyorum diye kiziyo evet her gun agliyorum bennapayim uzuluyorum tutamiyorum kendimi bikmistir tamam ama bu kadar tepkiye gerek var miydi.. bi daha agla sokarim bu bicagi kendime diyo elinde catal dizine batiriyo yemek yiyemiyorum korkudan diye. Bu daha baslangic sen benim deli halimi gormedin sen git ben kendimi oldurucem seni de kendimi de dedi
Aticam kendimi dedim cama yoneldim tuttu beni kaldirdi hadi beraber atlayalim diye cama asagi iterken kafami carptim pencere kenarina ve sisti alnim cizildi korktu hemen buz falan getirdi giderken de sarildi optu falan..
Sabah de ozur dileyen bir mesaj atmis benim kizim boyle bi adamla olsa gider vururum ben hicbi kadina fiske vurmadim hayatim boyunca bunu savundum ama seni sevdigimden gitmene dayanamadigimdan diyor bi daha ne ara ne sor avukatimla konus dedim
Simdi napicam ben. Nasil dik durucam. Evet bi sureci baslattim bosanicaz ama kendime guvenemiyorum irademe . Acaba surundurup bi daha agzina alkol koymamak sartiyla kabul mu etsem cunku alkolluyken ve alkolsuzken iki farkli insan gibi..
Ben bunu baslatirim ama karsi taraf asla yanasmaz bosanmaya bana yol gosterin bitirmek istemiyorum ama hayatim alasagi oldu artik bisey yapmaliyim nasil alisirim o soguk mahkemelerde davalarda yikilirim gibi geliyor dayanamayip geri donecegim diye korkuyorum off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?