Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya arkadasim hic gulesim yoktu inan . Ben mucadele etmemisim evet kolaya kaciyosun diyen bile oldu. Ben niye 23 yasinda kirk yasinda buhran yasayan psikopat bi adam icin mucadele ediyorum ki? Hayir ne gececek elime biri soylesin. Iki romantik laf mi? Seks mi? Yoksa aldigi cicek icin mi mucadelem?

Normalde hep bosan bosan derler neden benim konumda boyle oldu ben de anlamadim.

Evet ben kadinmisim ama kadin gibi davranmiyomusum kavgada oyle dedi. Cunku ben susmuyorum ustune yurudum. Kadin gibi naz yapip alttan almam yumusak olmam lazimmis. Bunlarin kadinlikla ilgisi yok eziklikle ilgisi var. Beni kontrolune alamaz. Adeta savastik ya hep. O kontrol etmek istedi ben direndim.

Yok donmicem ablacim. Annemle de avukatla da konustum. O halini de hatirladim mi da korkuyorum tiksiniyorum. Onun degdigi her seyi makineye falan attim delirdim yani cicekleri yoldum yirttim vs.

Ya ablacim bosver asik midir sevmis midiri. Benim bilincimde degismesin bu durum. Nasil dediyse oyle kabul edicem o nasil anlattiysa oyle olsun. Bilgiyi destikce celiskiye duser saplanirim oraya cunku ve takili kalir ilerleyemem bu yuzden birak dedigi gibi olsun sevmemis olsun benim kafamda. Bi ara dusundum konusayim kadinla vazgectim. Bu defteri ne kadar hizli kapatir unutursam o kadar iyi benim icin. Cocugu yok biliyorum gordum maas bordrosunda yaziyor cocuk sayisi. 0.

Ama oburlerinde haklisin. Hem yasli olucak benden hem tribini nazini cekicem borcunun altina giricem sIkintilarini paylasicam alttan alicam hem de tehdit edicek korkutacak beni. Yok oyle bi dunya. Ben cekerim boyle sabrederim ama sonunda bi gun gelir kopar bende artik ve giderim. Gidicem.

vallahi kusura bakma ama okurken güldüm sanki aksiyon dolu bir film sahnesi izliyormuş gibi hissettim. eşin sanki normal değil gibi. :44: çocuğun var mı?

Yok guzellik gosteremicem. Guzellik insan olana gosterilir. Dilerim siz de kurtulursunuz. Ben avukatla da annemle de konustum. Ilerliyorum. Kendi evim de var. Benim aklima hep o anlar geliyor. Bilmiyorum yeni oldugu icin belki. Zaten ailem isin icine girdi mi donusu olamaz.

Adam alkol içip dengesizleşiyorsa bu hayat çekilmez,onun aşkı batsın,lnsan huzur ister , huzur en önemlisi böyle devam edecekse boşanmak senin en doğal hakkın

canim annem paketlesin falan deme aman gelirse annen varken falan kapiyi dahi acmayin. annene bile zarar verebilir. cinnet gecirdim der bahane de hazir. aman dikkatli olun hergun haberlerde neler okuyoruz

Arkadasimi da aldim yalniz degilim ben su an. Yani gelse derken muhtemelen icer de gelir gelirse balkondan bile paketler annem hukumet gibi kadin ben de onun gibi olucam ezdirmicem kendimi. Ama dogru soyluyosun ben annemden cekinir diye dusunmustum de icerse belli olmaz dogru. Bi raporum falan olsaydi koruma isterdim

Tüm bu saldırganlığı sevdiği için, çaresizliği için olabilir evet ama
yine de çok korkutucu.

Ben ilk konularından hatırlıyorum seni.

Eşin senden 10 yaş büyüktü daha önce bir evlilik yapmıştı değil mi?

İnsan yaşında bir olgunluk arıyor.
Hele de bir evlilik yapmış, ayrılmış.
Hatalarını farketmiş olması gerek, ikinci evliliğinde çok daha iyi olması gerek..

O ne yaa vücudunda sigara söndürmeler falan..
İnsan bu adamla baş başa kalmaya korkar:26:

Hakkında hayırlısı olsun.
Zor bir süreç olacak..
Tehditlerle seni döndürmeye çalışacaktır.

Just canım okuyunca inanamadım.
Daha geçen gün özel yapım yüzük yaptırmayacak mıydı bu adam sana?
Daha çok gençsin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Ben de bunu düşünüyorum şuan :) Şaşırdım valla..

Neden guldun anlamadim? Komik mi? Cocugum yok

hayır özür dilerim yanlış anladıysan ama sanki aksiyon dolu bir film sahnesi izliyor gibi hissettim acayip geldi kendine kürdan batırmalar seni kucağına alıp hadi beraber atlayalım demeler.en iyi kararı sen vereceksin ama bu adam normal değil sanki.davranışları çok anormal geldi.yanlış bişey söylediysem kusura bakma tekrar canım.:26:

O yazilanlari gorunce ilkin ben de suclu hissettim cabuk mu pes ettim diye

Edit: evet somurttum diye. Ben ona somurtamazmisim bu surati hak edecek bisey yapmamis benim somurtmami gerektircek. Bana insan gibi davraniyomus ben somurtuyomusum.

O sana ''insan'' gibi mi davranıyormuşşş
ALLAH ALLAH bak seeenn.
40 yaşındaydı bu dimi ?
Öyle hatırlıyorumda çünkü ?
Ergen bi tip sergiliyor.
Yaşını başını almış bi adam bu sonuçta. 25li yaşlardada değil ki:26:

Just ne denilir bu durumda inan bilemedim ki şimdi :26:
İçki cesaretlendirmiş gibi gözüküyor eşini.. Allahtan sana birşey olmamış, yine de dikkatli olmalısın..
Hakkında hayırlısı olsun..

Yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım, mutlu bir evliliğiniz vardı sizin.
Ben okurken çok garip bir ruh haline büründüm, sizin içinizde fırtınalar kopuyordur eminim ki.
Zor bir evlilik, hem de bu kadar genç bir yaşta..

Helal sana just.Kararlılığına gücüne hayran kaldım.Keşke senin kadar güçlü cesaretli olabilsek her birimiz.Canım sen mantıklı güçlü bir kadınsın.Gurur duydum seninle.

Peki ya sonra.. ?
Sonra ne yapacaksın just ?

Ya canim ben daha evlenmedim evlenme asamasindayim ama suan bunu okurken sogudum evlilikten resmen. Bu adam seni kesinlikle sevmiyor. Kesinlikle!!! Sana saplanti olmus artik. Sen psikologsun anlaman gerekiyor. Kocanda akli sorunlar var gercekten. Bi kere hicbir insan asla ve asla kendine bilerek ve isteyerek fiziksel zarar veremez. Bunu sen benden daha iyi biliyosun. Bicaklarim kendimi ne demek seni oldururum ne demek acik acik tehdit etmis seni. Allahim kimsenin basina vermesinde bu adamdan sen zor kurtulursun. Sakin saflik yapma donme ona sakin. Bi gun basina silah dayar bu. Bekara koca bosamak kolaymis derler allah yardimcin olsun ama bence kesinlikle kurtulmalisin ondan. Ya hic mi okumuosun haber boyle boyle binlerde kadin kocalari/eski kocalari tarafindan katledilio. Sende onlardan biri olmak istermisin? Allah korusun! Ailen ne diyo bu ise anlattinmi onlara.. Canim bence sen biran once kurtul. Bu adam normal degil senide delirtmis...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…