Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
just geçen gün yazıştıklarımız işte...
sen ondan ayrılacaksın diye böyle şiddete başvurmuş,hep kınadığı şeyi yapmış..ama dikkat edersen senin yüzünden yapmış aslında mesaj bu..
karaciğeri hastalanmış,senin derdinden içiyor hastalanıyor...
hep sen sen...altta yatan mesaj bu ..ne yaptıysam senin yüzünden..benim gibi iyi bir insanı bile bu hale getiriyorsun,kınadığım hareketleri yaptırıyorsun bana...

dedim ya sana aynı şeyleri, yaşıyoruz seninle diye...

diyorsun ya aslında içmeden iyi bir insan,affetsem mi diye...affetsen de sonuç değişmez,yine en ufak bir hayat telaşında aynı şeyleri yaşayacaksın inan bana..üzülerek söylüyorum karakter değişmiyor...törpülenmiyor bile..sadece işlerine geldiği zaman an fazla 1 ay "o" özlenen adam oluyorlar...sonrası hep aynı...giderek sevgin azalıyor,zamanın bitiyor...
keşke iyi bir insan olamsalardı,ayrılmak daha kolay olurdu...
ama güçlü olmalısın,hem çocuğun da yok...atlatırsın bu günleriii...yoksa ilerdeki günlerin bundan farklı olmayacak ..
kusura bakma,kötümser yazıyor gibi görüyorsun belki ama ben de nerdeyse ikizi olan bir adamla yaşıyorum 5 yıldır...gerçi gerisi uzun değil ama...:)

Benim sahıt oldugum bir konud gelmişti aklıma..ama tam tersi durum adam konuşmayan içine kapanık sevgısını pek göstermeyen bir adamdı..birgün yemek vardı..eşide yanındayıd.hep adamın gozune bakıyor adam mesefelı ve durgun..aynı şekilde kadında alkol aldı..dışarı iş yeri yemeği idi..ben lavobaya gıttım..donduğumde kadın kendi sacını yolluyor bağrıp cagrıyordu..meğer se çok severek evlenmısler adamın nazından kaprısınden bunalmıştı..acaba sen cokmu soguk meselafelı yada durgunsunn..hergun nie ağlıyordun kı...bende sevmiyorum sogukluktan belki senden sevgi ilgi istedi..

ıyıkı sende ona uymadın alkol olunca eşin..allahtan sogukkanlı davrandım ..kötü şeyler olabılırmış..

Bu adam seni kopek gibi seviyor. Artik triplerden sundan bundan siyril. Askiniz icin o adam icin sen savas. Yap bunu.

KKda çok değişik yorum gördüm de kendine kürdan batıran, haydi birlikte atlayalım kafasında olan bir adam için savaş demek, pes etme demek, mücadele et demek nedir çözemedim. Gözümüzün önünde eşlerini öldürüyor erkekler utanmasak onlar içinde "Ama az mücadele etmiş, az daha mücadele etseydi ölmezdi" diyeceğiz. Arkadaşlar hırsızın hiç mi suçu yok.

mücadele de neyle ne için o öenmli...
Allah korusun hastalık olur mücadele edersin,para sorunu borç olursun soğan ekmek yer mücadele edersin,ama para olmaz huzur var der insan...
bencilllikle mücadele diye birşey yok zaten..
dikkat ederseniz belli bir konu da yok zaten....

canım kendini düşün ilerde bu adam sana zarar verebilir bence direkt boşa sen böyle bi durumda olsan o adam seni bu kadar düşünmezdi ...ben bozulan psikolojilerin öyle hemen düzelebileceğini zannetmiyorum kendini daha fazla yara almadan o ilişkiden kurtar hemen...

evet köpek gibi seviyor,"insan " gibi değil,sorun da burda zaten...

Hahaha :). Buna bayildim.

Sevgisine baslarim ben onun. Kendini seviyor herif. Kendinden kac yas kucuk citir hatunu almis. Sonrada el ustunde tutacagina inceden inceye piskoljik baski yapiyor. Bakti baskisi geri tepiyor, just her kosulda her durumda gozunun icine bakmiyor, yavastan yavastan fiziksel siddete donusturuyor. Yok kendine kurdan batirma, alkol bunlarinda hepsi justin sucu.

Var mi be oyle dunya ? Bak just bunlar kolay soylenmez bilemiyorum belki de donuceksin bu adama, ama ben de sorumluluk kalmasin, soyliyim. KAC KURTUL. Bu adamdan ne koy olur ne kasaba.

Yok ilk evliligini yurutememis mantik evlilihiymis te. Kimse kimseyle anasknin hatiri icin evlenmez, tamamiyle zorlanmadigi surece. Ve beneminim ki kadina asik olmasa da seviyordur o zaman. Ama gene eminimki bu hirboluklarini ona da yapti, ve kadinin ailesi kizimizin basini yaktin diye adamin pesinde hala. Yok parasini vermiste kadinin, belki de sana yalan soyluyor bilmiyorsun. Onlarda hatta o kadar nefret etmislerki hu kocan olucak adamdan seni bile bulup tehdit ediyolar. belki de soyle dusunuyar adama bak, haytinda sefa suruyor bizim kizimiza napmisti. belki cocuk ta var bilemiyorum o zaman daha da kotu. Kimseye guvenemezsin su kosulda. Kalbinin sesini dinle.

Zaten istiyorsun bu durumdan kurtulmak kurtul. Bu adam piskopat bence. Sevgiymis.

Son düzenleme:

Bence tam okuyamamislar konuyu. Justin eski konularini da hatirlayinca adamin bu kadar sapittirdigini anlayamadilar sanirim. Ama kendi baslarina gelse kac dakika kalirlar ki oyle bir herifle.

Bu adam isterse dunyanin en iyi insani olsun, icki icmesin, borcu olmasin, kisacasi duzgun bir adam olsun, eger mutlu degilseniz bitirmelisiniz. Adamin sizi ne kadar cok sevdigi sizin mutsuz oldugunuz gercegini de degistirmiyor ayrica...

Ben bu yoruma inanmak istemiyorum... bunu hangi kadin yazar ki...

İnanmamalısınız bence pasif hale düştü zaten yazan kişi bir konu açmıştı görseniz zaten anlardınız ne olduğunu

Üzüldüm gerçekten eski bir konunuza denk gelmiştim yüzük falan modeli arıyordunuz orada bir sorun yok gibiydi bir an görünce şaşırdım açıkcası oldukça yıpranmışsınız ikinizde yorulmuş gibisiniz siz eşinizin bunları isteyerek yapmadığına inanıyorsanız bir doktora gitmesine ikna edin derim ama yaşadıklarınız çok üzücü alkolü bırakır mı bilemem can cıkmadan huy çıkmaz derler ne kadar doğrudur bilemem hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Diger yorumlari da okuyup cevap yazicam eve gidince ama bazi yorumlar beni sasirtiyor ben hayatimda bu kadar asaglanmamistim herkesin icinde adam beni surukledi bileklerimden tutup camdan atmaya calisti diyorum askin icin savas diyen var ya benim daha once de sevgilim oldu bi kez salak bile demediler bana ki o insanlar ergen diyebileceginiz yaslardaydi bu adam 40 yasinda ben gencim onun hastaligini borcunu gecmisini her seyini yuklendim sirtima sevdigim icin dedim karsiligi boyle kufurler asaglanma siddet mi olucakti. Yok ya hem yasli olacak hem bu kadar kahrini cekicem hem de bana it gibi davranacak asagilayacak. Bundan sonra kimse bana kopek muamelesi yapamaz !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mutlu olmadığın bi erkekle boşanman en mantıklısı olacak. Yaptıkları sevgisinden bile olsa -ki seven insan bu kadar aşağılamaz , zarar vermeye korkar. Psikopat derecede sevgide pek normal bi durum değil .

bu kararından asla vazgeçme just, bu mantığını hiç bi zaman kaybetme. daha fazla üzülmeni istemiyorum

Senin üzülmene kıyamam ki ben Sen en doğru kararı verirsin canım, kendini ezdirme. Kimse için gururunu ayaklar altına alma

Just canım çok üzüldüm , inanamadım .
Eşinle olan başka konunda zaten eşinin genel davranışlarının normal olmadığı konuşulmuştu ama bu bambaşka.
Anlattıkların hiç normal değil , üzmek istemediğimden yazmıyorum ama bu davranışların adı belli , bunun için uzman olmaya gerek yok .
Aynı ortamda şimdilik yalnız kalma ne olur . En doğru karşı verirsin sen zaten , kendine inan yeter .

keşke senin için yapabileceğim bir şey olsa .

önce üzerinde sigara söndürmesine kürdan batırmasına küllük fırlatmasına engel ol
eşinin iletişim problemi var
normal insan küllük atmaz
konuşur tartışır
ama kendine sigara basmaz

Üzüldüm.
Şaşırdım.
Bu yaz düğün yapacağınızdan bahsediyorduk en son!

Çok üzüldüm...
Olayı gözüm de canlandırmaya çalıştım,o anda seni gözümün önüne getirdim ve kahroldum.
Sana kimsenin böyle davranmaya hakkı yok justum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…