Diger yorumlari da okuyup cevap yazicam eve gidince ama bazi yorumlar beni sasirtiyor ben hayatimda bu kadar asaglanmamistim herkesin icinde adam beni surukledi bileklerimden tutup camdan atmaya calisti diyorum askin icin savas diyen var ya benim daha once de sevgilim oldu bi kez salak bile demediler bana ki o insanlar ergen diyebileceginiz yaslardaydi bu adam 40 yasinda ben gencim onun hastaligini borcunu gecmisini her seyini yuklendim sirtima sevdigim icin dedim karsiligi boyle kufurler asaglanma siddet mi olucakti. Yok ya hem yasli olacak hem bu kadar kahrini cekicem hem de bana it gibi davranacak asagilayacak. Bundan sonra kimse bana kopek muamelesi yapamaz !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Just karşındaki ne kadar severse sevsin bu sağlıksız bir sevgi.Gerçek sevgi iyiliktir kıyamamaktır sevdiğine.Koruyup mutlu etmektir.Eğer bunlar yoksa bence o sevgi değildir.Seni sokaklarda,evde korkutmaya asla hakkı yok.topla kendini kararını ver.bir hayatın var gerçekten bu insan düzelsin diye mi harcayacaksın onu yoksa yoluna bakıp yeni bir mutluluk için kendine şans mı tanıyacaksın canım.Elbette bekara karı boşamak kolaydır.Ama biz sana yardım etmeye çalışıyoruz canım.İnsan kendi yaşadıklarına dışarıdan bakan biri kadar objektif bakamaz.Tabi kişinin yaşadığını da dışarıdan biri gerçekten tam manasıyla anlayamaz.Biz senin yorumlarına göre yazıyoruz canım.Üzgünüm ama doğru yolu sana kalbinde söylemiş arkadaşım.Diger yorumlari da okuyup cevap yazicam eve gidince ama bazi yorumlar beni sasirtiyor ben hayatimda bu kadar asaglanmamistim herkesin icinde adam beni surukledi bileklerimden tutup camdan atmaya calisti diyorum askin icin savas diyen var ya benim daha once de sevgilim oldu bi kez salak bile demediler bana ki o insanlar ergen diyebileceginiz yaslardaydi bu adam 40 yasinda ben gencim onun hastaligini borcunu gecmisini her seyini yuklendim sirtima sevdigim icin dedim karsiligi boyle kufurler asaglanma siddet mi olucakti. Yok ya hem yasli olacak hem bu kadar kahrini cekicem hem de bana it gibi davranacak asagilayacak. Bundan sonra kimse bana kopek muamelesi yapamaz !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aşkın için savaş diyenler, bebişlerim kapatın o pembe dizi kanalını da gerçek dünyaya dönün..bu ne yahu her yer toz pembe sizin için, adam korku filminden çıkmış gibi bazıları hala romantizm peşinde..
just kaç kurtar kendini, 1 yıl sonra kendini kuş gibi hissedeceksin..
Just karşındaki ne kadar severse sevsin bu sağlıksız bir sevgi.Gerçek sevgi iyiliktir kıyamamaktır sevdiğine.Koruyup mutlu etmektir.Eğer bunlar yoksa bence o sevgi değildir.Seni sokaklarda,evde korkutmaya asla hakkı yok.topla kendini kararını ver.bir hayatın var gerçekten bu insan düzelsin diye mi harcayacaksın onu yoksa yoluna bakıp yeni bir mutluluk için kendine şans mı tanıyacaksın canım.Elbette bekara karı boşamak kolaydır.Ama biz sana yardım etmeye çalışıyoruz canım.İnsan kendi yaşadıklarına dışarıdan bakan biri kadar objektif bakamaz.Tabi kişinin yaşadığını da dışarıdan biri gerçekten tam manasıyla anlayamaz.Biz senin yorumlarına göre yazıyoruz canım.Üzgünüm ama doğru yolu sana kalbinde söylemiş arkadaşım.
İnanmamalısınız bence pasif hale düştü zaten yazan kişi bir konu açmıştı görseniz zaten anlardınız ne olduğunu
Üzüldüm gerçekten eski bir konunuza denk gelmiştim yüzük falan modeli arıyordunuz orada bir sorun yok gibiydi bir an görünce şaşırdım açıkcası oldukça yıpranmışsınız ikinizde yorulmuş gibisiniz siz eşinizin bunları isteyerek yapmadığına inanıyorsanız bir doktora gitmesine ikna edin derim ama yaşadıklarınız çok üzücü alkolü bırakır mı bilemem can cıkmadan huy çıkmaz derler ne kadar doğrudur bilemem hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok üzüldüm...
Olayı gözüm de canlandırmaya çalıştım,o anda seni gözümün önüne getirdim ve kahroldum.
Sana kimsenin böyle davranmaya hakkı yok justum.
Yoo kararimi verdim avukatla da gorustum annemi de aradim ilkokul ogretmeni annem benim yarin 23 nisan persembe de tatil cumayla birlestirebilirse 5 gun kalir yanimda zaten babamla konusup gelecekmis uygun zamanda renk vermedim endiselendi cunku gelince bir bir anlaticam yaptiklarini. Gerekirse gitsin iki amcam var benim babam da ucu cekip kenara konussunlar. SIkiyosa bosanmasin. SIkiyosa yaklassin. Hatta dua ediyorum annem burdayken gelsin de bi guzel paketlesin onu annem.
Üzüldüm.
Şaşırdım.
Bu yaz düğün yapacağınızdan bahsediyorduk en son!
Just canım çok üzüldüm , inanamadım .
Eşinle olan başka konunda zaten eşinin genel davranışlarının normal olmadığı konuşulmuştu ama bu bambaşka.
Anlattıkların hiç normal değil , üzmek istemediğimden yazmıyorum ama bu davranışların adı belli , bunun için uzman olmaya gerek yok .
Aynı ortamda şimdilik yalnız kalma ne olur . En doğru karşı verirsin sen zaten , kendine inan yeter .
keşke senin için yapabileceğim bir şey olsa .
bu kararından asla vazgeçme just, bu mantığını hiç bi zaman kaybetme. daha fazla üzülmeni istemiyorum
Senin üzülmene kıyamam ki benSen en doğru kararı verirsin canım, kendini ezdirme. Kimse için gururunu ayaklar altına alma
just geçen gün yazıştıklarımız işte...
sen ondan ayrılacaksın diye böyle şiddete başvurmuş,hep kınadığı şeyi yapmış..ama dikkat edersen senin yüzünden yapmış aslında mesaj bu..
karaciğeri hastalanmış,senin derdinden içiyor hastalanıyor...
hep sen sen...altta yatan mesaj bu ..ne yaptıysam senin yüzünden..benim gibi iyi bir insanı bile bu hale getiriyorsun,kınadığım hareketleri yaptırıyorsun bana...
dedim ya sana aynı şeyleri, yaşıyoruz seninle diye...
diyorsun ya aslında içmeden iyi bir insan,affetsem mi diye...affetsen de sonuç değişmez,yine en ufak bir hayat telaşında aynı şeyleri yaşayacaksın inan bana..üzülerek söylüyorum karakter değişmiyor...törpülenmiyor bile..sadece işlerine geldiği zaman an fazla 1 ay "o" özlenen adam oluyorlar...sonrası hep aynı...giderek sevgin azalıyor,zamanın bitiyor...
keşke iyi bir insan olamsalardı,ayrılmak daha kolay olurdu...
ama güçlü olmalısın,hem çocuğun da yok...atlatırsın bu günleriii...yoksa ilerdeki günlerin bundan farklı olmayacak ..
kusura bakma,kötümser yazıyor gibi görüyorsun belki ama ben de nerdeyse ikizi olan bir adamla yaşıyorum 5 yıldır...gerçi gerisi uzun değil ama...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?