Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
just tatlim beni hatirladinmi.. ben BizAyrilamayz.
tatlim neler olmus oyle cok uzuldum ayni seyleri yasiyoruz biliyormusun..istersen bana ozelden yaz inan cok uzuldum

çok zor bir durum diğer konularınızı az çok hatırlıyorum benim babamda alkol kullanıyo genç kızlık dönemimde babamdan yediğim dayaklarla büyüdüm ben babamdan kaçış yolu olarak 17 yaşımda bir evlilik yaptım ama denize düşerken yılana sarıldım eski eşimde madde bağımlısı sayılırdı alkolde cabası tabi bu yaşadıklarının belki 100 katınıda ben yaşadım en son boşanma davası açarkende dahil yalvardı peşimden koştu sözler verdi ama ben zaten defalarca denedim 1 2 3 4 derken baktım düzelmiyo evet belki hayatımdaki birçok insandan daha çok sevdi ama sevgide bencillik yapan kişilikten yoksun bir insandı düşünsene seviyosun ama sevdiğine zarar veriyosun bumu sevgi bunun içinmi çırpınıyosun bunun içinmi evlendin yarın dahada kötüye gitmeyeceğinin garantisini kim vericek bence çok iyi düşün çok zor bir noktadasın benim gibi cahilce bikaç seneni heba etme derim hiçbir zaman boşanma taraftarı değilim ama yaşadığım için biliyorum değişmiyo daha kötüye gidiyo ama düzelmiyo sonra boşandım ve şuan yeniden evlendim dünya varmış dışarda beni bekleyen çok güzel bir hayat varmış keşke hiç durmasaydım hiç şans vermeseydim

just sen kafayı mı yedin allah aşkına... ne sevgisi bacım ne aşkı... karşında orasına burasına birşeyler batırıp senin gözünü korkutmaya çalışan bir adam var... sarhoş olunca beyin tamamen elinden gitmiyor adamın... yapma ne şansı, sen şuanda başka bir durumda olabilirdin, yada hiç olamayabilirdin... seviyor olabilirsin ama bu adam senin sevgini haketmiyor.. daha çooook küçüksün, ömrünü bu adam için harcama, emin ol sevip mutlu olacağın başka insanlar karşına çıkacak... sen de hastasın kendini de düşün lütfen... inan bana bu adam için değğğğmeeezzzzz.....

Bırak ya ne sevgisi ayrilmani istiyorum ama inşallah sana zarar vermez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aşkın için savaş diyenler, bebişlerim kapatın o pembe dizi kanalını da gerçek dünyaya dönün.. bu ne yahu her yer toz pembe sizin için, adam korku filminden çıkmış gibi bazıları hala romantizm peşinde..

just kaç kurtar kendini, 1 yıl sonra kendini kuş gibi hissedeceksin..

Just karşındaki ne kadar severse sevsin bu sağlıksız bir sevgi.Gerçek sevgi iyiliktir kıyamamaktır sevdiğine.Koruyup mutlu etmektir.Eğer bunlar yoksa bence o sevgi değildir.Seni sokaklarda,evde korkutmaya asla hakkı yok.topla kendini kararını ver.bir hayatın var gerçekten bu insan düzelsin diye mi harcayacaksın onu yoksa yoluna bakıp yeni bir mutluluk için kendine şans mı tanıyacaksın canım.Elbette bekara karı boşamak kolaydır.Ama biz sana yardım etmeye çalışıyoruz canım.İnsan kendi yaşadıklarına dışarıdan bakan biri kadar objektif bakamaz.Tabi kişinin yaşadığını da dışarıdan biri gerçekten tam manasıyla anlayamaz.Biz senin yorumlarına göre yazıyoruz canım.Üzgünüm ama doğru yolu sana kalbinde söylemiş arkadaşım.

Tamam kızılır
Kavga edilir de
Af edersin ama eşin psikopat gibi sigara söndürmeler, çatal saplamalar, ayrılırsan ikimizi de öldürürümler
Hiç normal değil
Sadece sevmek te yetmez bazen..

Tesekkur ederim! Yasamayan bilmiyor o korkuyu. Her ne kadar ustune yurusem de ilk kez kocam dedigim adamdan korktum. Ezildim karsisinda gururum kirildi. Malmisim esyaymisim gibi camdan atamaz beni. Unutamiyorum ya o anlari tekrar tekrar hatirlayip irkiliyorum. O kadar net hatirliyorum bi de. Daha beter dovulen kadinlar var onlar nasil unutup sariliyorlar kocalarina bilmiyorum hatirladikca icim sIkisiyo kalbim hizli hizli atmaya basliyo .

Just çok şaşırdım
Uzak kaldım burdan pek bilmiyorum konularını sanırım o yüzden adını görünce bayağı şaşırdım
Eşin hiç ama hiç normal değil
Kararını boşanmadan yana verdiysen hiç tereddüt etme canım

Yoo kararimi verdim avukatla da gorustum annemi de aradim ilkokul ogretmeni annem benim yarin 23 nisan persembe de tatil cumayla birlestirebilirse 5 gun kalir yanimda zaten babamla konusup gelecekmis uygun zamanda renk vermedim endiselendi cunku gelince bir bir anlaticam yaptiklarini. Gerekirse gitsin iki amcam var benim babam da ucu cekip kenara konussunlar. SIkiyosa bosanmasin. SIkiyosa yaklassin. Hatta dua ediyorum annem burdayken gelsin de bi guzel paketlesin onu annem.

Bence asıl önemli olan bir karar vermek. Boşanacaksanız da bir an önce karar verip harekete geçmelisiniz

Ne konusu acmis bulamadim ya merak ettim?

Çok üzüldüm...
Olayı gözüm de canlandırmaya çalıştım,o anda seni gözümün önüne getirdim ve kahroldum.
Sana kimsenin böyle davranmaya hakkı yok justum.

Davranamaz zaten kiyamam uzulme sen
Cevreye ofkeliyim insanlardan yardim istedim kimse bisey yapmadi.

Just ne demeliyim bilmiyorum.
Çok üzüldüm inan ki.

Üzüldüm.
Şaşırdım.
Bu yaz düğün yapacağınızdan bahsediyorduk en son!

Dugunu batsin her sey iptal benim icin. Yuzuklerimi falan cikardim bugun. Suslendim puslendim. Yikildi dagitti dedirtmicem. Cok guclu kadin desinler arkamdan. Bi erkege salya sumuk kahroldu demesinler.

Kuzum zaten ayni ortamda degiliz. O baska sehirde evin de kilitleri degistirttim. Giremez cikamaz.

Iste ayni sevgiliyken de boyle bi ay iyi oldu ondan evet dedim. Ya simdi pismanlik hissediyorum sacma ama hayatimi harcamis gibi hissediyorum utaniyorum asaglanmis hissediyorum neden yaptim diye. Bu his gecer mi? Oldugu gibi kabul etmekten baska care yok bosuna direniyorum..

En azindan sizde siddet yok... sonu boyle olmaz umarim

canim annem paketlesin falan deme aman gelirse annen varken falan kapiyi dahi acmayin. annene bile zarar verebilir. cinnet gecirdim der bahane de hazir. aman dikkatli olun hergun haberlerde neler okuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…