Kim neyi tercih etmişse etmiş
Ama insanı geleceği görmemiz mümkün değil
Sonucun böyle olacağını bilse kimse 'lades' demez herhalde
İnsanların derdi başından aşkınken bir yenisini eklemeyin lütfen
Kimse ayrılmak için evlenmez
Toz pembe hayalleri kapkara yapanların hiç mi suçu yok ?
Arkadaşım boşver sen milleti
Bu mahalle baskısının alasını duyacaksın reelde de belki
Ama bakma, boşanmayı da herkes beceremez güçlü kadınların işidir
Kimisi ne çekerse çeksin 'millet ne der?' mantığı ile hala evli kalabiliyor, boşanamıyor ve seni eleştirenlerin çoğu bu kişiler olacak
Uzaktan gazel okumak kadar bişey yok
Sen kaç kurtar kendisi, gerisi hiç mühim değil
Sen çok değerlisin ( Sende öyle Quarta ) bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin ayaş bir psikopat uğruna kimse seni suçlayamaz
Bu arada başlıkta demişsin illa şiddet mi görmek lazım diye.. senin uğradığında psikolojik şiddet canım..
diğer mesajımda da demiştim, bu adam için harcadığın 1 dakikaya değmez...
Annemi istiyorum.. anneme sarilip kucaginda aglamak istiyorum.. onun kucaginda uyumak istiyorum ayni kucukkenki gibi saclarimi oksasin uyuyayim istiyorum.. ben seni dinlemedim affet beni demek istiyorum.
Annem ilk gordugunde demisti bu adamin kafa gitmis saglam degil bu yarin bigun dover de seni diye.. nasil bilmis nasil da anlamis..
Dogru yaptigini düşünüyorsanız, dogrudur. Biz ne yasadiginizi bilemeyiz. Sen biliyorsun. Arti buraya yazdiklarinin otesinde bazi seyler olabilir, tumunu aktaramazsiniz haliyle. Ben dogru bir karar aldigini düşünüyorum. Ama geri adim atma kardesim. Allah yardimcin olsun.Pazartesi bisey yapamadim soktaydim napicam diye cirpindim ben oyle cool takilip sakin kalamam hemen sali hemen avukata gittim annemi cagirdim daha napmam gerekiyodu gecmise de mi gideyim? Bu nasil bi yargi ya. Bunca seyin arasinda bu nasil bi sirf ego tatmini icin digerlerinden alkis aldigi icin farkettiyseniz yorumu agirlastirdi.
Annemi istiyorum.. anneme sarilip kucaginda aglamak istiyorum.. onun kucaginda uyumak istiyorum ayni kucukkenki gibi saclarimi oksasin uyuyayim istiyorum.. ben seni dinlemedim affet beni demek istiyorum.
Annem ilk gordugunde demisti bu adamin kafa gitmis saglam degil bu yarin bigun dover de seni diye.. nasil bilmis nasil da anlamis..
Reelde herkes seferber oldu yalan soylemiyim burda da cok kisi oldu ille olur arada bikac kisi boyle tabi. Alt kat komsum ve sevgilisi sahidim. Bi durum olursa ses et dediler. Sahit de oluruz dediler. Arkadasim ve sevgilisi de oyle bi an yalniz birakmadilar. Gerekirse mahkemede tanidiklar var hallederiz diyolar. Annem babam arkamda. Simdi gorsun kimmis sahipsiz. Sahipsizi ezmek kolaydir tabi korkutmak da.
Bosanmak guclu kadinlarin isidir yazmissin ya gururlandim nedense herkes boyle desin istiyorum benim icin
Her kavgada aglar zirlar pesinden giderdim barismak icin bu kez pazardan beri aglamadim bile onun icin acimiyor icim cok tuhaf tepkim de normal degil bi noktada patlayacak diye korkuyorum ama hic ona donuk bisey yapmaya istegim yok
insan en zor durumunda aynı şeyi istiyor demek ki:)
ben de geçen gün yazmıştım topiğimizde;anamın koynuna gömülüp ağlayasım var tüm gece diye...
annen geliyor yap bence içini temziler insanın ağlamak..
Dogru yaptigini düşünüyorsanız, dogrudur. Biz ne yasadiginizi bilemeyiz. Sen biliyorsun. Arti buraya yazdiklarinin otesinde bazi seyler olabilir, tumunu aktaramazsiniz haliyle. Ben dogru bir karar aldigini düşünüyorum. Ama geri adim atma kardesim. Allah yardimcin olsun.
Evet ağlaman içine atmandan iyidir.. rahatlatır.. sakın geriye dönüp bakma hiç, sen şuanda en doğru şeyi yapıyorsun, ilerde hiç bugünü hatırlamayacağın insanlar çıkacak karşına...hep iyi düşün..
Kimse sahipsiz değil
Önce Allah'a sonra kendine güvenmeli insan
Herkesin ailesi olmayabilir veya ailesi vrasa bile destek göremeyebilir
Bu yüzden çalışıp kendimize yetmeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum
Bir karaktersiz uğruna ömrü heba etmek yerine gerekirse tek ve özgürse yaşamak çok daha güzeldir ( Ha ilerisi ne gösterir bilinmez? nasip.. Ama bundan daha güzel olacağı kesin değil mi ?)
Gerçekten boşanmak güçlü kadınların işidir
Daha alasını yaşayıp evli kalan ve gittikçe daha çok ezilen o kadar kaıdn var ki maalesef
Sen boşan, öteki boşansın ki bu akbabalar kendini padişah sanmasın artık
Ne kadar dolmuşum, böyle haksızlıklara gelemiyorum
Hayatta tek keşken eski eşin olması dileğiyle
Soğudukça tepkilerinde değişiyor, sen zaten artık ona değil hayal kırıklıklarına üzülüyorsun hepsi bu
O da zamanla geçecek inan ve dik dur. O psikopattan kendini kurtar
Avukatim aramis. Yok oyle bisey deyip suratina kapamis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?