Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim neyi tercih etmişse etmiş
Ama insanı geleceği görmemiz mümkün değil
Sonucun böyle olacağını bilse kimse 'lades' demez herhalde
İnsanların derdi başından aşkınken bir yenisini eklemeyin lütfen

Kimse ayrılmak için evlenmez
Toz pembe hayalleri kapkara yapanların hiç mi suçu yok ?

Arkadaşım boşver sen milleti
Bu mahalle baskısının alasını duyacaksın reelde de belki
Ama bakma, boşanmayı da herkes beceremez güçlü kadınların işidir
Kimisi ne çekerse çeksin 'millet ne der?' mantığı ile hala evli kalabiliyor, boşanamıyor ve seni eleştirenlerin çoğu bu kişiler olacak

Uzaktan gazel okumak kadar bişey yok
Sen kaç kurtar kendisi, gerisi hiç mühim değil
Sen çok değerlisin ( Sende öyle Quarta ) bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin ayaş bir psikopat uğruna kimse seni suçlayamaz

Herkes mutlu olacağını düşünerek evlenir
Hediyeler, jestler, kibarlıklar vs. flört zamanında birbirini kovalar
Bunu gören insan sevildiğini hisseder ve evet ömrümü bu adamla birleştirmeliyim
Bir an bile ayrı kalmayalım artık der ve evlenir

Ama maalesef herşey hayallerimizdeki gibi olmayabilir
Artık sadece birkaç saat cafede oturmazsınız
Hayatı beraber yüklenirsiniz
Faturalar, geçim, aileler, evliliğin getirdiği sorumluluklar derken
Bunun üstesinden çok az 'çift' mutlulukla gelebilir

Taraflardan biri üstüne düşeni yapmıyorsa ( Örneğin konu sahibinin eşi gibi )
Üstüne üstlük daha büyük sorunlara yol açıyorsa
Siz dünyanın sekizinci harikası da olsanız evlilik gemisi yürümez
Mücadele ise tek başına asla verilmez
Adam hatalıdır ama pişmandır, tamam dersin ne emeklerle geldik bugüne şaşar beşer affedeyim
Ama bu hatalar artık kısır döngü halinde kendini tekrarlıyor hatta bi sonraki sefer daha da beter oluyorsa yol ayrımından daha mantıklı başka birşey yoktur

Bu arada başlıkta demişsin illa şiddet mi görmek lazım diye.. senin uğradığında psikolojik şiddet canım..

diğer mesajımda da demiştim, bu adam için harcadığın 1 dakikaya değmez...

Reelde herkes seferber oldu yalan soylemiyim burda da cok kisi oldu ille olur arada bikac kisi boyle tabi. Alt kat komsum ve sevgilisi sahidim. Bi durum olursa ses et dediler. Sahit de oluruz dediler. Arkadasim ve sevgilisi de oyle bi an yalniz birakmadilar. Gerekirse mahkemede tanidiklar var hallederiz diyolar. Annem babam arkamda. Simdi gorsun kimmis sahipsiz. Sahipsizi ezmek kolaydir tabi korkutmak da.

Bosanmak guclu kadinlarin isidir yazmissin ya gururlandim nedense herkes boyle desin istiyorum benim icin

Her kavgada aglar zirlar pesinden giderdim barismak icin bu kez pazardan beri aglamadim bile onun icin acimiyor icim cok tuhaf tepkim de normal degil bi noktada patlayacak diye korkuyorum ama hic ona donuk bisey yapmaya istegim yok

Bu arada başlıkta demişsin illa şiddet mi görmek lazım diye.. senin uğradığında psikolojik şiddet canım..

diğer mesajımda da demiştim, bu adam için harcadığın 1 dakikaya değmez...

Bir onceki konumun basligiydi o bunun tamami "bosanmak icin ille siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani.. bosaniyoruz.."

Annemi istiyorum.. anneme sarilip kucaginda aglamak istiyorum.. onun kucaginda uyumak istiyorum ayni kucukkenki gibi saclarimi oksasin uyuyayim istiyorum.. ben seni dinlemedim affet beni demek istiyorum.

Annem ilk gordugunde demisti bu adamin kafa gitmis saglam degil bu yarin bigun dover de seni diye.. nasil bilmis nasil da anlamis..

insan en zor durumunda aynı şeyi istiyor demek ki:)
ben de geçen gün yazmıştım topiğimizde;anamın koynuna gömülüp ağlayasım var tüm gece diye...
annen geliyor yap bence içini temziler insanın ağlamak..

Dogru yaptigini düşünüyorsanız, dogrudur. Biz ne yasadiginizi bilemeyiz. Sen biliyorsun. Arti buraya yazdiklarinin otesinde bazi seyler olabilir, tumunu aktaramazsiniz haliyle. Ben dogru bir karar aldigini düşünüyorum. Ama geri adim atma kardesim. Allah yardimcin olsun.

Evet ağlaman içine atmandan iyidir.. rahatlatır.. sakın geriye dönüp bakma hiç, sen şuanda en doğru şeyi yapıyorsun, ilerde hiç bugünü hatırlamayacağın insanlar çıkacak karşına...hep iyi düşün..

Kimse sahipsiz değil
Önce Allah'a sonra kendine güvenmeli insan
Herkesin ailesi olmayabilir veya ailesi vrasa bile destek göremeyebilir
Bu yüzden çalışıp kendimize yetmeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum
Bir karaktersiz uğruna ömrü heba etmek yerine gerekirse tek ve özgürse yaşamak çok daha güzeldir ( Ha ilerisi ne gösterir bilinmez? nasip.. Ama bundan daha güzel olacağı kesin değil mi ?)

Gerçekten boşanmak güçlü kadınların işidir
Daha alasını yaşayıp evli kalan ve gittikçe daha çok ezilen o kadar kaıdn var ki maalesef
Sen boşan, öteki boşansın ki bu akbabalar kendini padişah sanmasın artık
Ne kadar dolmuşum, böyle haksızlıklara gelemiyorum

Hayatta tek keşken eski eşin olması dileğiyle
Soğudukça tepkilerinde değişiyor, sen zaten artık ona değil hayal kırıklıklarına üzülüyorsun hepsi bu
O da zamanla geçecek inan ve dik dur. O psikopattan kendini kurtar

Kaderdas olmusuz galiba arkadasim :)

Evet haliyle her seyi aktarmak mumkun olmuyor sagolasin arkadasim..

Hic hatirlamam dimi bu da silinir gider elbet

Ben de bunu dusunerek kendimi geri tuttum yoksa uc bes saat sonra hemen onun kollarina atardim kendimi barisalim diye bu kez Allah yol mu gosterdi nedir bi duvar koydu onume adim atmak degil kipirdamak dahi istemiyorum. Bundan guzel olur tabii ki en azindan beni tehdit eden ezen baski yapan hasta hasta kiskancliklariyla psikolojimi bozan bi insan gidecek. Evlendigimden beri ilk kez arkadaslarimla cikip oturabildim dun ciddiyim bunda onceden olsa yapamazdim.

Bunca ezildigim yeter. Degiscek olan 9 ayda degisirdi zaten.

Inaniyorum bunca insan gecer diyorsa gecer elbet. Onceden de unuttuk insanlari olumleri. Aksine yeni bi baslangic bu. Umutluyum ben gelecege dair her seyim apar topar oldu biri gelir yine belki hayatima ilk kez gibi yasatir hepsini en guzelinden :)

Avukatim aramis. Yok oyle bisey deyip suratina kapamis ya

Artık işin ciddiyetini anlamıştır.. sakın sakın onunla yalnız kalma... herşeyi yapabilir şahsen ben ilk anlattıklarından gözüm korktu...birebir hiç muhattap olma artık... gelirse yalnız görüşme..

Uğraştıracak seni.Sakın yalnız kalma just.Hatta evinde misin şu an bilmiyorum ama başka bir yerde kalman daha iyi olur sanırım.:44:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…