Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz onun durumunu bizden daha analiz edersiniz .sonuçta tedavi yöntemlerini biliyor olmanız gerekir.ancak şiddetle kaçın derim

siz onun durumunu bizden daha analiz edersiniz .sonuçta tedavi yöntemlerini biliyor olmanız gerekir.ancak şiddetle kaçın derim

Soyliyim gorusumu hemen. O ilk evliligini atlama bi sekilde hayatta yalnizim diye patir kutur yapmis (8 yil once) cunku o zaman yasim geldi bi duzenim yok diye dusunuyormus ve tabi ask onu universiteden beri hic bulmamis. Ben onu buldugumda yikilmisti hayati elinde var 0di. Bunlari hep dile getirdi bi ailem yok yuvam yok diye. Ben genctim neseliydim. Sen tanidigim en 'sebek' kadinsin demisti bana her ihtimalde onu guldurdum ve o cokmus pasakli her gun simsiyah giyinen adam gitti kendini duzeltti ben ailesi oldum butun yaralarini da sardim. Simdi benim de elinden gittigimi goruyor. Bunu kaldiramiyor. Beni hep kontrol altina almak istedi ama yapim geregi hicbi zaman bi erkegin himayesine girebilecek yumusak huylu bi kadin olamadim. Dominantim. Ben bunca acisini paylasabildigi tek insandim benden baskasiyla konusamazdi ve kimsesi yoktu. Ve su an yine 40 yasinda elinde var 0.. cunku eminim hicbi kadin onu boyle sevmedi guldurmedi hayata baglamadi. Bugune kadar hep kendi poposunu kendisi kaldirmisti. Bu kez onun yerine ben kaldirdim gozumde buyuttum onu ama o bunu kotuye kullandi, simardi.. 40 yasinda bi adamin hala duzeni yoksa bu bi soru isaretidir bunu gorebilmis olmayi dilerdim. Simdi aklimda oraya takilmama neden olan binlerce soru isareti var. Sorgulayip duruyorum. Acaba beni aldatti mi hic su yalan miydi bu dogru muydu. Bunlarin bi onemi yok artik ama beyin takilmak istiyor o noktaya birakmak istemiyor bi sekilde bagli kalmak istiyor...

Yaşadıklarınız gerçekten zor şeyler, umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu yaşadıklarınızı.
2. hastalığınız nedir merak ettim, umarım tedavi edilebilir bir hastalıktır.

Avukatim aramis. Yok oyle bisey deyip suratina kapamis ya

Konuyu başından beri takip ediyorum ama nedense elim hiç gitmedi bir şey yazmaya. Seni sadece tebrik ediyorum gerçekten çok güçlü bir kadınsın. Daha genceciksin, güzelsin emin ol hakkettiğin hayat bu değildi. Ne güzel ailen arkanda, seni seven insanlar yanında, elinde mesleğin var. Hiç bir erkek için başını eğme, dik dur. Eğer mahkeme sorun çıkartırsa şahitlerde var diyorsun hiç sorun çıkmadan boşanırsınız inşallah. Umarım mahkeme sana korumada verir. Senin için dua edicem Just Allah sana hayatın bütün güzelliklerini versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önünde artık yeni bir hayat var just..yeni kararlar ..yenı bır yaşam..geçmişi artık sorgulama..sorguladıkça ıyıce kördüğüm olacaksın ve bu senı daha da zorlayacak..yenı bı karar aldın,bunun ıcın artık gecmısıe değil önüne bakacaksın..senı cok tanımıyorum ama cok guclu olduğunu az cok anladım..sabır canım..bugünler de geçecek..

hep acırız üzülürüz sonra mücadele eder ayağa kaldırırız.ve sonra teşekkürleri böyle olur.ne ilk nede son artık acıma duygumu yitirmek üzereyim .yeni hayatında mutlu olmanı dilerim tüm kalbimle

Hem de pdr ciydi ya yanlış hatırlamıyosam.

Yaşadıklarınız gerçekten zor şeyler, umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu yaşadıklarınızı.
2. hastalığınız nedir merak ettim, umarım tedavi edilebilir bir hastalıktır.

Evet tedavi edilebilir edilmezse de sonu olumle bitebilir. Stresten sIkintidan uzak durcaksin diyor doktor da nasil durayim ustelik o bunu biliyordu bunu bile bile tartakladi beni.

Ustume kulluk atip ustumu yakti zaten. Agziniza saglik ya bi an yanlis mi yapiyorum diye dusunmustum herkes savas deyince .

En cok da su cumlenize katiliyorum.

23 yasinda bi kiz 40 yasinda bi adami degistirmek icin neden omrunu heba etsin.

Ne gececek elime. Romantizmi batsin. Ileriye goturecek insan lazim bana. Iki yildir yerimde sekiyorum. Huyu huyuna suyu suyuna uyacak. Boyle psikopatla isim olmaz artik.

Yaptim elmikim zaten avukatla anlastim. Ben muhattap olmuyorum avukatim oluyor. Annem de cuma yanima geliyor.

Yola gelmedi ama getirtmesini bilicem.

Yoo icimden geliyor ablacim hayata tutunmak istiyorum neden dagitayim

Ariyor bu aksam 5 kere falan aradi biseyler yazar misin vs mesaj atti acmadim. Artik tutusmustur pacalari zira avukatim da onu aradi bugun :)

İyiki annen var bu zor günleri tez atlatırsın

Sevgili just,
Bu sağlam duruşuna çok sevindim, demek ki birşey dur diyor, tutuyor seni.
Umarım çok sıkıntı çekmeden bu durumu atlatıp, eski neşeli hayatına geri dönebilirsin.
Sanki önce ki yazdıklarında birşey okudum, alkolden dolayı gözlerinde sararma varmı yazmıştın? Ben mi yanlış gördüm?
Eğer öyle ise ciddi bir şekilde siroz olmuş olabilir...karnında normalden daha fazla bir şişlik varmıydı tatlım?
Umarım yanlış okumuşumdur...Doğruysa eğer neden sorduğumun cevabını özelden veririm sana...

Evet canim normalde zayifti ama alkol aldikca sisti evet merak ettim ozelden yazar misin

İyiki annen var bu zor günleri tez atlatırsın

Evet o iyi ki var cuma gelsin o bana en dogru yolu gosterir hatta cok mustakbel esim de dayanamayip gelecegi icin istedigi olmus olacak hani anami babami aramakla tehdit edip duruyordu ya buyursun konussun annemle bakalim zevkle izlicem cokusunu o adinin:)

Aa o tesekkurlerini icindeki barbara etsin hatta ben ediyorum tesekkur beni sefil bi hayattan kurtardi onun bunalimlarini nazlarini cekmicem benle ilgilen diye yalvarmicam artik oh.

Biraz direnecek mecbur benligim ama kabullenicek napalim. Hep soylerim terapide felsefemdir "Degistirebilecegini degistir. Degistiremeyecegini kabullen. Iste beynin gercek konforu budur."

Tesekkur ederim bunu atlattigimda cok daha guclu olucam. Aci cekmiyor uzulmuyor degilim ama dogalligini kabullendim bunun. Bir daha hicbir erkek boyle kopek muamelesi yapamaz bana. Neyim olursa olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…