Hem de pdr ciydi ya yanlış hatırlamıyosam.
Ne konusu acmis bulamadim ya merak ettim?
Ustume kulluk atip ustumu yakti zaten. Agziniza saglik ya bi an yanlis mi yapiyorum diye dusunmustum herkes savas deyince .
En cok da su cumlenize katiliyorum.
23 yasinda bi kiz 40 yasinda bi adami degistirmek icin neden omrunu heba etsin.
Ne gececek elime. Romantizmi batsin. Ileriye goturecek insan lazim bana. Iki yildir yerimde sekiyorum. Huyu huyuna suyu suyuna uyacak. Boyle psikopatla isim olmaz artik.
hastaya bak yaaa. ben sana şunu söyleyeyım, senınkı alkolden vazgeçmez
ve harekeketlerıde feciymişinan okurken afakanlar bastı
Profiline tıkladığında çıkmıyor mu buradan anlatmak site kuralı dışı olmasın konusu kapandı zaten erkek olduğu anlaşıldı sanırım
Savas diyen arkadaslarin belki senin durumunu, anlattiklarini tam anlamiyla anlamadiklariyla öyle demislerdir.
Böyle bir adama ömründen degil bir gün bundan sonra bir saat bile vermek gereksiz.
40 yasindan sonra kimse degismez, madem psikolojik sorunlari varmis o zaman senin hayatina girip zindana cevirmeden önce gidip tedavi olsaymis.
O kadar genc ve o kadar hayat dolusun ki önünde seni bekleyen onca güzel yil var.
Eminim cok güzel hayallerin, yapmak gerceklestirmek istedigin bir sürü sey vardir, böyle bir evlilik böyle bir adam sadece bunlara engel olur.
Just...Geçmiş konularını okudum da dün gece...Annen ne kadar haklıymış,bu adamla çok mutsuz olacaksın,sana göre değil demiş.
Şu an sana ettiği ne eziyet varsa hepsini o zamandan söylemiş.
Keşke anneni dinleseydin o zaman.Ama öyle an geliyor ki insan tuhaflaşıyor,mantık devre dışı kalıyor.
Zararın neresinden dönsen kar.
özel olacak belki ama babanla da sorunlar vardı.Dugunu batsin her sey iptal benim icin. Yuzuklerimi falan cikardim bugun. Suslendim puslendim. Yikildi dagitti dedirtmicem. Cok guclu kadin desinler arkamdan. Bi erkege salya sumuk kahroldu demesinler.
Evet ve hicbirini yapamadim iki yildir ama yapicam artik beklesin beni italya just geliyor :)
Huzurluyum bazen pismanlik hissediyorum ama pismanlik en gereksiz duygu ve degistiremiyorum ne yapayim
Esim denen adam bisuru mesaj atmis nolur yapma, biseyler soyle, seni cok ozluyorum vs bisuru de aramis.
Esim denen adam bisuru mesaj atmis nolur yapma, biseyler soyle, seni cok ozluyorum vs bisuru de aramis.
Evet daha ilk gordugunde demisti bu adamin kafa gitmis o saglikli biri degil diye babam gormeden demisti hatta. Cok tuhaf aileler nasil da bilebiliyorlar. Artik keskelerden ziyade iyi ki li cumleler kurmak niyetindeyim. Anneme sarilip sen hakliydin diyecegim. Bi daha onun begenmedigi biriyle olmam once onun gozune girecek hayatima girecek adam.
Kesinlikle just.Bundan sonraki hayatın umarım çok güzel olur.
Sönme patlaması yaşıyor eşin şu an.
özel olacak belki ama babanla da sorunlar vardı.
ne olacak böyle
üzüldüm vallahi , Allah yardımcın olsun canım.
Hakkaten şaşırdım eşin çok farklı tepkiler vermiş canım kendine zarar veren sana da zarar verir zararın neresinden dönsen kardır.
Ben geçen yıl boşandım hiçbirsey yoluna girmez derken simdi cok mutluyum bilsem böyle hersey rayına oturacak 4 yıl cekmezdim.
Hakkında hayırlısı ins hersey istediğin gibi olur
Evet daha ilk gordugunde demisti bu adamin kafa gitmis o saglikli biri degil diye babam gormeden demisti hatta. Cok tuhaf aileler nasil da bilebiliyorlar. Artik keskelerden ziyade iyi ki li cumleler kurmak niyetindeyim. Anneme sarilip sen hakliydin diyecegim. Bi daha onun begenmedigi biriyle olmam once onun gozune girecek hayatima girecek adam.
Sonme patlamasi nedir guldum bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?