O mantik evliligiymis zaten ask degil dolayisiyla anlasamayip bosanmislar sevgi de olmayinca hos sevgi oldu da bi ise mi yaradi yine adam ayni adam tabi bu sefer sevgisinden bana saldiran adam hay sevmeseymis keske o zaman. Zaten zayifladigim an aklima o goruntusu geliyor unutamiyorum ayni seyleri yaziyorum ama dislerini sIkiyor ben yere egiliyorum yumrugunu elini kaldiriyor ben ellerimi basimin ustune koyuyorum asaglanmis hissediyorum travma oldu galiba aklima gelip duruyor
Son cümlene güldüm sinirden. Aklıma geldi.
Alsancak'ın göbeğinde, -hani İzmir insanı duyarlıdır ya- , eski eşi annemin boğazına sarılıyor, kenarıda duran betondan park tabelasını alıp annemin arabasının camına vuruyor. Ama bir tek insan , bir tek insan kalkıp da "sen ne yapıyorsun?" demiyor !!!!!
Allah hepsini kahretsin.
Canım eşin biraz kafası değiştiğinde senle konuşmaya çalışacaktır. affettirmek için her türlü duygusallığı yapacaktır. Bunları yaşamamak için bir an önce durumu ailene aç ki geri dönüşü olmasın artık.
Yok o kadarını kolay kolay kimse yapamaz sevdiğine. Dediğim gibi kendime zarar veririm ama sevdiğimin canını acıtamam..
Al iste bu da karsiyakanin ortasinda carsida oldu...
siddet yoku da kalmamis bunun resmen siddet gormussun alkollu veya degil. kendini kurdanlamasi , kullugu atmasi, seni suruklemesi vs ya bunlar kabul edilebilir degil.
ikinizin de iyi bir psikologa ihtiyaci var sanirim. terzi kendi sokugunu hakkaten dikemiyormus. esinin yaptigi tavirlari bir danisani yapsa ne soylerdi acaba?
haklısın canım insanın kolay atlatamayacagı şeylerden seninki de. atlatsan dahi elbette aklında kalır unutamazsın, zor anlıyorum..
Burada mısınız ? Ben burada olduğunuzu bilmiyordum.
Karşıyaka'da çok duyarlıydı güya . İnsanlar korkuyor.
Korkaklar ! Ağlayasım geldi yemin ederim. Hatta ucunda gözyaşlarım
Çok sinirlendim.
Canim benim cok duyarlisin sen kiyamam sana aglama :) evet ben buradayim o geri dondu...
Ben görsem böyle bir şeyi ayırırım, insanlara müdahale etmesi için bağırırım. Adama atlayabilirim bile. BU konuda biraz çirkefim. Şu sıra ağlıcak yer arıyorum zaten, harbiden üzüldüm yaşadıklarına.
Bu lafı söylemeyi hiç sevmiyorum. Çok da üzgünüm söylediğim için ama en doğrusunun boşanmak olduğunu düşünüyorum.
uzulme en azindan sebebin oldu simdi, yoksa aklinda soru isaretleriyle benim gibi parcali bulutlu ve yer yer saganak yagisli ama asla gunesli olmayan bir hayata mahkum olacaktin.
bazen(saganak yagislarda(keske esin beni alldatsa dedigim bile olmustur)
Onu ben de cok dedim inanir misiniz hatta elini kaldirdiginda keske tekme tokat girse de darp raporum olsa bile dedim. Biraz psikopatca ama
Ben de ayirirdim ama herkes sen gibi duyarli degil ki karismiyim diyorlardir. Cok uzulucem dimi ya of offfaglicam ozlicem tekrar aglicam dimi..
Nereden bilebilirdiniz ki ben anlatmadim hep gurursuz kadin demeyin istedim bana esimi kucuk gormeyin istedim. Ben boyle sakladikca da olaylari gozunde buyuten takintili paranoyak kadin oldum herkesin gozunde ama simdi donup bakiyorum gecmisini takmakta da hakliyim hala yakamda olan seylerden ve ben takintili biri degilim hic de olmadim hayatimdaki butun bu sIkintilar esimden kaynakliymis bunlara gozum yeni aciliyor benim bile siz nasil bilecektiniz ki
Haberdar ederim tabi ki de
aman aman ne diyorsun bu gibi agir bir siddetin izlerini silmek imkansizdir heralde. bir daha karsina cikacak erkeklerden bile korkarsin. en ufak sinirlenseler vuracak sanarsin. esim asla siddet gostermez. o sinirliyken sonuna kadar delirtsem dahi. siddet gostermeyecegine de eminim ama Zamaninda abimden yedigim dayaklar yuzunden sanki aniden saldirip beni dovecek gibi carpinti gelir tartsisirken. o yuzden asla istemem oyle bir dayak :) aldatma kumar falan varken. ya kusura bakma sacma sapan seyler yaziyorum konun. Insallah beraber veya ayrilarak mutlu olursun yakinda.
bu aralar dertliyim sacmaliyorum. k.bakma
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki ; geçmez sandığımız her şey geçmedi mi ?
Acıyı o an yaşarken , sanki ölecekmişiz gibi hissedip, acıyı atlattıktan sonra "meğerse boşa ağlamışım" edasını takınmadık mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?