Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

haklısın canım insanın kolay atlatamayacagı şeylerden seninki de. atlatsan dahi elbette aklında kalır unutamazsın, zor anlıyorum..

Al iste bu da karsiyakanin ortasinda carsida oldu...

Normalle anormal bu noktada ayriliyor iste yanimda esim diye tasiyacagim insan sokaklarda ustunu basini yirtan bi insan olamaz kro gibi ya.

Al iste bu da karsiyakanin ortasinda carsida oldu...

Burada mısınız ? Ben burada olduğunuzu bilmiyordum.
Karşıyaka'da çok duyarlıydı güya . İnsanlar korkuyor.
Korkaklar ! Ağlayasım geldi yemin ederim. Hatta ucunda gözyaşlarım
Çok sinirlendim.

Bilmiyorum ki ne soylerdi

Burada mısınız ? Ben burada olduğunuzu bilmiyordum.
Karşıyaka'da çok duyarlıydı güya . İnsanlar korkuyor.
Korkaklar ! Ağlayasım geldi yemin ederim. Hatta ucunda gözyaşlarım
Çok sinirlendim.

Canim benim cok duyarlisin sen kiyamam sana aglama :) evet ben buradayim o geri dondu...

Canim benim cok duyarlisin sen kiyamam sana aglama :) evet ben buradayim o geri dondu...

Ben görsem böyle bir şeyi ayırırım, insanlara müdahale etmesi için bağırırım. Adama atlayabilirim bile. BU konuda biraz çirkefim. Şu sıra ağlıcak yer arıyorum zaten, harbiden üzüldüm yaşadıklarına.
Bu lafı söylemeyi hiç sevmiyorum. Çok da üzgünüm söylediğim için ama en doğrusunun boşanmak olduğunu düşünüyorum.

Ben de ayirirdim ama herkes sen gibi duyarli degil ki karismiyim diyorlardir. Cok uzulucem dimi ya of offf aglicam ozlicem tekrar aglicam dimi..

uzulme en azindan sebebin oldu simdi, yoksa aklinda soru isaretleriyle benim gibi parcali bulutlu ve yer yer saganak yagisli ama asla gunesli olmayan bir hayata mahkum olacaktin.
bazen(saganak yagislarda(keske esim beni alldatsa dedigim bile olmustur)

Son düzenleme:

Onu ben de cok dedim inanir misiniz hatta elini kaldirdiginda keske tekme tokat girse de darp raporum olsa bile dedim. Biraz psikopatca ama

Onu ben de cok dedim inanir misiniz hatta elini kaldirdiginda keske tekme tokat girse de darp raporum olsa bile dedim. Biraz psikopatca ama

aman aman ne diyorsun bu gibi agir bir siddetin izlerini silmek imkansizdir heralde. bir daha karsina cikacak erkeklerden bile korkarsin. en ufak sinirlenseler vuracak sanarsin. esim asla siddet gostermez. o sinirliyken sonuna kadar delirtsem dahi. siddet gostermeyecegine de eminim ama Zamaninda abimden yedigim dayaklar yuzunden sanki aniden saldirip beni dovecek gibi carpinti gelir tartsisirken. o yuzden asla istemem oyle bir dayak :) aldatma kumar falan varken. ya kusura bakma sacma sapan seyler yaziyorum konun. Insallah beraber veya ayrilarak mutlu olursun yakinda.
bu aralar dertliyim sacmaliyorum. k.bakma

Ben de ayirirdim ama herkes sen gibi duyarli degil ki karismiyim diyorlardir. Cok uzulucem dimi ya of offf aglicam ozlicem tekrar aglicam dimi..

Eş elbet farklıdır, aynı evde yaşamak bakımından ama bence acının kökü aynı.

Yaklaşık 1 aydır, sürekli uyumak istiyorum. Ağzımdaki kuruluk yüzünden iştahsızlığım var. Bugün yediğim iki parça et ve yumurta mesela.
Aşırı unutkanlığım var. Cümlenin ortasında kal geliyor.
Cümle kurmada sorun yaşıyorum. Düşünemiyorum çünkü beynim duruyor .
Rüyalarım kendini sapıttı. Sürekli kan görüyorum. Sevdiklerim ölüyor.
Tek bir şey yapasım yok. Bazen annem olmasaydı, bir dakika düşünmezdim. Yaşamak çok saçma gibi düşüncelere kapılıyorum.
Ya da karşıdan karşıya geçerken hızlı gelen arabalar bana zevk veriyor gözlerimi kapıyorum, kendimi bırakma hissi yaşıyorum.
Sürekli ağlama isteği, ota boka ağlama. Cansız nesnelere bile kızacak kadar sinirlilik.
Bunlar depresyon belirtisiymiş.
Ben birini özlemeyi ve onu sonsuza kadar kaybettiğimi kabullenmeyi böyle yaşıyorum.
Özlemeyeceksin, ağlamayacaksın demek isterdim ama çok özleyecek ve çok ağlayacaksın.
Bunu kabullenmelisin. Ama ondan önce şunu kabullen ki; birbiriniz için uygun değilsiniz.
Ben her gün şöyle diyorum, ne zaman özlesem; "ALLAH onu bana yazmamış işte, yazmamış. Yapacak bir şey yok"
Bazen gerçekten çok mutlu olacağıma inansam da bazen bu inancım hiç olmuyor.
Günüm günümü tutmuyor benim şahsen.
Just, eğer boşanırsan zor zamanlar olacak.
Sen de psikologsun bilirsin; iyileşmek istiyorsan önce hastalığını kabullenmelisin.

just son konularını hep okudum ama pek yazmak istemedim. seninle hep çok neşeli muhabbetlerimiz oldu. elbet eşinle problemlerini nasılsa çözersin diye düşünüp seni mutsuz hatırlamak istemedim açıkçası, aklımda neşeli just olarak kalmanı istedim. seninle yakın yaşlardayız ve aynı şeyleri yaşadığımı düşünemiyorum. düşünmek dahi istemiyorum. sen kendini güçsüz görüyorsun, zayıf görüyorsun ama ben seni aksine güçlü buluyorum. dediğim gibi ben hayal dahi edemiyorum böyle şeyler yaşadığımı. o kadar ürküyorum, o kadar korkuyorum kaldı ki sen 23 yaşında tüm bu olanların ortasında bir çözüm için çırpınıyorsun. elinde güzel bir mesleğin, arkanda da kapı gibi annen var ve en en en önemlisi ise çocuğun yok. çocuğum babasız büyür mü, ailesi parçalanır mı gibi bir derdin yok. evli değilim bilemem anlayamam belki boşan demek dışarıdan birine çok kolay gelebilir ve hiç demek istemezdim sanırım boşanmak en mantıklısı bu durumda. sen affettiğinde bir gün çocuk sahibi olursan ve o zaman eşinle problemlerin çok daha fazla olursa daha da çıkmaza girmiş olacaksın. şimdi bir kere düşünüyorsan o zaman beş kere düşüneceksin çünkü kendinden de fazla düşündüğün bir evladın olmuş olacak. işler çığrından çıkacağa benziyor ve çok gençsin. her şeyi kaldırabilecek ve atlatabilecek güçte görüyorum seni dediğim gibi çocuğun olmadığı,mesleğin olduğu ve annen arkanda olduğu için. bütün bunlar senin için büyük şans. dilerim ki hakkında en iyisi en güzeli olur.

Son düzenleme:
Böyle sevgi mi olur ,herkes seviyor meviyor demiş ,şizofren bu adam,kendini yakmalara aşşağı atlamaya kalkmalar filan çok sağlıksız ,benim gözümde değerini yitirmiş ve küçülmüş bir adamdır böyle bir koca,siz zaten boşanmayı düşonmüyorsunuz belli ,mahkeme koridorlari hiçte soğuk deği ,kimine yeni bir hayat aslında ama işte cesaret yok kiminde ,bu kadar hastalıklı bir evliliği sürdürmeyi düşünüyorsunuz ,ne diyim yolunuz açık olsun.

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki ; geçmez sandığımız her şey geçmedi mi ?
Acıyı o an yaşarken , sanki ölecekmişiz gibi hissedip, acıyı atlattıktan sonra "meğerse boşa ağlamışım" edasını takınmadık mı ? :)

Suclu deyilsin Just. Sadece bazi seyleri kabullenmek zaman olur. Ozeikle sagliksi bir iliski kopmaya basladiginda cok urkutucu olur. Ben sagliksiz arkadas iliskilerimi bitirirken bile resmen tramva yasadigimi hatirliyorum. Su an hissettiklerin normal. Kendini suclama, yapabilecegin hic birsey yok. Butun bunlari sen yaptirmadin ona. Artik bu aada gozleri jile sarardiysa, bu uzun suredir agir icmesinden kaynaklaniyirdur. Onun sagliginin bozuk olmasindan sen mesul deyilsin. Ama kendi sagligindan sen mesulsun. Ne demek migren, o illet bir kere girdimi cikmiyor. Su an gencsin farkinda deyilsin ama, bu sagliga ozellikle orta yasa geldiginde cocuklarin olursa onlarla ugrasmada cok ihtiyacin olucak.

Kendine iyi bak, ailen kesin bilsin. Birak geri donusu olmasin.

Sadece ilk sayfayi okudum hepsini okuyacağım ama yazmak istedim. .kocan seviyor seni diyenleri anlamıyorum evet adam deli gibi sevebilir ama resmen yarı çaplı şiddet uygulamış ve tek sebep kizin suratı asik oturmasini göstermiş belli sorun var. .seviyor ölüyor diye bu yaptiklarini ben haklı gormedim. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esas simdi sacmaladin dertlesiyoruz surada istedigini yazabilirsin benim konum da benim konum diye tutturmam ben

Yukaridaki mesajina da ithafen bu yasadiklarin depresyon evet. Ama simdi fark ettim ben bunlari zaten 1 aydir yasiyorum zaten de mutsuzum o yuzden kar zarar gibi baktigimda ne yarari var diyorum ne farki var evli olmanin yalnizliktan hep biseyleri duzeltmeye calistim ilgilen diye diye de bagirdim. Ha yalnizim ha onla her turlu aci cekiyorum zaten. En azindan huzurlu olurum... olur muyum ki... neyse

Ayrica evet her seferinde boyle dedik ve unuttuk ama her seferinde de bu kez farkli bu kez gecmicek dedik :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…