Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gucsuzlugum onu birakamamaktan kendimi zayif ve aciz goruyorum. Belki haklisindir simdi dusundum de her gune tekrar umutla uyanmak aynilarini yasamak -fiziksel olmasa da psikolojik siddet- guclu olmayi gerektiriyor olabilir . Ben de artik kaldiramiyorum ve korkuyorum merak etme . Insan evlenirken 5 kez dusunecek

Iste ben hayatina girdigimden beri boyle iciyomus sebebi benmisim de guya anasi da bana kiziyo sanki ben tutup dayadim agzina ic diye koskoca adam iradesini bilsin. Keske sadece migren olsa.. neyse ama cok haklisin ablacim zaten artik kaderci olucam biraz yazildiysa 10 sene sonra da olur 20 sene sonra da yazilmadiysa da yapacak bisey yok yazilani yasicam..

O yazilanlari gorunce ilkin ben de suclu hissettim cabuk mu pes ettim diye

Edit: evet somurttum diye. Ben ona somurtamazmisim bu surati hak edecek bisey yapmamis benim somurtmami gerektircek. Bana insan gibi davraniyomus ben somurtuyomusum.

Son düzenleme:
Karsi taraf davaya gelmezse nolur peki arkadaslar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burada mısınız ? Ben burada olduğunuzu bilmiyordum.
Karşıyaka'da çok duyarlıydı güya . İnsanlar korkuyor.
Korkaklar ! Ağlayasım geldi yemin ederim. Hatta ucunda gözyaşlarım
Çok sinirlendim.

Canim insanlarda sanırım artık böyle kişilerden korkuyor..bende nor konuşmada böyle dedim karşıdan adam ya ne yapalım dedi elinde silah mi var bıçak mi var çeker vurursa çocuğum var diyor. .

Hepsini okudum son zamanlarda benim hayatımda baya değişiklikler oldu hiç buraya bakamadım ama sen neler yaşamışsin çok şaşırdım. .ama bırak şuanda toparlanman için çok güzel yaştasin işinde var..bağımlı değilsin çocuk yok hep görüşme sorunun yok. .bu sevgiden diyenlere aldırma evet kocası tarafından öldürülen bütün kadınların kocalari aşık. .bak içinde neler neler saklamişsin bunun yükü emin ol şu yaşadıklarından hafif değil. .kurtul bu ruhu kötü adamdan yoluna bak..

Karsi taraf davaya gelmezse nolur peki arkadaslar?

dava düşer mi acaba bilemedim, düşmez heralde sen boşanmak istiyosun sonuçta. biz basit yaralama davasına gittik karşı taraf gelmeyince yakalama kararı çıkardılar onun için, belki eşine de yakalama kararı çıkar.

canım eşini seviyorsun belli ki ve o da seni seviyor. ama yaptıkları normal bir insanın yapacağı işler değil. bence bir psikiyatriste gitmeli. sen de destek olmalısın. içki her kötülüğün anasıdır maalesef. içki içmesi sizin hayatınızı altüst eden zaten bence. eşinin bu konuda da tedaviye ihtiyacı olabilir. bence önce uzmanlarla görüşmeli. sen de ona destek ol gerçekten senden medet umuyor belliki. eşini seviyorsun ve boşansanız da seveceksin. kendim de hastayım demiştin yanlış anlamadıysam ve o da sana destek olmuyordu anladığım kadarıyla. ama bağımlılıkları olan insanlar kendilerine acımaktan başkalarına fırsat bulamıyorlar sanırım. bence ayık kafayla güzel bir şekilde tedavi olması gerektiğini anlat ona. tut elinden bara gitmesin de doktora götür. herkesin bir imtihanı var hayatta belki sende onu kazanırsan imtihanını da kazanmış olursun. umarım herşey güzel olur senin için ve eşin için...

bence bosan derim canım biz anamızın babamızın prensesi olarak buyuduk elin oğlu gelicek bizi yerde sürüklicek sana yapılanı kendime yapılmış gibi hissettim.elinde mesleğin var onada muhtaç değilsin git başka bir yere yerleş seni bulamayacgı bir yere ne cocugun var ne bişey ömrünün sonuna kadar böyle yaşaymassın eger bunu simdi yapmassan ilerdeki sonuçlar daha kötü olabilir..allah yardmcın olsun

ah be kuzummm sonunda bu süreci başlattın hee kıyamam kocanın içkiyi bırakıcana eminmisin ne zaman içmeye başlamıstı

üzerinde acayip baskı var tatlım bu durumda bu kadar kararsız olup ne yana döneceğini şaşırman cok normal

Bunları yaşamadan yorum yapmak çok kolay geliyor insanlara.ben yaşamis biri olarak konuşuyorum.eşinin kesinlikle hastalikli bi ruh yapisi var benim Esim gibi.sende benim gibisin herşeye rağmen bitmeyen bir sevgi aliskanlik var ya da adini ne koyarsan.ama bağlilik var kopamiyorsun.ben boşanmaya çaliştim iki ay babamin evinde kaldim.uzak kaldikca hatalarından çok güzel günleri hatirliyorsun.Allah'a sigindim dua ettim en iyi çare bu canima kiymamak için.babam boşanmak konusunda arkamda durmadi ayri durmak aklini basina getirir dedi.çünkü babam da çok farklı biri değil.ki baba evine gitmeden boşanma davasini acip gitmiştim geri dönüşü olmasin diye ama yine burdayim.boşanmak çok zor bi süreç sende de o gücü görmüyorum boşanmayla tehdit edip uzak kalsam düzelir mi diyorsun benim gibi.bende dönerken sözler yeminler aldim tedavi olacaksin hastasin dedim.benim doktorun sensin falan tedaviye yanasmiyor.ama eskisinden daha iyi şuan.insanların değişmesi çok zor.onsuz olamayacagini dusunuyorsan olduğu gibi kabullenmelisin.içme yapma deyip kavga etmek yerine güzellikle yaklasmalisin.ama ailen yaninda durursa ve başarabilirim diyorsan boşan kurtul derim.değişir diye beklersen maalesef değişeceğini düşünmüyorum alişkanliklari konusunda!Allah yardimcin olsun ona siğin.ve takmamaya çaliş boşver 3günlük dünya yaşadigin anin tadini cikar.hakkinizda hayirlisi olsun!

bende bazı şeyleri yaşamış biri olarak değişmiyor ama biz kadınlar hep değişir değişir diye sabredip duruyoruz değişen insan 100 de 1 yada 2 bana göre değişmiyorlar bu asabi tavrıda sizi korkutmak sizi sindirmek için bence çünkü bende böyle olmuştu hayrlısı olsun bende sizin gibi çok seviyordum ama bazı şeyleri yaşayınca sevgiden eser kalmıyor bana göre ((

Justım, psikolog olan sensin bizden daha iyi sen bilirsin Ama belki de durumun içindeyken insan kendine dönüp bakamıyor. Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı ... Eşinle ilgili sorunları nasıl çözeceğini sen daha iyi bilirsin. Çünkü onunla yaşayan ve hangi dilden anladığını bilen sensin. Bu konuda bizim tek yapabileceğimiz senin kararının arkasında durmak. Çok iyi düşün.

Justt? ? Cnm merak ettim, nasılsın bugün?

Alkol almasini mi yasakliyim napayim yani bilemiyorum ki duzelir mi duzelmez mi

Tek sorununuz alkol alınca sapıtması, öyle ise, ciddi bir alkol bağımlılık tedavisi almasını sağlayın. Eğer sizin için böyle bir çaba gösterirse, bu evliliğe seve seve bir şans daha vereceğinize inandırın.

.

üzüldüm

eşinin tepkileri çok abartılı
sevmek kendine yada başkasına zarar vermek değil
yazık bence şu sıra ikinizde pek sağlıklı kararlar vermeezsiniz
biraz soğusun ortalık

canım bu içkiye çözüm yokmu ya :26: çözüm bulabilsen neyse ama bu şekilde olmazki psikolijisi bozulmuş bu adamın resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…