justo çok üzüldüm ya:26::26:
sen anlatırdın falan ama sorunun bu kadar büyük oldugunu bilmeden akıllar verirdik bizde sana hay kafamıza ya
vereceğin ya da verdiğin karar senin için hayırlı olur inşallah canım
bizi haberdar et durumundan
Canım çok geçmiş olsun. Üzüldüm Kararın kesin galiba ama merak etme öyle bi unutuluyo ki izinin tozu bile kalmıyo hem İtalya'ya yüksek lisansa gitmeyi düşünüyodun daha çabuk unutursun gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo onu hatırlatan hiç bişeyde olmıycak üstelik seni oralarda bulamaz da. Ne karar verirsen ver hakkında hayırlısı olsun inşallah.kolay gelsin
Just canım, eşinle sorun yaşadığın konularından uzak kalmaya çalışıyorum. Siz de bizim gibi uzaktan yürütmeye çalışıyorsunuz. Bizim de sorunlarımız katlanarak büyüyor her geçen gün. Senin sıkıntılarını hep buna bağlıyorum ben. Etkilenmemek için okumaya bile korkuyorum ne yalan söyliyim. Konu da açmak istemiyorum. Gün içersinde sorunları kafamdan silip atmak istiyorum komple. O kadar fazla şey var ki bizde de birikmişler. Kadın ev arkadaşı mı dersin, arayıp sormamak mı dersin, haftasonları sabahlara kadar eve gelmemeler mi. Resmen öğrenci gibi yaşıyor yurtdışında. Bu hafta veya önümüzdeki hafta bir gidip toparlamak bir şeyleri kurcalamak istiyorum artık. Kötü bir şeyle karşılaşmaktan korkuyorum.
Off senin konuna girdim kendi dertlerimi anlatmaya başladım. İşte bunu kastediyordum aslında :)
Ama eşinin hareketlerinin seni çok sıktığının farkındayım. Eşim nazlı diyordun. Şimdi de böyle garip tavırlar. Evet eşin ergen gibi. Sanki hiç olgunlaşmamış. Öyle şeyler anlatmışsın ki sonuna kadar hak verdim. İkinci evliliği olan bir erkeğin daha olgun davranıyor olmasını beklerdim açıkçası. Şu alkol sorunu çok çok tuhaf. Eşinin burcunu çok merak ettim..
Bu aşamaya bu karar nasıl gelebildin bilmiyorum. Bayağı cesaret işi galiba. Umarım bundan sonrası çok güzel olur senin için. Anneni çağır ve annenle konuş bakalım. Hayırlısı olsun hepiniz için..
Nereden bilebilirdiniz ki ben anlatmadim hep gurursuz kadin demeyin istedim bana esimi kucuk gormeyin istedim. Ben boyle sakladikca da olaylari gozunde buyuten takintili paranoyak kadin oldum herkesin gozunde ama simdi donup bakiyorum gecmisini takmakta da hakliyim hala yakamda olan seylerden ve ben takintili biri degilim hic de olmadim hayatimdaki butun bu sIkintilar esimden kaynakliymis bunlara gozum yeni aciliyor benim bile siz nasil bilecektiniz ki
Haberdar ederim tabi ki de
Mrb sizi çok iyi anlıyorum 6 ay önce boşandım.Ailemle aynı binadayım 3 yıl çok ağlama krizlerim oldu ama hiç birinden haberleri olmadı. Çok direndim 2 kız çocuğum var 5 ve 2 yaşında.
Biliyordum ki ailemi işin içine karıştırırsam geriye dönüşüm olmayacaktı.
Belki düzelir dedim çok özür ler diledi çok yalvardı çocuklarının üzerine yaminler etti ama yine aynı kişiyle aldattı.
Aileme boşanıyorum dedim hiç bir şeye karıştırmadım onları. Gittim davayı açtım tek celsede boşandım.
Çocuklarımın yüzüne baktıkça içim eriyor çok ama çok üzülüyorum küçük kızım babasının resmine bakıp ellerini açıyor yok diyor kahroluyorum.
Şimdi tek başıma hayat mücadelesi veriyorum çocuklarımla.Kolaymı hayır çok zor ama en azından eski ağlama krizlerim yok artık.
Beni haberdar et konu acmasan bile sen sakin yapilisin ben heyheyliyim ortaligi ayaga kaldiririm paniklerim yerimde duramam hos bekledigimden daha sakinim su an icimde olmus cunku bi de hastayim zaten hicbiseye mecalim yok tedavi cok yoruyor beni dusunemiyorum bisey o da kalkmis guleyim neseli olayim istiyor somurttum diye yasadiklarima bak. Ben cok daha kotulerini yaptim da giki cikmadi ama dun... dun her sey koptu artik bende cunku o dehseti yasadim bu adam burda tekme tokat girecek bana agzim yuzum dagilacak dehseti ve oyle sasiyorum ki kimse yardim etmedi etraftan herkes seyretti saka gibi. Beni oldurse izlicekler ya insanlar cok tuhaf bu ulkede hani bi laf vardi sokak ortasinda opusemezsiniz ama bi kadini oldurebilirsiniz kimse laf etmez diye...
Edit: akrep burcu.
Ben esegi yeglerim de. Neyse.
Mrb sizi çok iyi anlıyorum 6 ay önce boşandım.Ailemle aynı binadayım 3 yıl çok ağlama krizlerim oldu ama hiç birinden haberleri olmadı. Çok direndim 2 kız çocuğum var 5 ve 2 yaşında.
Biliyordum ki ailemi işin içine karıştırırsam geriye dönüşüm olmayacaktı.
Belki düzelir dedim çok özür ler diledi çok yalvardı çocuklarının üzerine yaminler etti ama yine aynı kişiyle aldattı.
Aileme boşanıyorum dedim hiç bir şeye karıştırmadım onları. Gittim davayı açtım tek celsede boşandım.
Çocuklarımın yüzüne baktıkça içim eriyor çok ama çok üzülüyorum küçük kızım babasının resmine bakıp ellerini açıyor yok diyor kahroluyorum.
Şimdi tek başıma hayat mücadelesi veriyorum çocuklarımla.Kolaymı hayır çok zor ama en azından eski ağlama krizlerim yok artık.
just merak ettim eski eşiyle neden boşanmıs seninki?
acaba sizinle aynı sebeplerden mi?
just merak ettim eski eşiyle neden boşanmıs seninki?
acaba sizinle aynı sebeplerden mi?
Akrep mi diye sorucaktım inan ki. Çünkü ben de akrebim. En sıkıntılı anda her şeyden vazgeçme ergen tavırlar, alkolün dibine vurma. Eşimle olaylar çıkarma. Ayrılıyorum ben yapamıyorum güçlü değilim triplerim. Ergen gibi dibe vururum sık sık. Büyüdükçe geçer diyordum ama eşinin yaşı var bildiğim kadarıyla geçmemiş. Şurda çok açık yazmak istemiyordum ama yazıcam. Eşimin beni aldattığını öğrensem elimde votkayla falan gezerim ben heralde. Önüme ilk çıkan erkekle de intikam alırım. Kendimi iyice dibe çekerim. En büyük kötülüğü en sonunda kendime yaptığımı görüyorum ama çok zaman sonra.
Emin bu olaydan da kazanan sen olarak çıkıyorsun. Eşin bundan sonra kendiyle başbaşa. Düşünsün dursun neden bu hale geldiğinizi.
İnsanlar bizim ülkemizde çok saygılıdır just. Karı koca arasına girmezler.
Onun burcla derdi yok bence kafayi bozmus artik annem saglikli degil bu adam yarin bi gun dover de demisti bak ya nasil bilmis ya onun kafa gitmis artik o cokmus diyodu nasil anlamis kadin ya. Tamam ben de vururum dibe pek ickiyle yapmam cok sevmem cunku oyle cok icemem ama aglar sizlarim dagilirim sinir krizi geciririm kufrederim ama onu camdan atmaya kalkmam sen de kalkmazsin herhalde ya da bileginden surumezsin.
Dusunmesin unutsun beni mesaj da atmasin aramasin da hic iletisim olmasin ki unutayim tek bisey fitili atesler ben kanarim diye yine korkuyorum ona iradem zayif benim
Yani yaziklar olsun baktim cevreye agliyorum hungur hungur bi insan evladi bisey yapmadi ya.
Ben kendisini 3 kez affettim aileme yaşadığım hiç bir sorundan bahsetmedim üzülmesinler istedim herşeyi içimde yaşadım ağladım,ağladım sinir krizleri geçirdim.Ben ne zamanki artık geriye asla dönüşü yok dedim kendi içimde bitirdi aileme o zaman bahsettim şok oldular üzüldüler yıkıldılar inanamadılar.Arkamdamısınız diye sormadım bile gittim davayı açtım.Eski eşim artık asla geriye dönüş olamıyacağını anladığı için çocukları süründürmemek adına anlaşmalı boşandık.Çok şükür dava sürecinde hiç bir sorun yaşamadım.
Onun burcla derdi yok bence kafayi bozmus artik annem saglikli degil bu adam yarin bi gun dover de demisti bak ya nasil bilmis ya onun kafa gitmis artik o cokmus diyodu nasil anlamis kadin ya. Tamam ben de vururum dibe pek ickiyle yapmam cok sevmem cunku oyle cok icemem ama aglar sizlarim dagilirim sinir krizi geciririm kufrederim ama onu camdan atmaya kalkmam sen de kalkmazsin herhalde ya da bileginden surumezsin.
Dusunmesin unutsun beni mesaj da atmasin aramasin da hic iletisim olmasin ki unutayim tek bisey fitili atesler ben kanarim diye yine korkuyorum ona iradem zayif benim
Yani yaziklar olsun baktim cevreye agliyorum hungur hungur bi insan evladi bisey yapmadi ya.
sen benim konularımı biliyorsun az çok,
sen böyle bir şiddeti kabul edecek cinste biri değilsin
çaresiz değilsin
işsiz değilsin
ayakların üzerinde duruyorsun
ama bu adama bağımlı gibisin sevgi değilde bağımlılık gibi..
bırakamam edemem iradem zayıf deme
çünki bence bu kadarını yapan biri daha fazlasınıda yapar şiddet olarak
eşinde sende psikologsun bildiğim kadarıyla aklım almıyor nasıl böyle şiddet gösterir sana
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?