- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz şikayet etmesin de demedim hangi yazımdan çıkardınız bunu çare değil dedim. çünkü adalet yok. karısına el kaldırana çocuğuna şiddet uygulayana caydırıcı cezalar yok. adaletin olmamasından bahsediyorum ama siz hala nerelere çekiyorsunuz...Ben sizinkini okudum keske siz de benimkini okusaydiniz ben size bosanma dediniz demedim zaten. Bosanmak care degil dediginiz icin bosanmak care degilse ne yapsin dedim. Gereksiz laf kalabaligi yapmissiniz. Birileri öluyor ama birileri kurtuluyor. Girisimde bulunacak ki bazilari kurtulabilsin. Siz eve hirsiz gire ya da ailenizden birisi oldurulse nasil olsa ceza almayacak diye sikayet etmez misiniz?
Ben bu yuzden susuyorum biri baslarsa sonu gelmez kan davasina doner sulalede erkek kalmayincaya kadar durulmaz...!Kan dokulmeden durulmuyorsa sizin babaniz amcaniz nasil duruyor esine karsi? Torunlari annesi yerine babaannesinde kaliyor ve dudagindan opuluyor. Normal mi karsiliyorlar bunlari?
Nasıl dayanıyorsunuz evladınız sizin doğurduğunuz emek verdiğiniz çocuğunuzu sizden uzaklaştırmalarınaCanim benim ikizlerim var dogduklarindan beri kizim kaynanamda kaliyor sozumu dinlemiyor onlara alismis bana gelmiyor bile bazen. 2 hafta bbazen uc hafta
Da bir geliyor halasi bana karsi dolduruyor beni sevmiyorlar surekli esimle arama giriyorlar kac defa bosanmadan dondum onlarla gorusmuyorum uzak tutuyorum kendimi onlardan.
Bende o kiyameti koparabilirim ama o zaman daha buyuk kavga cikar obur cocukalarimida benden alirlar simdilik sabrediyorum niyetleri kocamla arami bozup ayrilmamiz bosanirsak esim cocuklari bana asla gostermezNasıl dayanıyorsunuz evladınız sizin doğurduğunuz emek verdiğiniz çocuğunuzu sizden uzaklaştırmalarına
ben dünyayı yıkarım benim çocuğum benden uzak duracak benden başkasına alışacak buna izin vermem
bizim de gelinimiz var kızı benden çok annesini sevsin isterim bu sadece benim için geçerli değil
çünkü onu doğuran o kadın ben değilim gelinimize hep derim sen çok mükemmel bir annesin
özellikle çocuk konusunda çok hassassım
allah onları ıslah etsin nasıl insanlar var emin olun onların başınada gelecek allah bırakmazBende o kiyameti koparabilirim ama o zaman daha buyuk kavga cikar obur cocukalarimida benden alirlar simdilik sabrediyorum niyetleri kocamla arami bozup ayrilmamiz bosanirsak esim cocuklari bana asla gostermez
valla boşanmakta haklı mısın bilmem ama boşanma gerekçesi o kaydı gösterirsen sende suçlu olursun haberin olsunMrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...
Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi
Neyse yakında kurtulcam onlardan
Bir keresinde ondan gelirken ısırık izi vardı bacağında ve bize çıplakbiraktim bacaklarini birbirine surterek olmuş dedi ama isirik iziydi doktor bile isirga benziyo demisti ama kocam annem yapmaz diyip durdu bende unuttum ve o isirik olan yerde daha öncede morarti vardı ama ben hiç dikkat etmedim ilk çocuğum bilemedim
Tabiki esinizi ve annesini kastettim boyle arkadan agir hakaret namusa dil uzatacak konusma cok ayip.Kimi hast ettiniz?
bunu mahkemede delil gösterme. cunku sana da karşı dava acabilirler. nedeni izinsiz cekim.kesinlikle kimseye de bunu söyleme.[/
Öylede çocuğun babannesi dudağından öptü diye cinsel taciz suçuyla yargılanmaz yani 5 yıldır bu işi yapıyorum daha bir kere karşıma çıkmadı böyle bir dava sizde abartmayın.- Pedofilinin, yani çocuğa cinsel istismarın cezası ne?
- TCK 103’te düzenlenen çocuğun cinsel istismarı suçu, on beş yaşını tamamlamamış çocuklara veya on beş yaşını doldurmakla birlikte zihinsel yetenekleri gelişmemiş çocuklara ya da on beş yaşını doldurmuş ve zihinsel algısında yetersizlik bulunmayan çocuklara karşı cebir, tehdit, hile veya iradeyi sakatlayan bir neden kullanılarak herhangi bir cinsel davranış sergilenmesidir. Suçun cezası, 8 ile 15 yıl arası hapis cezası olup, suçun mağdurun vücuduna, organ veya herhangi bir cisim sokulması yoluyla işlenmesi halinde ceza, 16 yıl hapis cezasıdır.
E burda açılan konular silinmiyor ki, siliniyor mu?Konusu bana biraz değişik geldi yazdıkça yeni şeyler çıkarmaya başladı, eski konularına bir bakayım dedim, konusunu silmişti. Konu silmek yasak olduğundan banlandı.
Silinmiyor, yazdığı içeriği silip teşekkür ederim yazmış. Bazıları da içeriği silip noktalama işareti falan yapıyor.E burda açılan konular silinmiyor ki, siliniyor mu?
Valla hiç bişey anlamadım, demin ki yorumda konusunu silmişti demişsiniz, şimdi de yazdığı içeriği demişsiniz. Biraz kafam karıştı.Silinmiyor, yazdığı içeriği silip teşekkür ederim yazmış. Bazıları da içeriği silip noktalama işareti falan yapıyor.
Öyle bişey olmaz bebeği sana verirler eşinizin tarafı romanmıBen zaten kararimi verdim boşancagimi kac kez söyledim çocuğu birak git diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?