boşanmak istemekte haklimiyim

Adam Esrar içiyor o bile neden 1 bebekler annede kalır anne fuhuşa yapmadığı sürece hiçbir çocuk babaya verilmez

Adam Esrar içiyor o bile neden 1 bebekler annede kalır anne fuhuşa yapmadığı sürece hiçbir çocuk babaya verilmez
Esrarı sonradan yazdığı yorumda gördüm, orda kendisinin de içtiğini yazmış. Gerçi zorla içirildiğini yazmış, şuan bağımlı mı 1-2 defalık birşey mi konu sahibi gelince öğreniriz.

Kv deden Boşanın esinizden niye bosaniyosunuz. Kv belli cok baskın ve agzi bozuk eşiniz o yüzden ses cikatmamistir. Haklı mı? Değil. Ama bunun için bosanilmaz

Allah aşkına yapmayın ya bu normal mi? çocuğun özel alanına müdahale edildiği için tacize giriyor, o çocuk bunu akıl edip yapma diyemiyorsa yine tacize giriyor.

Kv deden Boşanın esinizden niye bosaniyosunuz. Kv belli cok baskın ve agzi bozuk eşiniz o yüzden ses cikatmamistir. Haklı mı? Değil. Ama bunun için bosanilmaz

bence tam da bunun için boşanılır, karısına annesi bile olsa hiçbir erkek "o.." dedirtmez, en azından ne benim abim ne de eşim dedirtmez. bana çok ters bu durum. böyle pasif, kararktersiz adamla evli kalıp ne yapacak, yarın gelse o kayınvalide karısına iftira atsa, bu adam ezikliğinden ağzını açıp bir şey diyemez. karısını bu kadar ezdiren, "anne sus o benim karım, düzgün konuş" diyemeyen adamdan koca olmaz.

Allah aşkına yapmayın ya bu normal mi? çocuğun özel alanına müdahale edildiği için tacize giriyor, o çocuk bunu akıl edip yapma diyemiyorsa yine tacize giriyor.
Tövbe Estağfirullah... Normal arkadaşım ben normal karşılıyorum, sen karşılamıyorsan yorumunu öyle yap, madem taciz oluğunu düşünüyor aynı içerikle bir sürü konusu var korusaymış, vermeseymiş çocuğunu.

çocuğun dudağından öpülmesi normal yani öyle mi? pes doğrusu. yorumumu zaten ona göre yapıyorum. tacize giriyor bu yapılan, diye birkaç kere yazdım.

çocuğun dudağından öpülmesi normal yani öyle mi? pes doğrusu. yorumumu zaten ona göre yapıyorum. tacize giriyor bu yapılan, diye birkaç kere yazdım.
"Bence" babaannenin yaptığı davranış doğru olmayabilir ama taciz amaçlı değil. 100 defa da yazsak aynı şeyi söylerim.
İşiniz benimle değil ki konu sahibiyle. Ona fikrinizi belirtir yardımcı olursunuz, benim fikirlerim beni ilgilendiren kısmı. Fikirlerim sizlerin bakış açısına göre şekillenmiyor.

amaç o olmasa da tacize giriyor diyorum ben de ama neyse anlatamıyorum zaten. şunu paylaşacağım normal olduğunu düşünenler bir daha düşünsün.

Çocuğu Dudağından Öpmenin Zararları

1. Bağışıklık sistemi henüz zayıf olan çocuk dudaktan öpüldüğü için mikroplara daha çok maruz kalır ve daha sık hasta olur
2. Uçuk, sivilce, diş eti iltihabı gibi ciddi enfeksiyonlara maruz kalabilir ki, özellikle uçuk bebekler ve çocuklar için çok tehlikelidir.
3. Çocuklara özel bölgeleri olduğu ve kimsenin bu bölgelere dokunmasına izin vermemesi gerektiği anlatılırken, anne babanın çocuğu dudaktan öpmesi çocuğun zihninde çelişki yaratır.
4. Anne babası tarafından dudaktan öpülen çocuk, başkasının da kendisini dudağından öpmesine itiraz etmez. Çünkü çocuklar için anne babalarının yaptığı doğrudur, meşrudur.
5. Bu nedenle çocuklar kötü niyetli kişilerin taciz, istismar ve hatta tecavüzüne karşı kendilerini koruyamazlar, hatta bu kişilerin davranışlarının kötü ve zarar verici olduğunu anlayamayabilirler bile
6. Babanın erkek çocuğu, annenin kız çocuğu dudağından öpmesi, çocukta cinsel kimlik karmaşası, ileri de farklı cinsel tercih, kendi cinsel rolünü benimseyememe gibi tehlikelere yol açabilir
7. Babanın kız çocuğu, annenin erkek çocuğu dudağından öpmesi anne ve baba ile ileride doğru ve sağlıklı olmayan bir ilişki yaşanmasına neden olabilir. Bu şekilde öpülen çocuk ilerde kendi evliliği ve cinsel hayatında da sıkıntılar yaşayabilir.
8. Dudaktan öpme çocukta yetişkin cinselliğini çağrıştıracak bazı simgeler içerdiği için, çocuğun hem kafası karışacak hem de gelişimi olumsuz etkilenecektir.
9. Anne babası tarafından dudaktan öpülen çocuk, okulda arkadaşını, eve gelen misafiri de bu şekilde öpmeye kalkarsa bu çocuğun sosyal kabulu için dezavantajlı bir durum oluşturur.
10. Bebeklik ve çocukluk döneminde dudaktan öpülen çocuk, ergenlik ve yetişkinlik döneminde gelişimsel, sosyal, duygusal sorunlar yaşayabilir.

Çocuklarımızı öpelim, hem de bol bol öpelim. Ama dudağından, poposundan, kalçasından değil. Yanaklarından ellerinden öpelim

:) Aynı noktadan bakmıyoruz, siz bir insana iftira atıyorsunuz. Benim dudağından öpmesinin doğru olduğunu savunduğum tek mesajım yok, kadın bilinçsiz dedim, sevgi gösterisi sanıyor bunu dedim, özel alanına saygısızlık yapıyor dedim, sağlıksız dedim ama sapık, pedofili, ensest bu tür çirkin yaftalamalara karşı çıkıyorum. Yazdığınız yazacağınız hiçbirşey de fikrimi değiştirmeyecek.

Kimse durduk yere kv nin konustuklarini kaydetmez. Kimbilir nasıl bir kadın da sizi bu noktaya getirmiş. Geçmiş olsun. Eşinizin pasifligine üzüldüm. Madem artık herşeyi göze aldınız kaydı eşinize dinletin gitsin. Sorun hesabini. Belki utanıp telafi etmeye çalışır. Kesip atmayın hemen.

iftira değil amacı taciz olmasa bile yapılan tacize giriyor, diyorum zaten bu noktada anlaşamıyoruz. demek istediğinizi anladım ama çocuğunuz olduğunda iyi niyetli olduğunu düşünseniz bile kimsenin dudağından öpmesine müsaade etmeyin, derim naçizane tavsiyem. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Uyarınız için Teşekkür ederim, bizim ailede konu komşu dahil herkes birbirini dudağından öper, Allah muhafaza uyarınız olmasa çocuğuma da yaptırırdım.
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin

Kiz ne fenasin ya :)))) kv gercekten cok guzel konusyor cocugun yaninda kocana soyle anasini ayakta alkisladin birde o bunlari duydugunda esin ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…