- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi zeynep1461
-
arkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
eşimle birazda anlaşamama nedenimiz karakter farkı sanırım eşim çok sakin resmen sinirleri alınmış birisi bende agresifim eşim aynı zamanda üşengeçte bu üşengeçlik sakinlik eşimin bazı şeyleri batıyor.arkaşlarıyla buluşması falan.
geçen yine küçük bir şeyden kavga ettik zaten yatak hayatımız problemliydi psikologa gittim ama düzelme oldu ama bu eşimi tatmin etmiyor eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .burada birkaç konu okudum yok eşim maaş kartımı aldı vermiyor yok bana şiddet uyguluyor allahtan benim eşimde o yok hatta evin arabanın bütün masraflarını o karşılar benim maaşıma hiç karışmaz bende yuvamız için biriktirim arkadaşlar bir ordan bi burdan
anlatıyorum canım çok sıkkın moralim çok bozuk eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.
son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor[/QUOTE
Her gün mü istiyor? Kaç yaşında eşiniz, ne yedirip içiriyorsunuz? Sırrınızı verin kocalarımıza uygulayalım...
Bu arada bulmuşsun gül gibi koca daha ne istiyorsun anlamadım. Boşan adam rahatlasın bari.
Bencede .. bazi evliklikler aslinda bitmiyo ama yinede bosanmayla sonuclaniyor.. bosanmak icin cok buyuk bir sorunun olmasi lagzim.. mesela aldatma gibi yada siddet gibi.. ama bazi evliliklere yazik oluyor.. mesela benim evliligimin bitmesinin en buyuk sebebi eski esimin ailesiydi, ve sonradan benim aileminde onlara karsi tepkisiz kalmalariydi.. yanliz kaldim, bosanma davami kimseden ne maddi nede manevi destek almadan actim.. hatta bosanma asamasindayken eski esim bizim aramizda sorun yoktuki, ailelerden kaynakli demisti.. simdi keske bosanmasaydim demiyorum kesinlikle, ama bazi evliliklerin bitmemesi gerektigini dusunuyorum, ve ufak tefek seylerin tamir edilmesi gerektigini dusunuyorum.. konu sahibininde bosanmaya kadar gidilecek buyuk bir sorunu oldugunu dusunumuyorum yazdiklarindan acikcasi..Boşanmak için sebep olarak görmedim bile , birbirinizi tüketmeyin ,sevginize sahip çıkın bence
Tahammülsüzlük deniliyor işte bunaBencede .. bazi evliklikler aslinda bitmiyo ama yinede bosanmayla sonuclaniyor.. bosanmak icin cok buyuk bir sorunun olmasi lagzim.. mesela aldatma gibi yada siddet gibi.. ama bazi evliliklere yazik oluyor.. mesela benim evliligimin bitmesinin en buyuk sebebi eski esimin ailesiydi, ve sonradan benim aileminde onlara karsi tepkisiz kalmalariydi.. yanliz kaldim, bosanma davami kimseden ne maddi nede manevi destek almadan actim.. hatta bosanma asamasindayken eski esim bizim aramizda sorun yoktuki, ailelerden kaynakli demisti.. simdi keske bosanmasaydim demiyorum kesinlikle, ama bazi evliliklerin bitmemesi gerektigini dusunuyorum, ve ufak tefek seylerin tamir edilmesi gerektigini dusunuyorum.. konu sahibininde bosanmaya kadar gidilecek buyuk bir sorunu oldugunu dusunumuyorum yazdiklarindan acikcasi..
Arkadaşım erkeklerin biyolojik yapısından hiç haberdar değilsiniz... yatak odası ihmale gelmez Adam sonuna kadar haklı. Böyle birini kaybedersen çok pişman olursun. Git güzelce giyin evine getir. Hiç birşey konuşmadan sinirlendirmeden yatak odana al adamı. Ondan sonra oturun konuşun Özür dile ve adama sınır koymamak için ne gerekiyorsa yap mutlaka..arkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
eşimle birazda anlaşamama nedenimiz karakter farkı sanırım eşim çok sakin resmen sinirleri alınmış birisi bende agresifim eşim aynı zamanda üşengeçte bu üşengeçlik sakinlik eşimin bazı şeyleri batıyor.arkaşlarıyla buluşması falan.
geçen yine küçük bir şeyden kavga ettik zaten yatak hayatımız problemliydi psikologa gittim ama düzelme oldu ama bu eşimi tatmin etmiyor eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .burada birkaç konu okudum yok eşim maaş kartımı aldı vermiyor yok bana şiddet uyguluyor allahtan benim eşimde o yok hatta evin arabanın bütün masraflarını o karşılar benim maaşıma hiç karışmaz bende yuvamız için biriktirim arkadaşlar bir ordan bi burdan
anlatıyorum canım çok sıkkın moralim çok bozuk eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.
son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor
Canim ufak bişey oldu son tartışma diyorsun ama aslında öyle değil sen adamı bogmussun dolmuş dolmuş taşmis en sonunda. Keşke böyle yapmasaydin madem hatalarinin farkindasin esinle konuş ikna etmeye çalışarkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor
Bence sen tam okumamışsın anlatılanları su değil sadece mesele konuyu açan hanımefendi o evde kendi hükmünü sürmek istiyor ben eşime su veriyorum diye hizmetçide değilim nasıl yaklaşırsan öyle muamele görürsün eşim beni evde el üstünde tutuyor yeri geliyor o yemek hazırlıyor kendi tabağını kaldırıyor temizlik yapıyor herşey karşılıklı hoş sohbet muhabbet gerek beş buçuk yaşında bir oğlum oda babası gibi ben hep yardım eder yani sana göre ben yemek yapıp eşime su veriyorum diye hizmetçimi sayılıyorumBen aksini düşünüyorum tüm bunların. Ne olmuşki su vermediysen. Sen hizmetçisi olarak mı evlendinde bu boşanma sebebi oluyor. Ayrıca hiç su vermiyprum dememişki sinirlenmişte vermemiş bi seferlik. Olabilir. Kalkıp alsaymış bu kadaar aciz mi?
Cinsel konuya gelince ortak başka çözüm bulabilirsiniz. Tamam tam birleşmeyi haftada bir istiyor olabilirsin bunu psikolog eşliğinde çözerken eşinin isteklerini farklı şekilde tatmin edebilirdiniz.
Evlilik ne tek başına seks demek ne tek başına hizmet demek. Sevgi saygı bağlılık olması yeterli. Eşin kolay vazgeçmiş bu bana sevgisini sorgulattı. Seven insan bu saydıklarınla vazgeçmez hemen. Ayrıca eşin için agresif değil dmeişsin ama bi su için boşanacak kadar agresif davranmış. Bence kendinde arama hep
eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .
eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.
O sakin ben agresifim lafi zaten aciklamis herseyi ,demek adamin da huyunu degistirecek kadar zorlamissiniz sansinizi.arkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
Arkadaşım bu da benim fikrim aynı fikirde olmak zorunda mıyız? Bu çaba niye? Ayrıca senin evliliğinin konumuzla alakası ne? Ben gayet saygılı fikrimi söyledim kimseyde sataşmadım. Sanada aynısını tavsiye ederim.Bence sen tam okumamışsın anlatılanları su değil sadece mesele konuyu açan hanımefendi o evde kendi hükmünü sürmek istiyor ben eşime su veriyorum diye hizmetçide değilim nasıl yaklaşırsan öyle muamele görürsün eşim beni evde el üstünde tutuyor yeri geliyor o yemek hazırlıyor kendi tabağını kaldırıyor temizlik yapıyor herşey karşılıklı hoş sohbet muhabbet gerek beş buçuk yaşında bir oğlum oda babası gibi ben hep yardım eder yani sana göre ben yemek yapıp eşime su veriyorum diye hizmetçimi sayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?