- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi temmuzmasali92
-
Canım çok üzüldüm adınaMerhaba arkadaşlar, yeni evliyim ailesi yüzünden bir sürü sıkıntı yaşadım en güzel günlerim hep zorlukla mücadele ile korkuyla geçti. Aynı binada oturuyoruz başta bunu kabul etmekle hata yapmıştım zaten. Şimdi yine annesinin kurduğu bir oyun sonucu ciddi bir tartışma yaşadık evleri ayırdık boşanmak istemiyorum eşimi çok seviyorum ama o binaya da geri dönememem. Artık gözü açılsın ailesine karşı bi duruş göstersin istiyorum o binadan çıkalım mutlu olalım istiyorum annesinin inanılmaz bir psikolojik baskısı var üzerinde çok etkiliyor eşimi. Bu durumdan nasıl toparlanırız aynı şeyleri yaşamış evliliğini kurtarmış olan varsa dua tavsiyelerinize ve konuyu gören tüm arkadaşlarımın duasına ihtiyacım var
Eşin etkileniyor ve durus gösteremiyorsa nereye gidersen boş...Merhaba arkadaşlar, yeni evliyim ailesi yüzünden bir sürü sıkıntı yaşadım en güzel günlerim hep zorlukla mücadele ile korkuyla geçti. Aynı binada oturuyoruz başta bunu kabul etmekle hata yapmıştım zaten. Şimdi yine annesinin kurduğu bir oyun sonucu ciddi bir tartışma yaşadık evleri ayırdık boşanmak istemiyorum eşimi çok seviyorum ama o binaya da geri dönememem. Artık gözü açılsın ailesine karşı bi duruş göstersin istiyorum o binadan çıkalım mutlu olalım istiyorum annesinin inanılmaz bir psikolojik baskısı var üzerinde çok etkiliyor eşimi. Bu durumdan nasıl toparlanırız aynı şeyleri yaşamış evliliğini kurtarmış olan varsa dua tavsiyelerinize ve konuyu gören tüm arkadaşlarımın duasına ihtiyacım var
şu noktayı kaçırıyorsunuz konu sahibiBenim aile büyüklerim araya girmek istedi konuşalım bu iş böyle olmaz orta yol bulunur sonuçta ortada çözülemeyecek bir evliliği bitirecek büyük bi sorun yok bu çocukların birbirine karşı bi hatası yok diye ama onun ailesi yanaşmıyor açık açık istemiyoruz diyorlar. Toparlanmamızın tek yolu eşimin ailesine istesenizde istemesenizde o benim karım benim ailem karışmayın diyecek. Evimizi o binadan çıkaracak. Çıkarırsa ailesi silmekle tehdit ediyor eşimin ben mutlu olcam evliliğimi kurtarcam diye siliyorsanız sil bilirsiniz diyecek çıkacak oradan. Kolay mı öyle evlat silmek kaç kere dedim korkma olmaz öyle bi şey diye. Onların evladını da sevdiğine inanmıyorum ki sevselerdi oğlum biz bu kızla anlaşamıyoruz o veya biz hatalı farketmez ama anlaşmak zorunda da değiliz sizin birbirinizle bi sorununuz yok seviyorsunuz gidin uzakta bi yerde oturun sen evliliğini kurtar aynı bina da oturmak zorunda değiliz derler.
Kira değil evin kredisini ödüyor eşim, kendi maaşı iyi bende işten ayrılmak zorunda kaldım ama çok rahat iş bulabilirim tekrar ayrıca maddi olarak ailem zaten her imkanı da sunuyor ev de alırız kiranızıda öderiz siz mutlu olun bi süre kimseyle görüşmeyin bizde gelmeyelim diyorşu noktayı kaçırıyorsunuz konu sahibi
eşiniz aynı binada oturunca kira vermiyor dimi
başka yere taşınırsanız kira verecek
siz çalışıyor musunuz?
karşılayabilecek misiniz karı koca birde ev kirasını?
eşinizi bu şekilde de ikna edebilirler
kimse bir süre gelmedi sonra yine gelecek kozlarını paylaş tatlım diyecek eşin yine çünkü seni bırakmayı göze almış bu adamKira değil evin kredisini ödüyor eşim, kendi maaşı iyi bende işten ayrılmak zorunda kaldım ama çok rahat iş bulabilirim tekrar ayrıca maddi olarak ailem zaten her imkanı da sunuyor ev de alırız kiranızıda öderiz siz mutlu olun bi süre kimseyle görüşmeyin bizde gelmeyelim diyor
Ailenin ev alalım, biz evinize de gelmeyelim yeter ki boşanmayın demesi de yanlış.Kira değil evin kredisini ödüyor eşim, kendi maaşı iyi bende işten ayrılmak zorunda kaldım ama çok rahat iş bulabilirim tekrar ayrıca maddi olarak ailem zaten her imkanı da sunuyor ev de alırız kiranızıda öderiz siz mutlu olun bi süre kimseyle görüşmeyin bizde gelmeyelim diyor
Birşeylerin değişmesi için eşinizin görmesi gerekiyor ama söz konusu anne oldugunda bu erkeklerde malesef mümkün olmuyor. İş esinizde bitiyor kısacasıMerhaba arkadaşlar, yeni evliyim ailesi yüzünden bir sürü sıkıntı yaşadım en güzel günlerim hep zorlukla mücadele ile korkuyla geçti. Aynı binada oturuyoruz başta bunu kabul etmekle hata yapmıştım zaten. Şimdi yine annesinin kurduğu bir oyun sonucu ciddi bir tartışma yaşadık evleri ayırdık boşanmak istemiyorum eşimi çok seviyorum ama o binaya da geri dönememem. Artık gözü açılsın ailesine karşı bi duruş göstersin istiyorum o binadan çıkalım mutlu olalım istiyorum annesinin inanılmaz bir psikolojik baskısı var üzerinde çok etkiliyor eşimi. Bu durumdan nasıl toparlanırız aynı şeyleri yaşamış evliliğini kurtarmış olan varsa dua tavsiyelerinize ve konuyu gören tüm arkadaşlarımın duasına ihtiyacım var
Ben bana haksızlık yapan kimseye süt dökmüş kedi gibi olmadım kardeşininde anne babasınında her tartışmada gayette ağzının payını verdim. Vermesem kedi olsam zaten memnun kalırlardı böyle olduğum için istemediler kendileri bilir. Ben evlendikten sonra değişecek daha çok arkanda duracağım sözüne inandım durmadı ama bende kendimi ezdirmedim
O kadar güzel konuşmuş içimden geçenleri anlatmışsınız ki Allah razı olsun. Kimseye cevap verecek bir tartışma yaşayacak gücüm yok yeterince kötü durumdayım o yüzden bir şey demek istemedim beni anlamanıza çok sevindim. Elimden geleni yapıyorum ama öyle bir ailesi var ki onlarda ayırmak için elinden geleni yapıyor ben ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım
Paşa damat kendini içgüveysi hissetmesin diye heralde. İnsanlara da kızamıyorum konu sahibinin halini görünce, napsınlar. Kendi aldıkları eve adım atamazken dünür cirit atacak, damat izin verecek çünkü. Konu sahibi resmen ailesinin aldığı evde '' gelin '' olacak.Ailenin ev alalım, biz evinize de gelmeyelim yeter ki boşanmayın demesi de yanlış.
Neden gelmeyeceklermıs?
Madem siz hakli olan, mağdur edilen tarafsınız eşiniz evliliğe devam etsin diye alternatif sunmanız, onu iyice havaya sokar.
Bu şartlarda size adım atmasını beklemeyin boşuna.
Koca melek, kocaya laf yok.Öyle bir ailesi var ki değil, öyle bir eşim var ki yazacaktın. Adamın seninle geçinmeye niyeti yok. Yuva kurmaz, aileye "kız aldık" der bunlar
Bu zihniyetteki erkeğin, annesine karşı gözünü açamazsın. Bu suya yazı yazmak gibidir.
En merhametlisi çok tartışmamak için "tamam canım annem böyle işte idare ediver" der.. Kesin bilgidir
Şimdi bu bilgiyle ne yapacağını, bu evlilikten bir cacık olur mu, bu adam baba olmaya layık mı otur düşün..
Wala allah kolaylık versin canım.. bu arada kaç yıllık evlisiniz?? Yaş kaç?? Evet zor durum ama iyi düşün.. öncelikle eşinle karşılıklı konusun sen rahatsız oldugun olmaması gereken herşeyi konus onu da dinle.. eğer ki illa annem ne derse o diyorsa çok zor düşün taşınMerhaba arkadaşlar, yeni evliyim ailesi yüzünden bir sürü sıkıntı yaşadım en güzel günlerim hep zorlukla mücadele ile korkuyla geçti. Aynı binada oturuyoruz başta bunu kabul etmekle hata yapmıştım zaten. Şimdi yine annesinin kurduğu bir oyun sonucu ciddi bir tartışma yaşadık evleri ayırdık boşanmak istemiyorum eşimi çok seviyorum ama o binaya da geri dönememem. Artık gözü açılsın ailesine karşı bi duruş göstersin istiyorum o binadan çıkalım mutlu olalım istiyorum annesinin inanılmaz bir psikolojik baskısı var üzerinde çok etkiliyor eşimi. Bu durumdan nasıl toparlanırız aynı şeyleri yaşamış evliliğini kurtarmış olan varsa dua tavsiyelerinize ve konuyu gören tüm arkadaşlarımın duasına ihtiyacım var
Koca melek, kocaya laf yok.
Anası karısını çiğ çiğ yerken öyyylece bakan koca. Anasının kanadından ayrılmamak için karısını atan koca. Ama sorsan melek işte, kanadı eksik. Haa iyiyken çok iyi bi de. Ama sadece iyiyken. Kötüyken böyle işte, napcan idare etcen.Tipik kronik Kemalim yapmaz sendromu
Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Bunu şimdi değil ilk sıkıntılar çıkınca eşim evi bahane edince söyledi babamPaşa damat kendini içgüveysi hissetmesin diye heralde. İnsanlara da kızamıyorum konu sahibinin halini görünce, napsınlar. Kendi aldıkları eve adım atamazken dünür cirit atacak, damat izin verecek çünkü. Konu sahibi resmen ailesinin aldığı evde '' gelin '' olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?