Kim duyması normal bizim aynı evde olmamızdı en büyük sorunEn buyuk en kucuk bilmiyorum. Ama evli adamla is gorerek kabahatin onemli bir kismini sahiplenmissiniz. Cocuklarin size kin duymasi gayet dogal
Ben daha bu lafı demeden oğlu S***** G** (Defol) dedi bana mı dedin dedim telefondayım dedi telefonu da şsrjdaydı.Evli adamla birlikte olurken iyiydi çocuklar sizden nefret edince mazlum oldunuz öyle mi?
Ne bekliyordunuz kadından kızından ne yapacaklardı bağırlarına mı basacaklardı sizi?
Bir de ben kötü bir insan değilim diyorsunuz, çocukların annesine namussuz diyorsunuz, ne yüzle diye sorarlar adama
Benim en büyük kabahatim bu adamla evlenmektiBen daha bu lafı demeden oğlu S*** G (Defol) dedi bana mı dedin dedim telefondayım dedi telefonu da şsrjdaydı.
Ne dediniz peki adama evli mevli farketmez biz yiyişmemize mi bakalım dediniz?Ben adama karını boşa beni al demedim, adam kadını kadın adamı aldattı ben aradan çekildim kendime güzel bir iş buldum çalışıyordum adam çocukları için tekrar denedi boşanmaya karar verince beni aradı hiç istemedim ailem karşı çıktı sana zarar verirler dedi dinlemedim onları
Hadi evlendim aynı evde olmamalıydımBenim en büyük kabahatim bu adamla evlenmekti
Adama kimse birşey demiyor ama burası kadınlar kulübü değil miNe dediniz peki adama evli mevli farketmez biz yiyişmemize mi bakalım dediniz?
Yapacağınızı yapmışsınız zaten araya girmişsiniz daha çekilseniz ne olur çekilmeseniz ne olur
Buraya üye olurken tüm kadınları arşa çıkaracaz diye bir kural koymamışlar yaAdama kimse birşey demiyor ama burası kadınlar kulübü değil mi
Adam sizin çocuğunuzu özel okulda okutmak zorunda değil ki. Çocuğunuzdan siz ve öz babası sorumlusunuz. Çok düşünüyorsanız evlenmeseydiniz, çalışıp özel okula gönderseydiniz.Çünkü benim çocuğum için devlet okulunu kazanamazsa özel okutamam diğer çocuklara haksızlık yapamam diyen adam kızını 2 yıl özel üniversitede okuttu ve kız sınıfta kaldı ödemelere devam siz olsanız ne yapardınız
Baba ve evlatları arasındaki ilişki sadece kendilerini ilgilendirir.adam bir hafta yattı hastaydı kimse aramadı bile. Evlatsa evlatlığını bilsin.
Ee doğal değil mi babalarına ve size öfkeli olmaları. Adam anneleri ile evliyken ilişkiye başlamışsınız. Bir de annelerine laf etme hakkını buluyorsunuz kendinizde. Pes.Durum şöyle bu adam evliyken ben de dulken benimle aldattı. Sonra kadın öğrenince bana yapmadığını bırakmadı evime bile geldi. Kızı bana ne hakaretler ne küfürler. Sonra kadın da onu aldattı. Ben ayrıldım çünkü sağlığım bozuldu. Adam çocukları için ona geri döndü. 2 yıl yaşadı ve yapamamış bıktırmış beni aradı ve boşanmak üzereyim dedi. Ben ikinci bir evlilik düşünmüyordum. Çok ısrar etti. Ben bu kadının çocukları vasıtasıyla beni rahat bırakmayacağını biliyordum. Ve nihayetinde öyle oldu.
Ben daha bu lafı demeden oğlu S*** G (Defol) dedi bana mı dedin dedim telefondayım dedi telefonu da şsrjdaydı.
Yuva yuva olursa kimse yıkamaz, ben size durumu çok açık ifade ettim. Adam masum, eski karısı masum, çocuklar masum, suçlu benim öyle mi?Buraya üye olurken tüm kadınları arşa çıkaracaz diye bir kural koymamışlar ya
Kadınlar kulübü olunca ne oluyor, metresliğinizi, bir yuvayı yıkışınızı, çocukların hayatının içine edişinizi mi alkışlayacaz sandınız?
Muhatabım adam olsaydı ona da şerefsiz namussuz ahlaksız olduğunu söylerdim merak etmeyin
Benim neden gelsin başıma, sebep onların geçimsizliği, adamla tanışmamız, kadının başkasıyla tanışması, benim ayrılmam, onların devam etmesi, sonra adamın boşanmaya 2 sene sonra karar verip beni araması, bende ailemi karşıma alıp evlenmem, sana zarar verir dediler dinlemedim, niye bütün yükü bana yükledinizRabbim büyük, adaleti var filan diyorsunuzya daha o adalet tecelli etmemiş durun bakalım daha neler gelecek başınıza
Siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum hasta iken seni niye aramadılar mı dedim, kendi içimde hissettim diyorum.Adam sizin çocuğunuzu özel okulda okutmak zorunda değil ki. Çocuğunuzdan siz ve öz babası sorumlusunuz. Çok düşünüyorsanız evlenmeseydiniz, çalışıp özel okula gönderseydiniz.
Baba ve evlatları arasındaki ilişki sadece kendilerini ilgilendirir.
Ee doğal değil mi babalarına ve size öfkeli olmaları. Adam anneleri ile evliyken ilişkiye başlamışsınız. Bir de annelerine laf etme hakkını buluyorsunuz kendinizde. Pes.
Kendi içinizde de hissedip kinlenemezsiniz. Sizi ilgilendiren bir konu değil çünkü.Siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum hasta iken seni niye aramadılar mı dedim, kendi içimde hissettim diyorum.
Sebep ben değilim, kimse kusura bakmasın, bu pastadan herkes payını aldı. Bütün kabahat bana mal edilemez, çünkü ben onu bırakmıştım ve evlenmeye de çok zor karar verdim
Durum şöyle bu adam evliyken ben de dulken benimle aldattı. Sonra kadın öğrenince bana yapmadığını bırakmadı evime bile geldi. Kızı bana ne hakaretler ne küfürler. Sonra kadın da onu aldattı. Ben ayrıldım çünkü sağlığım bozuldu. Adam çocukları için ona geri döndü. 2 yıl yaşadı ve yapamamış bıktırmış beni aradı ve boşanmak üzereyim dedi. Ben ikinci bir evlilik düşünmüyordum. Çok ısrar etti. Ben bu kadının çocukları vasıtasıyla beni rahat bırakmayacağını biliyordum. Ve nihayetinde öyle oldu.
Kin bana karşı duyuldu ben niye onlara kinleniyim ki, tabii ki böyle bir durumda yapılan ve hadi yapıldı aynı evde yaşamak mantıksızlığı sonuç ortadaKendi içinizde de hissedip kinlenemezsiniz. Sizi ilgilendiren bir konu değil çünkü.
Ve evet siz de eşiniz de hatalısınız, hiç kusura bakmayın.
Bu şekilde gerçekleşmiş bir evlilikte çocuklarıyla mutlu mesut geçineceğinizi mi hayal etmiştiniz. Yaşınız, önceki evliliğiniz, anne olmanız belli ki hiç hayat tecrübesi katmamış size.
Çocuklar aynı evde yaşamak zorunda değil tabii ki önce bizle 2 hafta yaşadılar ve ayrı bir ev olunca ikisi yaşamak isteyip yanımızdan ayrıldılarCocuklar size az bile yapmislar, babalarinin metresi, annelerinin aldatilma sebebi, yuvalarinin dagilma sebebi kadinla ayni evde yasamayi kabul etmek zorundalar mi?
Bir de kendiniz hakliymissiniz gibi yazmissiniz. Siz evli adamin metresi olmusken cocuklarin annesine laf soylemek ne haddinize?
Benim en büyük kabahatim bu adamla evlenmekti
Siz doğru okumadınız evet metres oldum, karısı bunu öğrenip o da başkasının metresi oldu, ben ayrıldım adamdan, adam çocukları için zaten kendi götü de boklu, ikisi 2 yıl yaşadılar, boşanmaya karar verdim deyip beni aradıCocuklar size az bile yapmislar, babalarinin metresi, annelerinin aldatilma sebebi, yuvalarinin dagilma sebebi kadinla ayni evde yasamayi kabul etmek zorundalar mi?
Bir de kendiniz hakliymissiniz gibi yazmissiniz. Siz evli adamin metresi olmusken cocuklarin annesine laf soylemek ne haddinize?
Ben herşeyden önce insanım, metres metres deyip alaşağı ediyorsunuz. Size soruyorum bu hikayede kazanan kim, kaybeden kim?Senin en buyuk kabahatin adam evliyken evli adamin metresi olmakti ablacim muhakeme yetenegine ne oldu diyecektim ama... Var olsaydi zaten metres olmazdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?