Babalarına zerre saygıları olmayan çocuklar bana neler yapmaz, ve bu kız üstelik annesi babasıyla evliyken bir sevgili buluyor kuyumcu, annemle bana altın hediyelerini görmen lazımdı diye anlattı ve ayrılmışlar annesine bu hediyeleri geri veriyim mi sorunca annesi yok kız verme demiş, annede ne anneymiş valla40 yasinda boyu kadar cocugu olan kadinin birugruna neler yapabilecegini okuduk. Ha benim babam metresini kardesimle benim yasasigim eve getirecek ahh neler yapardim neler S..G.. cok hafif
Adamda siz de aynı türsünüz masum olan kadın ve çocuklarYuva yuva olursa kimse yıkamaz, ben size durumu çok açık ifade ettim. Adam masum, eski karısı masum, çocuklar masum, suçlu benim öyle mi?
Kadının aldatması da doğru yaniAdamda siz de aynı türsünüz masum olan kadın ve çocuklar
Ve masum vay beKadının aldatması da doğru yani
Ben herşeyden önce insanım, metres metres deyip alaşağı ediyorsunuz. Size soruyorum bu hikayede kazanan kim, kaybeden kim?
Evli bir adamla yatıp kalkmanızın bir karşılığı olmayacak mı sanıyorsunuz?Benim neden gelsin başıma, sebep onların geçimsizliği, adamla tanışmamız, kadının başkasıyla tanışması, benim ayrılmam, onların devam etmesi, sonra adamın boşanmaya 2 sene sonra karar verip beni araması, bende ailemi karşıma alıp evlenmem, sana zarar verir dediler dinlemedim, niye bütün yükü bana yüklediniz
TDK ya göre belirttiniz çok matah birşey gibi. Ben inkar etmiyorum ki evet metresiydim, sonra karısı oldum, olmaz olaydımOff su sitede metres duyari yapmayan bir metrese henuz rastlamadim. Kelimenin anlami bu ben ne yapabilirim?Anlamindan utanacaginiz, gogsunuzu gere gere soyleyemeyeceginiz davranislarda bulunmayin o zaman.
Bakiniz TDK'ya gore anlami:
metres
isim, Fransızca maîtresse
Evli bir erkekle nikâhsız yaşayan kadın, kapama, kapatma, zamazingo:
"Zeytinyağı tüccarı kekremsi bir minnetle baktı metresine." - Elif Şafak
Sanane! O kadına kızına oğluna mok atınca yüceldiğini mi sanıyorsunBabalarına zerre saygıları olmayan çocuklar bana neler yapmaz, ve bu kız üstelik annesi babasıyla evliyken bir sevgili buluyor kuyumcu, annemle bana altın hediyelerini görmen lazımdı diye anlattı ve ayrılmışlar annesine bu hediyeleri geri veriyim mi sorunca annesi yok kız verme demiş, annede ne anneymiş valla
Anasını aldatmış boşamış metresiyle evlenip burunlarının dibine sokmuş babaya ne saygısı duyacak bu çocuklarBabalarına zerre saygıları olmayan çocuklar bana neler yapmaz, ve bu kız üstelik annesi babasıyla evliyken bir sevgili buluyor kuyumcu, annemle bana altın hediyelerini görmen lazımdı diye anlattı ve ayrılmışlar annesine bu hediyeleri geri veriyim mi sorunca annesi yok kız verme demiş, annede ne anneymiş valla
Karşılığını zaten bu adamla evlenmeden önce aldım. Şerefsizle bir olup sonra kadının da onu aldattığını söylediğinde bıraktım 2 yıl zerre görüşmedim , tekrar beni arayıp bulan oydu ben değilEvli bir adamla yatıp kalkmanızın bir karşılığı olmayacak mı sanıyorsunuz?
Kocanız olacak herif karısı geçimsiz diye aldatmadı şerefsiz olduğu için aldattı, siz neden evli olduğunu bildiğiniz bir şerefsizle bir oldunuz?
Kadın da senin gibi gelip kocam beni aldattığı için bende onu aldattım derse ancak öyle inanır cevap veririm senin sözüne itibar etmemKadının aldatması da doğru yani
TDK ya göre belirttiniz çok matah birşey gibi. Ben inkar etmiyorum ki evet metresiydim, sonra karısı oldum, olmaz olaydım
Herşeyi birtamam yazdım hepsine inandın buna mı inanmıyorsunKadın da senin gibi gelip kocam beni aldattığı için bende onu aldattım derse ancak öyle inanır cevap veririm senin sözüne itibar etmem
Sanane! O kadına kızına oğluna mok atınca yüceldiğini mi
Metres dediğiniz kişi lüks içinde yaşar cefasını çeken ben oldumBence de yaptiginiz hic matah bir sey degil, biraz gec oldu da fark ettiniz. Siz yapinca iyi yaptiginizi soyleyince mi kotuKarisi olunca gecmisiniz silinip purupak falan olacaginizi size ne dusundurdu? Olene kadar metres olarak gorecek sizi bu konuyu bilen herkes. Evet, evliyken baskalariyla beraber olan kadinlara da erkeklere de hic saygi duymuyorum, toplumda kimse de saygi duymaz, kendi cocuklari da ne babasina ne size tabii ki saygi duymuyor, iyi de yapiyorlar. Umarim esiniz de siz de yasattiklarinizin bedelini omur boyu odersiniz ki oduyorsunuz gibi de duruyor, iyi olmus.
Hanımefendi biliyordum aynı işyerinde çalışıyorduk, çıkışlarda kahve içip sohbet ediyorduk. O benim ben onun dertlerini dinliyorduk. En büyük kabahat bende mi?
İkinci defa vazgeçmedi bu konu ortaya çıkıp kadında onu aldatınca bıraktım 2 yıl zerre görüşmedim beni arayıp bulan oyduIkinizde kabahatlisiniz, ama en azindan cocuklarin size neden saygi duymadigi ve esinizin ikinci defa sizden neden vazgectigi anlasildi.
Metres dediğiniz kişi lüks içinde yaşar cefasını çeken ben oldum
İkinci defa vazgeçmedi bu konu ortaya çıkıp kadında onu aldatınca bıraktım 2 yıl zerre görüşmedim beni arayıp bulan oydu
Sizde kendi oğlunuz için öz babasindan isteyin.Benim 21 yaşında oğlum var annem babamla yaşıyor
Yoo adam masum değil sizin kadar hatta daha fazla o da suçlu masum olan çocuklar.. tipik bir yuva yıkanın yuvası olmaz konusu sizinki.. ilahi adalet dediğimiz bu işte.. sonunda eski eşine dönerse kocanız hiç şaşırmayınYuva yuva olursa kimse yıkamaz, ben size durumu çok açık ifade ettim. Adam masum, eski karısı masum, çocuklar masum, suçlu benim öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?