- 15 Haziran 2016
- 7.898
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
Yooo daha cefa çekmedin ama emin ol çekeceksin, bu dünyada da ahirette deMetres dediğiniz kişi lüks içinde yaşar cefasını çeken ben oldum
Evet buna inanmıyorumHerşeyi birtamam yazdım hepsine inandın buna mı inanmıyorsun
E ablacim sen de kendi cocugunu annane dedeye postalayip koca derdine dusmussun bence annelik yarisina girme selefinle.Babalarına zerre saygıları olmayan çocuklar bana neler yapmaz, ve bu kız üstelik annesi babasıyla evliyken bir sevgili buluyor kuyumcu, annemle bana altın hediyelerini görmen lazımdı diye anlattı ve ayrılmışlar annesine bu hediyeleri geri veriyim mi sorunca annesi yok kız verme demiş, annede ne anneymiş valla
Benim gibi kendini lekelemesini değiştirmezEvet buna inanmıyorum
Ki aldatmış olsa bile bu neyi değiştirir?
Postalamadım zaten beraber yaşıyorduk anneanne ve dedesiyle ben yuva kurmak istedim ama yanlış kişiyleE ablacim sen de kendi cocugunu annane dedeye postalayip koca derdine dusmussun bence annelik yarisina girme selefinle.
Kendisi bilirAma ilkinde pesinize düsmemis eski esle devam etmis. Onu kastettim. Ve acik yazalim: Sizinle esini aldatan adamdan koca olmayacagini anlamaniz gerekirdi. Yani kumac belli. Belki de yine baskasini buldu
Aynen şaşmaz !!!isabet olmuşRabbimin adaleti evet şaşmaz
Vay be siz hep bana yüklendiniz size bıraktım 2 yıl görüşmedim dedim o beni arayıp buldu ben güzel bir iş bulup çalışıyordum, işimide bozduYooo daha cefa çekmedin ama emin ol çekeceksin, bu dünyada da ahirette de
Kendisi bilir
Hiç alakası yok, yuva yıkan niye ben oluyorum, size adamı bırakıp 2 yıl zerre görüşmedim diyorum, boşanmaya karar verip beni arayan oAynen şaşmaz !!!isabet olmuş
adam evliyken metres olun ,karisini aldattin ve boşanmalarina sebeb olun ve çocuklar size cici anne demesini bekleyin
Ohh ettmişler,yuvayi yikarak yuva kurulmaz
Adam boynuzlu bir şekilde yaşamış zaten, kadında o yolun yolcusu, körler sağırlar birbirini ağırlar misali, herkes bu durumu biliyorken ne kıymeti var. Ona bakarsanız benimde eski eşim barışmak istedi ben asla dönmedim, hele aldatma konularında mide meselesi.Eski esi evli degilse belki de oma döner. Annemin arkadasi var. Kac sene evvel eski esi onu baska bir kadin icin birakip gitmisti. Gecen sene adam kadina gelip yalvardi baskalarin yaninda "beni geri kabul et" diye. Kadin kabul etmedi o ayri, ama hersey mümkün
Boşanmaktan başka çarem yok bende istemiyorum zaten, baştan da evlenmeye de zor karar vermiştim zaten, hakkım olan herşeyi versin boşanırım yoksa yokBenim amcam yengem vefat ettikten sonra 2 kere evlendi. Eşleriyle çocukları arasında böyle sorunlar yaşanmadı. Hem amcam aradaki dengeyi kurdu. Hem de kuzenlerim kendi hayatlarını kurmuş, saygılı çocuklardır.
Ne olursa olsun anneleri hakkında konuşmamalıydınız. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Boşanmak istemiyorum yazmışsınız ama boşanmaktan başka çarenizde yok.
Bende dedim ki evli adamla yattın mı yattın daha bıraksan ne olur bırakmasan ne olur, bıraktığın adamla yine evliyken birlikte oldun, neyi savunuyorsunVay be siz hep bana yüklendiniz size bıraktım 2 yıl görüşmedim dedim o beni arayıp buldu ben güzel bir iş bulup çalışıyordum, işimide bozdu
iyi ama iki sene sonra bulduysa cocuklar nerden biliyor sizi ve ilişki durumunuzu?Hiç alakası yok, yuva yıkan niye ben oluyorum, size adamı bırakıp 2 yıl zerre görüşmedim diyorum, boşanmaya karar verip beni arayan o
Mide sahibine bakAdam boynuzlu bir şekilde yaşamış zaten, kadında o yolun yolcusu, körler sağırlar birbirini ağırlar misali, herkes bu durumu biliyorken ne kıymeti var. Ona bakarsanız benimde eski eşim barışmak istedi ben asla dönmedim, hele aldatma konularında mide meselesi.
Cici annemi, merak etmeyin benim oğlum var kimseden birşey beklemedim.Aynen şaşmaz !!!isabet olmuş
adam evliyken metres olun ,karisini aldattin ve boşanmalarina sebeb olun ve çocuklar size cici anne demesini bekleyin
Ohh ettmişler,yuvayi yikarak yuva kurulmaz
Çocuklar ve karısı ilk bu bırakıp gitmeden önce öğrenmişler adamın metresi olduğunu zaten, tanıyorlar yaniiyi ama iki sene sonra bulduysa cocuklar nerden biliyor sizi ve ilişki durumunuzu?
Nasil öğrendiler babalarinin metresi olduğunuzu?
Biz birlikteyken kadının takipleriyle öğrendiler ve çocuklara durumu söyleyince arayıp küfür etmişlerdiiyi ama iki sene sonra bulduysa cocuklar nerden biliyor sizi ve ilişki durumunuzu?
Nasil öğrendiler babalarinin metresi olduğunuzu?
Hakikaten oğlunun ananın babanın yüzüne nasıl bakıyorsun? Oğlun tükürmedi mi yüzüne mesela? Metreslik yapıp bir kadının ve evlatlarının evine bomba yerleştirdiğini sonra iki yıl bekleyip bombayı patlattığını biliyor dimi oğlun? İnşaallah onu da kendi ahlak anlayışına göre yetiştirmemişsindirCici annemi, merak etmeyin benim oğlum var kimseden birşey beklemedim.
Herkes de klişe şeyler yazıp duruyor, ben birbirlerini aldatmalarından sonra 2 yıl görüşmedim beni arayıp bulan oydu diyorum, yuva yıkan ben değilim, ayrıca yuva yıkıp ta çok mutlu olanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?