Boşanmak isteyip de cesaret edemeyenlerin yeri burası

Senin arkanda duracak birine ihtiyacın yok ki. Maaşın yeter de artar bebeğini kreşe de verebilirsin.

Senin arkanda duracak birine ihtiyacın yok ki. Maaşın yeter de artar bebeğini kreşe de verebilirsin.
bence de maaşınız yeter , ben de öğretmenim kendi evimi kuracam , kredi çekip 10 yıl verecem , bu saatten donra kimseyi çekemem ailem arkamda maddi manevi ama zaten maaşım bana yeter de artar,

Yandıklarını görsem oturup izlerim demişsin ya aynen ben de öyleyim .nefret duygusunu onlar sayesinde tanıdım ben .günaha giriyorum biliyorum ama bazen diyorum ki bi kaza geçirip hepsi ölse ...insan durup dururken bu hale gelmiyor

biz de bu haldeydik , içki kumar , yoktu kahveye giderdi akşamları , bir de çok fazla üşengeçti .
Ailesini gezdirmemiş bekarken ,evlendikten sonra istese de beni de gezdiremiyordu .
Annemi götürmedim seni de götüremem demeye basladi son zamanlarda .
Basta anlam veremiyordum bir tatil , piknik gücümüz ve zamanımız varken neden gidilmiyor, taa ki bu sene[beni götürüp de terk ettiği tatilde ] tatile gidelim ama ailem bilmesin diyene kadar .
Neden dediğimde "kıskanırlar " sözüyle karşılaştım .
Meğerse bu kadar evin içine hapsolmamızin sebebi annesi kirilmasin üzülmesin diyeymis .
Boyle bir mantık var mi ya eşin hem de çalışıp eve katkıda bulunan eşini annen için bir şeylerden mahrum ediyorsun .
Aynı zamanda maaşını kendin idare ediyorsun .

Ben baska hic bir canli icin boyle dusunmuyorum.
Ama bu insanlar icin bende ölseler yada cok uzaga tasinsalar hic gormesek bilmesek diyorum

Yani pes arkadaşım eşine. sen çok sabırlı ve iyiniyetlisin.

maddi acidan zorlanmam ama ben doguda yasiyorum ve burda bosanmak en en en son care gorulur.yani bu saydiklarimi kime soylesem sen suclusun bos yere yapmissin der.onlar icin siddet kufur icki aldatma yoksa gerisi bostur.anlamazlar beni.hic anlamadilar ben hic onlar gibi olmadim.esimon hic umrunda degilim adim gibi biliyorum kapidan ciksam asla don demez pis gururlunun tekidir.

Ay cok ilginc ya
Iste neden evleniyor bu tipler hic anlamiyorum.

ben de doğuluyum. Babam bana kızıyor neden 3.5 senedir çekiyorsun bu psikolojik şiddet bile sana yeter , annam kardeşlerim bana kızıyor neden çektin biz sana demedik de sen de mi hiç fark etmesinden olmadığını .
Yani ben orda ağlarken nasıl boşanırım diye onlar karsimda hala bu evlilik için gözyaşı döktüğüme inanamıyorlardı .
25 gün oldu oturup düşünmeme , üzülmeme katlanamıyor babam , çok gez dolaş diyor ,
Yüzüm güldü mu güller açıyor onların yüzünde .
Demek ki her aile bir degil , allah size sabırlar versin , güç derman versin .

Boşanma davasi açtigim günden beri, (1 yil olacak nerdeyse) ne ailesi ne kendisi barişma adina tek bir adimlari olmadi. Duruşma gunleri ben gitmezken kendileri cümbür cemaat dügüne gider gibi coşkuyla gittiler. Hal böyleyken bugun eşim kisacik bir msjla barişalim yazmis.. bu adam ölmeyi bayilmak saniyor galiba. Bu sabah oglum cok mutsuz uyanip ruyasinda babasini gördügünu anlatiyor bana. Görseniz dudaklari titriyor gözler dolu dolu ruyayi anlatirken.. dayanamadim o haline bende aglamaya başladim. Bu seferde boynuma sarilip aglama anne, bi daha ruyamda gormicem babami söz diyor.. beni teselli ediyor gozyaşlarimi silerek. Yani zor gunler geciriyorum arkadaşlar.. bu hep boylemi olur bilmiyorum ama bu boşanma sürecleri dayanilmaz bir hal aliyor bazen, heleki cocuk varsa.

Ş

Çok üzüldüm benimde 11 aylık oülum var sorf bu yuzden korkuyorum

Çok üzüldüm benimde 11 aylık oülum var sorf bu yuzden korkuyorum
Kötü bir evlilik yasayinca insanin gozu bazen ne cocuk goruyor ne başka birşey. Ben bu yola cikarken herseyi göze aldinda ciktim. Bunlari yasayacagimi, uzulecegimi biliyordum. Tek temennim bu uzuntulerimizin cok surmemesi. Ciktigim bu yolda oglumla beraber mutlu olmak.

Kuzum benim kurban olurum. Şu çocuk kadar olabilse karşıdakiler ...

Geçen sene bu akşam kına gecemdi.Rabbime çok Şükür iyiyim artık hiç umrumda değil,ama böyle yıldönümleri falan gelince insanın aklına canı yanıyo,içi acıyı...Rabbim yardımcımız olsun.Allaha dayanarak,ona sığınarak,Ona bırakarak geçmeyecek acı yok Allah'ın izniyle,yaşanması gerekiyordu yaşandı gibi bakmalıyız,oldu bitti.Geriye tecrübeler çıkarılan dersler kaldı.Allahım karşımıza geçmişimizi tamamen unutturacak hayırlı insanlar çıkarsın..

eşim çekişmeli boşanma davası açtı 3 ay oluyo ve aynı evde yaşıyoruz konuşma yok aynı odada ayrı yatıyoduk şu anda ayrı oda da yatıyoruz 13 yıllık evliyim ve 12 ve 7 çocuklarım var bende boşanmak istemiyorum evliliğim 11 senesi iyidi dsha sonra aldatma başladı daha davamız cevaba cevap yazıyoruz be daha mahkeme günü belli degil ailesine hep beni suçladı ve kendi yaptıklarını anlatmadı ama şimdi herkes suçun kimde olduğunu biliyor ve babası dışladı ailesi evde oturbiz sana yardım ederiz diyor bende giden zamanıma yanıyorum evhanımıyım kızım 1 sınıfa başlıcak eevden ayrılsak çocuklarla ailemin yanına gidemem orda başka problemler var çocukları götüremem ayrılırsam çocukları babasına bırakacagım bakamam o düşünemiyo ama bırakcagımı yanıma alcagımı düşünüyo hayat şartları çocuklarrım için gitti yere kadar gitsin boşanmıcam

Valla kizlar aylardir uye girişi yapmadan siteyi takip ediyorum sirf bu konuya cevap yazayim diye giris yaptim..

Ben iki cocuk.annesiyim. biri 15 biri 13 iki ergen. Eski koca olacak.pislil alkol uyusturucu bagimlisi. Siddet aldatma akliniza.gelecek ne varsa yasadim.. ha bu arada evlendigimde 17 yasindaydim.. biyolojik ailem hic arkamda.durmadi hala degiller.. eve bakiyo birak ne halt yerse yesin kafasindalar.. ben artik sabrimin bittigi cinnet anlarimdan birinde dava actim bosandim. Maddi hicbir destek vermedigi icin kayinpederin evinde kira vermeden oturuyorum. Hergun yada haftanin birkac gunu duzenli kovuluyorum evden.. bende isi edepsizlige vurdum gidim mahkemeye verin cikmiyorum diyor evlerinde oturuyorum.. ailemden beni yalniz birakan herkesten inanin nefret ediyorum..ne iftiralar atildi en son eskortluk yapiyor bile dendi benim icin.. umrum degil.. olum tehditleri aliyorum ama umrum degil. Gereken yerlere sikayet yaptim devletinde ben umuru degilim malesef git gel yapmak disinda birseyyok simdilik... ama asla ve asla donmeyecegim. Tiksiniyorum.o pislikten daha fazla yalnizlik yada caresizlik yuzunden boyun egmeyecegim... zaten cocuklarin buyumesini bekledim yillarca ayrilabileyim diye..

Insallah guzel kapilar acar rabbim o pislik kendi kor.seytanindan bulur ve bize kotuluk yapmasina firsat vermez.. diyecegim o ki kolay illaki kimse icin degil.. zorluklari goguslemeden bu beladan kurtulamiyor insan.. dilerim herkes icin guzel seyler getirir hayat...

allahım yardim etsin sana da kuzucuguna da canim benim . Atlatırsın emin ol sen çok güçlüsün , oglunla cesaret edip adim atmışsın , herkes bunu başaramaz emin ol .
Dualarım seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…