- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
benim esime de baksaniz ne iyi adam dersiniz.ne aldatir ne icki ne kotu aliskanlik ama gelin gorun ki ilgide yok.bisey soylesem hemen sinirlenir.hep bi ezikleme cabasi icinde.maddi durumumuz bir piknige bi tatile gidecek kadar iyi ama esim 4 yildir soylememe ragmen hep bahaneler uydurur.en fazla yaptigi en yakin yerde yemege goturmek oda yemegi yer kalkariz.en son tartismamizda ben seni doyurmak gezdirmek icin mi dunyaya geldim dedi.ben aptalim ama inaniyorum mutlu oldugumuza yada kendimi kandiriyorum iste.ben malesef sansli degilim bosanirsam arkamda duracak kimse yok.bebegim olmasa basarirdim ayakta dururdum ogretmenim.kizima kiyamiyorum,etraftaki insanlari dusunuyorum o kadar cesaretim yok.keske olsa
bence de maaşınız yeter , ben de öğretmenim kendi evimi kuracam , kredi çekip 10 yıl verecem , bu saatten donra kimseyi çekemem ailem arkamda maddi manevi ama zaten maaşım bana yeter de artar,Senin arkanda duracak birine ihtiyacın yok ki. Maaşın yeter de artar bebeğini kreşe de verebilirsin.
Yandıklarını görsem oturup izlerim demişsin ya aynen ben de öyleyim .nefret duygusunu onlar sayesinde tanıdım ben .günaha giriyorum biliyorum ama bazen diyorum ki bi kaza geçirip hepsi ölse ...insan durup dururken bu hale gelmiyorİnan ayniyiz ben detay anlatip uzun uzun yazmak istemedim.
7 yildir gorusmuyorum ben.
Biz bi kaza gecirdik esimle
Esimin ablalari kardesleri vs bu kaza sebebiyle evime geldiler (gelip gitme konusma yoktu) ve sonrasinda yani bu yaz hep plan yapma isine girdiler bir araya gelmek icin.
1-2defa zoraki bir araya geldim.
Onda da bana bisi sorulmadigi surece konusmadim telf oyun oynadim.
Sonra planlar devam etti kavga cikardim gitmedim.
Önune gecemezdim.
Bana cok hakaretler edildi
Kaynanam oglumu bana birak sen kendine koca bulursun dedi (hamileydim bi de)
Gorumcem evime gelip kavga cikarip uzerime yurudu.
Eltim kucuk kaynanalik yapmaya calisti.
Diger gorumcem annesi niye benim evime yerlesmiyomus diye kavga cikardi yani anlatsam ooo neler neler.
Hepsine ayri ayri nefretim.
Ben cvp dahi veremiyordum hep aglamakdan.
Maddi olarak bizden goturulenleri vs hic anlatmim bile
Yillarca onlarin borcunu odedi esim.
Altinlarim bile gitti.
Yani cok zor seyler yasattilar bana
2 yil antidepresan kullandim.
Ben benim kadar nefret eden yoktur diyordum ama varmis demek.
Hani cok ciddiyim yandiklarini gorsem oturur izlerim oyle gaddarim onlara karsi
Oyle nefret.
Ben sinek olduremem okadar kimsenin canini yakacak öc alacak kadar biri degilim.
Ama esimin annesi ablasi kayinlarim eltim icin hic durum boyle diil
Icimde resmen bir canavar var.
biz de bu haldeydik , içki kumar , yoktu kahveye giderdi akşamları , bir de çok fazla üşengeçti .benim esime de baksaniz ne iyi adam dersiniz.ne aldatir ne icki ne kotu aliskanlik ama gelin gorun ki ilgide yok.bisey soylesem hemen sinirlenir.hep bi ezikleme cabasi icinde.maddi durumumuz bir piknige bi tatile gidecek kadar iyi ama esim 4 yildir soylememe ragmen hep bahaneler uydurur.en fazla yaptigi en yakin yerde yemege goturmek oda yemegi yer kalkariz.en son tartismamizda ben seni doyurmak gezdirmek icin mi dunyaya geldim dedi.ben aptalim ama inaniyorum mutlu oldugumuza yada kendimi kandiriyorum iste.ben malesef sansli degilim bosanirsam arkamda duracak kimse yok.bebegim olmasa basarirdim ayakta dururdum ogretmenim.kizima kiyamiyorum,etraftaki insanlari dusunuyorum o kadar cesaretim yok.keske olsa
Ben baska hic bir canli icin boyle dusunmuyorum.Yandıklarını görsem oturup izlerim demişsin ya aynen ben de öyleyim .nefret duygusunu onlar sayesinde tanıdım ben .günaha giriyorum biliyorum ama bazen diyorum ki bi kaza geçirip hepsi ölse ...insan durup dururken bu hale gelmiyor
Yani pes arkadaşım eşine. sen çok sabırlı ve iyiniyetlisin.biz de bu haldeydik , içki kumar , yoktu kahveye giderdi akşamları , bir de çok fazla üşengeçti .
Ailesini gezdirmemiş bekarken ,evlendikten sonra istese de beni de gezdiremiyordu .
Annemi götürmedim seni de götüremem demeye basladi son zamanlarda .
Basta anlam veremiyordum bir tatil , piknik gücümüz ve zamanımız varken neden gidilmiyor, taa ki bu sene[beni götürüp de terk ettiği tatilde ] tatile gidelim ama ailem bilmesin diyene kadar .
Neden dediğimde "kıskanırlar " sözüyle karşılaştım .
Meğerse bu kadar evin içine hapsolmamızin sebebi annesi kirilmasin üzülmesin diyeymis .
Boyle bir mantık var mi ya eşin hem de çalışıp eve katkıda bulunan eşini annen için bir şeylerden mahrum ediyorsun .
Aynı zamanda maaşını kendin idare ediyorsun .
Aynen ben de.Ben baska hic bir canli icin boyle dusunmuyorum.
Ama bu insanlar icin bende ölseler yada cok uzaga tasinsalar hic gormesek bilmesek diyorum
maddi acidan zorlanmam ama ben doguda yasiyorum ve burda bosanmak en en en son care gorulur.yani bu saydiklarimi kime soylesem sen suclusun bos yere yapmissin der.onlar icin siddet kufur icki aldatma yoksa gerisi bostur.anlamazlar beni.hic anlamadilar ben hic onlar gibi olmadim.esimon hic umrunda degilim adim gibi biliyorum kapidan ciksam asla don demez pis gururlunun tekidir.biz de bu haldeydik , içki kumar , yoktu kahveye giderdi akşamları , bir de çok fazla üşengeçti .
Ailesini gezdirmemiş bekarken ,evlendikten sonra istese de beni de gezdiremiyordu .
Basta anlam veremiyordum bir tatil , piknik gücümüz ve zamanımız varken neden gidilmiyor, taa ki bu sene[beni götürüp de terk ettiği tatilde ] tatile gidelim ama ailem bilmesin diyene kadar .
Meğerse bu kadar evin içine hapsolmamızin sebebi annesi kirilmasin üzülmesin diyeymis .
Boyle bir mantık var mi ya eşin hem de çalışıp eve katkıda bulunan eşini annen için bir şeylerden mahrum ediyorsun .
Ay cok ilginc yabiz de bu haldeydik , içki kumar , yoktu kahveye giderdi akşamları , bir de çok fazla üşengeçti .
ben de doğuluyum. Babam bana kızıyor neden 3.5 senedir çekiyorsun bu psikolojik şiddet bile sana yeter , annam kardeşlerim bana kızıyor neden çektin biz sana demedik de sen de mi hiç fark etmesinden olmadığını .maddi acidan zorlanmam ama ben doguda yasiyorum ve burda bosanmak en en en son care gorulur.yani bu saydiklarimi kime soylesem sen suclusun bos yere yapmissin der.onlar icin siddet kufur icki aldatma yoksa gerisi bostur.anlamazlar beni.hic anlamadilar ben hic onlar gibi olmadim.esimon hic umrunda degilim adim gibi biliyorum kapidan ciksam asla don demez pis gururlunun tekidir.
ŞBoşanma davasi açtigim günden beri, (1 yil olacak nerdeyse) ne ailesi ne kendisi barişma adina tek bir adimlari olmadi. Duruşma gunleri ben gitmezken kendileri cümbür cemaat dügüne gider gibi coşkuyla gittiler. Hal böyleyken bugun eşim kisacik bir msjla barişalim yazmis.. bu adam ölmeyi bayilmak saniyor galiba. Bu sabah oglum cok mutsuz uyanip ruyasinda babasini gördügünu anlatiyor bana. Görseniz dudaklari titriyor gözler dolu dolu ruyayi anlatirken.. dayanamadim o haline bende aglamaya başladim. Bu seferde boynuma sarilip aglama anne, bi daha ruyamda gormicem babami söz diyor.. beni teselli ediyor gozyaşlarimi silerek. Yani zor gunler geciriyorum arkadaşlar.. bu hep boylemi olur bilmiyorum ama bu boşanma sürecleri dayanilmaz bir hal aliyor bazen, heleki cocuk varsa.
Çok üzüldüm benimde 11 aylık oülum var sorf bu yuzden korkuyorumBoşanma davasi açtigim günden beri, (1 yil olacak nerdeyse) ne ailesi ne kendisi barişma adina tek bir adimlari olmadi. Duruşma gunleri ben gitmezken kendileri cümbür cemaat dügüne gider gibi coşkuyla gittiler. Hal böyleyken bugun eşim kisacik bir msjla barişalim yazmis.. bu adam ölmeyi bayilmak saniyor galiba. Bu sabah oglum cok mutsuz uyanip ruyasinda babasini gördügünu anlatiyor bana. Görseniz dudaklari titriyor gözler dolu dolu ruyayi anlatirken.. dayanamadim o haline bende aglamaya başladim. Bu seferde boynuma sarilip aglama anne, bi daha ruyamda gormicem babami söz diyor.. beni teselli ediyor gozyaşlarimi silerek. Yani zor gunler geciriyorum arkadaşlar.. bu hep boylemi olur bilmiyorum ama bu boşanma sürecleri dayanilmaz bir hal aliyor bazen, heleki cocuk varsa.
Çok üzüldüm benimde 11 aylık oülum var sorf
Kötü bir evlilik yasayinca insanin gozu bazen ne cocuk goruyor ne başka birşey. Ben bu yola cikarken herseyi göze aldinda ciktim. Bunlari yasayacagimi, uzulecegimi biliyordum. Tek temennim bu uzuntulerimizin cok surmemesi. Ciktigim bu yolda oglumla beraber mutlu olmak.Çok üzüldüm benimde 11 aylık oülum var sorf bu yuzden korkuyorum
Kuzum benim kurban olurum. Şu çocuk kadar olabilse karşıdakiler ...Boşanma davasi açtigim günden beri, (1 yil olacak nerdeyse) ne ailesi ne kendisi barişma adina tek bir adimlari olmadi. Duruşma gunleri ben gitmezken kendileri cümbür cemaat dügüne gider gibi coşkuyla gittiler. Hal böyleyken bugun eşim kisacik bir msjla barişalim yazmis.. bu adam ölmeyi bayilmak saniyor galiba. Bu sabah oglum cok mutsuz uyanip ruyasinda babasini gördügünu anlatiyor bana. Görseniz dudaklari titriyor gözler dolu dolu ruyayi anlatirken.. dayanamadim o haline bende aglamaya başladim. Bu seferde boynuma sarilip aglama anne, bi daha ruyamda gormicem babami söz diyor.. beni teselli ediyor gozyaşlarimi silerek. Yani zor gunler geciriyorum arkadaşlar.. bu hep boylemi olur bilmiyorum ama bu boşanma sürecleri dayanilmaz bir hal aliyor bazen, heleki cocuk varsa.
allahım yardim etsin sana da kuzucuguna da canim benim . Atlatırsın emin ol sen çok güçlüsün , oglunla cesaret edip adim atmışsın , herkes bunu başaramaz emin ol .Boşanma davasi açtigim günden beri, (1 yil olacak nerdeyse) ne ailesi ne kendisi barişma adina tek bir adimlari olmadi. Duruşma gunleri ben gitmezken kendileri cümbür cemaat dügüne gider gibi coşkuyla gittiler. Hal böyleyken bugun eşim kisacik bir msjla barişalim yazmis.. bu adam ölmeyi bayilmak saniyor galiba. Bu sabah oglum cok mutsuz uyanip ruyasinda babasini gördügünu anlatiyor bana. Görseniz dudaklari titriyor gözler dolu dolu ruyayi anlatirken.. dayanamadim o haline bende aglamaya başladim. Bu seferde boynuma sarilip aglama anne, bi daha ruyamda gormicem babami söz diyor.. beni teselli ediyor gozyaşlarimi silerek. Yani zor gunler geciriyorum arkadaşlar.. bu hep boylemi olur bilmiyorum ama bu boşanma sürecleri dayanilmaz bir hal aliyor bazen, heleki cocuk varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?