- 4 Eylül 2017
- 48
- 120
- 8
- 47
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
hayırlısı olsun hakkınızda , bisey soracam neden bu kadar beklediniz ,yani zor olmadı mi sizin icin bu kadar çekmek ,Merhabalar. 39 yaşindayim. 1 oglum var 4.5 yaşinda. Bende 20 yillik evliyim. Bu ayin 26 sinda son mahkemem var. Boşanma sebebimiz ise ailesi. 1 yildir ailemin yanindayim. Bir an once ayin 26 si gelsin olsun bitsin istiyorum. Çok ama cok yorgunun artik. Rabbim hepimize hayirlisini versin. Kolaylik versin insallah.
Evet bu aile olayını takmamanın yolu var mı bilen söylesinBunun cözümünü bulursaniz banada söyleyin. Sabah aksam beynimin icinde ailesi dolaniyor. Kafayi onlara takmisim olarak görmek istemiyorum acikcasi. Isteyerek oturup onlari düslemiyorum. Derler ya aklin habire neredeyse kafayi onunla bozmussun gibi. Öyle degil iste. Herkes yerinde mutlu huzurlu olsun. Kimse bulasmasin kimseye, tek istegim bu.
olur mu tabiki bilen yapabilen varsa anlatsın , mutlu olan olabilecek evlilikler kurtulsun istiyoruz , biz boşandık herkes boşansın kafasında değiliz , mutlu bir hayat pesindeyiz .Gerçi gerek Yok bu konu bunun yeri değil
Pardon konu sahibi
Bende oyleyimBunun cözümünü bulursaniz banada söyleyin. Sabah aksam beynimin icinde ailesi dolaniyor. Kafayi onlara takmisim olarak görmek istemiyorum acikcasi. Isteyerek oturup onlari düslemiyorum. Derler ya aklin habire neredeyse kafayi onunla bozmussun gibi. Öyle degil iste. Herkes yerinde mutlu huzurlu olsun. Kimse bulasmasin kimseye, tek istegim bu.
Aynen ben de böyleyim .oraya gidip geldiğinde sorguya çekiyorum ne konuştuklarını .ama dediğin gibi tabii ki herşeyi anlatmazBende oyleyim
Misal esim onlarla vakit gecirdiginde napti ne etti ne konustu kafama takiyorum.
Esim anlatiyo tabiki olumsuzu anlatmaz eminim eksik anlatiyor ama sinir oluyorum.
Birinin yuzunu gorsem,evde isimleri gecse kavga cikariyorum.
Yani elimde degil bu konuda hic sabirli degilim.
Ya kafamizdan silemesekde umursamamazligin gamsizligin bir formulu olmali.
Dua ediyorum ya sabir cekiyorum.
Allahim icime ferahlik ver diyorum kör seytani musallat etme.
Yani bu insanlar bu adamin ailesi ben her nekadar sevmesemde.
En azindan umursiz olmak istiyorum artik..
Isimleri gectiginde yaw he he diyip gecmek istiyorum
Ya esim yeni memleketinden geldi 4gun ordaydi.Aynen ben de böyleyim .oraya gidip geldiğinde sorguya çekiyorum ne konuştuklarını .ama dediğin gibi tabii ki herşeyi anlatmaz
Benim eşimin ailesi gerçekten çok kötü insanlar .empati yetenekleri sıfır .benim o insanlarla uzlaşmam mümkün değil.hiç görüşmüyorum .onlar da asla gelemez zaten .ben de karar alıyorum omların lafını etmicem diye ama başaramıyorum .asıl istediğim ve asıl önemli olan konuşup konuşmamam değil aslında.onları gerçekten kafamda bitirmem ,aklıma bile gelmemeleri ,kendi hayatıma bakıp psikolojimi toparlayabilmem.çünkü bu nefret beni resmen içten içe kemiriyor ve olan sadece bana ve Benim aileme oluyor .bunu nasıl yaparım bilmiyorumYa esim yeni memleketinden geldi 4gun ordaydi.
Ben gorusmedigimden annesiyle vs gitmedim.
Hic bisi sormadim ama icten ice icimi yiyorum ama.
Ordada rahat vermedim adama msj attim laf soktum falan.
Ama pisman oluyorum aslinda
Belki kendimizden sogutuyoruz bile boyle yaparak.
Suan acayip merak ediyorum o hic bisi anlatmadi bende sormuyorum.
Sormicam direnicem.
Kafami baska seyle oyalamaya calisiyorum.
Temizlige vurdum kendimi.
İnan ayniyiz ben detay anlatip uzun uzun yazmak istemedim.Benim eşimin ailesi gerçekten çok kötü insanlar .empati yetenekleri sıfır .benim o insanlarla uzlaşmam mümkün değil.hiç görüşmüyorum .onlar da asla gelemez zaten .ben de karar alıyorum omların lafını etmicem diye ama başaramıyorum .asıl istediğim ve asıl önemli olan konuşup konuşmamam değil aslında.onları gerçekten kafamda bitirmem ,aklıma bile gelmemeleri ,kendi hayatıma bakıp psikolojimi toparlayabilmem.çünkü bu nefret beni resmen içten içe kemiriyor ve olan sadece bana ve Benim aileme oluyor .bunu nasıl yaparım bilmiyorum
Ya esim yeni memleketinden geldi 4gun ordaydi.
Ben gorusmedigimden annesiyle vs gitmedim.
Hic bisi sormadim ama icten ice icimi yiyorum ama.
Ordada rahat vermedim adama msj attim laf soktum falan.
Ama pisman oluyorum aslinda
Belki kendimizden sogutuyoruz bile boyle yaparak.
Suan acayip merak ediyorum o hic bisi anlatmadi bende sormuyorum.
Sormicam direnicem.
Kafami baska seyle oyalamaya calisiyorum.
Temizlige vurdum kendimi.
benim eşimin ailesi bana o kadar uzak durdu ki , o kadar umursamaz davrandı ki , o kadar yıprandım ki ama tek bir gün bile onlari kötülemedim .Benim eşimin ailesi gerçekten çok kötü insanlar .empati yetenekleri sıfır .benim o insanlarla uzlaşmam mümkün değil.hiç görüşmüyorum .onlar da asla gelemez zaten .ben de karar alıyorum omların lafını etmicem diye ama başaramıyorum .asıl istediğim ve asıl önemli olan konuşup konuşmamam değil aslında.onları gerçekten kafamda bitirmem ,aklıma bile gelmemeleri ,kendi hayatıma bakıp psikolojimi toparlayabilmem.çünkü bu nefret beni resmen içten içe kemiriyor ve olan sadece bana ve Benim aileme oluyor .bunu nasıl yaparım bilmiyorum
Senin hiçbir hatanı göremiyorum zaten ben canım . Hatta temmuz ayında tüp bebek topiğinde de yazışmıştık seninle aileler konusundabenim eşimin ailesi bana o kadar uzak durdu ki , o kadar umursamaz davrandı ki , o kadar yıprandım ki ama tek bir gün bile onlari kötülemedim .
Sadece sürekli eşim icin nasıl arayi yapabiliriz diye fikir alıyordum , giderim yüzüme bakmazlardı gelir eve eşimle bunu konuşmazdık çünkü esim de farkındaydı onların buz gibi oluşuna.
Ben kendi içimde düşünür düşünür sıkıntımı atar, donra tekrar hatayı kendimde bulur var olan durumu düzeltirdim.
Boyle geçti evliliğim , eğer ki ben senin aileni istemiyorum , neden böyleler deseydim zaten bu adam bu evliliği bitirecekmiş ,
Bende peygamber sabri varmış ki dayanmışım , eşim dayanamadı arayı yapamadı tek çare olarak bizim ayrılmamız olarak gördü .
Eşim laf arasında Bitirir annemde oturur maaşımı yer , gece yarılarına kadar kahveme gider gelirim derdi gülerek , en azından böyle bir derdim olmaz kafam rahat olurdu , aranızı yapmakla uğraşmam derdi .
Ve mutlu olduğu , el üstünde tutulduğu yuvasını bu sorunu çözemediği icin ce böyle kabul etmediği için bitirdi .
Onun icin eşi ve ailesinin anlaşamaması ölüm gibiydi .
Aileden kaynaklandığı icin o soğukluk , bu zavallı adam hic bir zaman mutlu olamayacak başkasıyla da evlense ...
Bir ömür bağımlı yasayacak yazık ..
Yaa inanin cok uzuldum.Merhaba bende bosanma asamasindayim
Ama cok zorlaniyorum.kasimda durusmam
Var.kizini sildi.aylardir bir kurus ne bana ne kizima atmadi.tedbir nafakasini anca yatirdi.karar ciktiginda icraya verin odemiyorum dedi.onun yuzunden maddi anlamda zorluk cekiyorum.ailem yok annem olmadigi icin baba evi yok.kendi cabamla ayakta durmaya calisiyorum.uc aile birlesip 500 tl parayi anca cikariyor kira yardimi yapiyorlar ablam kardesim babam kimseye yuk olmak istemiyorum.psikolojim cok bozuk evimi yatagimi ozluyorum.adam ruh hastasiydi.onca mali mulku ona biraktim.miras oldugu icin evden hak alamiyorum.altinlarim orada kaldi oglumla istettim evlatliktan atarim deyince ogluma kaldi getirmedi bana.kucuk bir sehirde tek basima ayakta kalmaya calisiuorum.lutfen birseyler yazin.eskiyi unutup yeniden gulebilecek miyim.mutlu olmak gecmisi unutmak istiyorum.onume bakmak istiyorum.hic arkadasim yok cok yanlizim.
Bosanmak cesaret isi evet ama evliligi surdurebilmekde emek istiyor.benim esime de baksaniz ne iyi adam dersiniz.ne aldatir ne icki ne kotu aliskanlik ama gelin gorun ki ilgide yok.bisey soylesem hemen sinirlenir.hep bi ezikleme cabasi icinde.maddi durumumuz bir piknige bi tatile gidecek kadar iyi ama esim 4 yildir soylememe ragmen hep bahaneler uydurur.en fazla yaptigi en yakin yerde yemege goturmek oda yemegi yer kalkariz.en son tartismamizda ben seni doyurmak gezdirmek icin mi dunyaya geldim dedi.ben aptalim ama inaniyorum mutlu oldugumuza yada kendimi kandiriyorum iste.ben malesef sansli degilim bosanirsam arkamda duracak kimse yok.bebegim olmasa basarirdim ayakta dururdum ogretmenim.kizima kiyamiyorum,etraftaki insanlari dusunuyorum o kadar cesaretim yok.keske olsa
Biz doguluyuz bosanmak cok zordur bizde, aile asla destek vermez bu durumlarda,sahip cikmaz kolay kolay. Heleki ayaklarinin uzerinde durmuyorsan cekmek zorunda kaliyorsun. Cok mucadele ettim bosanma davasi acana kadar,. Annem halen evime donme umidiyle yasiyor. Oglum desem her gun baba diye sayikliyor. Davayi ilk actigimda daha gucluyken suan gucsuz ve yorgunum,hayırlısı olsun hakkınızda , bisey soracam neden bu kadar beklediniz ,yani zor olmadı mi sizin icin bu kadar çekmek ,
Aile beni 3.5 yılda yıprattı bitirdi ,
Eşimle birbirimizi sevmemiz bile bunun üstünden gelemedi.
sadece gezme olsa yine katlanilir.esim asiri inatci dedigim dedik biri ne yapsa kolay kolay ben haksizim demez.arkadaslari bile bu huyunu bilir.ilk zamanlar boyle degildi cocuktan sonra iyice saldi kendini.dusunun haftasonlari arkadaslariyla cikar niye bizle degilsin dedigimde sizi hep goruyorum onlarla iş ortaminda fazla muhabbet edemiyoruz diyen biri.ben artij vazgectim ne yapsada kendi haline biraktimBosanmak cesaret isi evet ama evliligi surdurebilmekde emek istiyor.
Ne guzel egitimcisiniz bir mesleginiz var.
Olaya su tarafindan baksaniz hani tamam tamamen sizin hayalinizdeki biri gibi degil ama kötu biri de degil.
Bazi insanlarin bazi huylari degismiyor.
Misal esim esinizin aksine gezmeyi deli sever.
Arabaya atlar yemek yemek icin 3 saat otedeki mekana gideriz göl var dere var manzara var diye.
Tatile goturur
Dedigimi yapar.
Ama kiskanctir,yemek secer,kusersem o da kuser, inatcidir.
Yani hepsi bir arada olmuyor inanin.
Surekli bizlerde iteliyoruz.
Bazen kör bazen sagir bazen oynayarak.
Cok da tartisiriz.
Ama ayrilmanin lafini ettirtmedi hic hala oyle.
Ben bosanmalara kadar getirtim olayi o hic birakmadi.
Bende bosansam benimde arkamda bir babam yok.
Yani su rahatimi kopek gibi ararim.
Annem olaganustu naif anlayisli arkamda duran biri babam tam tersi biri.
Yani ben esimden bosansam babamin evinde 3 gun kalamam.
Ayrica ailemle ayni binadayim.
Evim ayri kesem ayri esim basimda oldugundan anlasamasamda babamla karisamiyor.
Ama esim olmasa onun eline baksam benim burnumdan getirir.
Onun parasi herseyi kiymetlidir.
Ben hep dua ediyorum Allahim beni babamin eline evine dusurme diye.
Ayni evin icinde yasayamam.
Gider 3.kusak akrabamda kalirimda onunla ayni evin icinde kalmam.
Sanirim evliliklerin genelinde bu ammman olayi bi saldimlik durumu oluyor erkeklerde.sadece gezme olsa yine katlanilir.esim asiri inatci dedigim dedik biri ne yapsa kolay kolay ben haksizim demez.arkadaslari bile bu huyunu bilir.ilk zamanlar boyle degildi cocuktan sonra iyice saldi kendini.dusunun haftasonlari arkadaslariyla cikar niye bizle degilsin dedigimde sizi hep goruyorum onlarla iş ortaminda fazla muhabbet edemiyoruz diyen biri.ben artij vazgectim ne yapsada kendi haline biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?