Benim esime benziyo bazı huyları cok zor idare etmek derdi neymis sordunmu hic üstüne düsmiceksin yiyosa yesin yemiyosa yemesin cok ilgilenince gercekten kendilerini bisey saniyolar sorma naptin diye sende ilgisiz ol bide boyle denewalla bende anlamadım.ev işi yapan ben herşeyi yapan sıkıntı ceken sabhtan akşama soruyorum mal gibi canım ne yaptın bugun nasıl gecti bide gönlünü hoş tutmaya calışan ben yap yap yoruldum daha da yapmıyorum odun gibi şimdi.bi işe yaradıgı yok benim evi otel olarak kullanıyo işte.geliyo akşam yemek de yemiyo artık diyette.akşam saati belli değil kaçta gelecegi eve pazarı yok çocugu bi 10 dk oynar geri tv izler.
He vallaNe 2.si 1.yi bi boşadıkta 2. Kaldı
Acaaba sende icten ice cinsiyeti belli olmayan birimisinSen ne kadar gereksiz yorumlar yapıyosun ya ? Yoksa içten içe kadın olmaya can atan bir erkek misin ?
Ya arkadas yurumuyo bosan mi diyelim n kolay ya beli duzelecek belki bi sorun var cozulecek insalari yanlis yonlendirme sen evlimisin bilmis bilmis konusuyonBosanmak mutsuz olmaktan iyidir evlilik yurumuyorsa zorlamanin bir anlami yok
Acaaba sende icten ice cinsiyeti belli olmayan birimisin
Ayyyy hepsimi ayni olr beimkide bi ara odayi ayirdi bi ay baktiki bende tik yok tipis tipis geldiKoltukta yatar hep kaldırırdım şimdi kaldırmıyorum 2 gündr her yerim tutulmuş dio onlamı ugrascam ya yeter artık yatsın yerine her gece hem cocukla ugras hem onla.
Ne 2.si 1.yi bi boşadıkta 2. Kaldı
3 yıllık evliyim 2 yqsına gircek oglum eşim ilgisiz sorumsuz babamda konuştu olmadı babam karşılıyo ev kredisi evin elektrik su.sırf ben yeterki mutlu olayım die sorun olmasın die yeterki biz iyi olalım die.ama artık sogudum bıktım özgürlüğümü istiyorum çok yoruldum.neydim ne oldum.
Boşanma mevzusu gecti cinsel istwksizlik mevzusundan istwmiyosan bitsin demişti zorlamanın anlamı yok demişti zorla tutcak değilim seni demişti şimdi de konuşmak istiyorum bu sefer ileriyi görwmiyoeum ben bu evlilikte diyip mi başlasam girsem konuya sizce?
Amaann he bilirimo lafları neyin eksik agizları acilinca hepsi ayni ama sennki tembel bellikii cokk zor hele cocukla herseyde gozun kalir konus bence o der yok git bosan bilmem ne aldirma sen gururlarindan bisey diyemezler ama once gozunu korkutacam diyosan bisey demeden ailenin yanina gt bi bak bakalim tepkisi ne olacak2 yıldır ilgisiz sen söyledinde yapmadımmı gitmedikmi etmedikmi der bende artık bıktım söylemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?