c_n AŞK'sın sen... Kayıtlı Üye 30 Ekim 2007 1.110 117 363 41 İzmir 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Betust #61 Betust .!.: Babamın evine gidemem diğer eşi var orda kalmak istemem.babamın eşi zaten istemez beni. Genişletmek için tıkla... Konuyu nisanda açmışsın.Bir sene olacak neredeyse olumlu yönde bir gelişme olmadi mi?Aynı evde iki yabancı gibimi yaşıyorsunuz?
Betust .!.: Babamın evine gidemem diğer eşi var orda kalmak istemem.babamın eşi zaten istemez beni. Genişletmek için tıkla... Konuyu nisanda açmışsın.Bir sene olacak neredeyse olumlu yönde bir gelişme olmadi mi?Aynı evde iki yabancı gibimi yaşıyorsunuz?
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 24.007 55.979 798 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Betust #62 Betust .!.: Babamın evine gidemem diğer eşi var orda kalmak istemem.babamın eşi zaten istemez beni. Genişletmek için tıkla... ayrı ev tut, işe gir. baban yine destek olur sana.
Betust .!.: Babamın evine gidemem diğer eşi var orda kalmak istemem.babamın eşi zaten istemez beni. Genişletmek için tıkla... ayrı ev tut, işe gir. baban yine destek olur sana.
B Betust Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2017 131 58 13 35 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Betust #63 grill .!.: ayrı ev tut, işe gir. baban yine destek olur sana. Genişletmek için tıkla... Kendi evim arabam var.sadce iş bulmam lazım.
grill .!.: ayrı ev tut, işe gir. baban yine destek olur sana. Genişletmek için tıkla... Kendi evim arabam var.sadce iş bulmam lazım.
B Betust Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2017 131 58 13 35 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Betust #64 c_n .!.: Konuyu nisanda açmışsın.Bir sene olacak neredeym grill .!.: ayrı ev tut, işe gir. baban yine destek olur sana. Genişletmek için tıkla... se olumlu yönde bir gelişme olmadi mi?Aynı evde iki yabancı gibimi yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben babamın verceği tepkiden korkuyorum sadece daha önce boşanıcam dediğimde seni evlatlıktan red ederim benim senin gibi kızım olmaz derim demişti
c_n .!.: Konuyu nisanda açmışsın.Bir sene olacak neredeym grill .!.: ayrı ev tut, işe gir. baban yine destek olur sana. Genişletmek için tıkla... se olumlu yönde bir gelişme olmadi mi?Aynı evde iki yabancı gibimi yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben babamın verceği tepkiden korkuyorum sadece daha önce boşanıcam dediğimde seni evlatlıktan red ederim benim senin gibi kızım olmaz derim demişti
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 24.007 55.979 798 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Betust #65 Betust .!.: Ben babamın verceği tepkiden korkuyorum sadece daha önce boşanıcam dediğimde seni evlatlıktan red ederim benim senin gibi kızım olmaz derim demişti Genişletmek için tıkla... neden? kendi de boşanmış biri.
Betust .!.: Ben babamın verceği tepkiden korkuyorum sadece daha önce boşanıcam dediğimde seni evlatlıktan red ederim benim senin gibi kızım olmaz derim demişti Genişletmek için tıkla... neden? kendi de boşanmış biri.