Boşanmak istiyorum

Betust

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
131
58
13
35
Boşanmak istiyorum ama bir türlü söyleyemiyorum nasıl söylesem ne zmqn söylesem ne desem eve gelip yatıyo diyolog sıfır zaten hiç konışmasam konuşmaz.

Artik boşanma lar normallesti etrafimizda her gün insanlar bosaniyor evlilk iyi bisey degil dertsiz basimiza dert aciyoruz yasasin yanlizlik

3 yıllık evliyim 2 yqsına gircek oglum eşim ilgisiz sorumsuz babamda konuştu olmadı babam karşılıyo ev kredisi evin elektrik su.sırf ben yeterki mutlu olayım die sorun olmasın die yeterki biz iyi olalım die.ama artık sogudum bıktım özgürlüğümü istiyorum çok yoruldum.neydim ne oldum.

İdeal kişiyi bulmak çok zor artık istedipimi buldun diyosun evleniyosun bi bakıyosun nerde benim evlendiğim adam aloo nereye gitti diyosun bi dank ediyo kafana ne yaptım ben ya die..

3 yıllık evliyim 2 yqsına gircek oglum eşim ilgisiz sorumsuz babamda konuştu olmadı babam karşılıyo ev kredisi evin elektrik su.sırf ben yeterki mutlu olayım die sorun olmasın die yeterki biz iyi olalım die.ama artık sogudum bıktım özgürlüğümü istiyorum çok yoruldum.neydim ne oldum.
Canim haklisin bende 3 sendir evliyim benimde bi oglum var ende cok sorun yasoyorum bazen benimde kafam atio bosanacam diye ama evladimi dusunuyorum babasina cok duskun esinle hicmi muabbetiniz yok

Kocan da konu mankeni galiba. Ne işi var masrafları karşılamadığı evde

3 yıllık evliyim ama 20 senedir evli gibiyim nasıl zor bir iş evlenmek ne kadar kolay.

Evlenmeden önce evet farklı hersey ama bak kendin diorsun bi suru emegin var kimbilir ne zorluklar cekiyorsun hemen kestirip atma

Bosarsin baska birini bulursun bu sefer daha secici olursun bosanmayipta ne yapacak erkelrrin kahri cekilmez

Ha siz şu kocasına babasıyla beraber bakan kişiydiniz değil mi konu açmıştınız. Bence boşanmayacaksanız bile rest çekin, para musluğunu kesin. Gerekirse evi terk edip bir süre ailenizle yaşayın. Baktınız hala pişkin hiçbir açıklama yapmadan boşanma celbini gönderin, o zaten anlayacaktır. Konuşmanıza gerek yok aynı evde iki yabancı gibiymişsiniz zaten.

Ya ne kolay bosan ikinciyi bul bi cocuk var ortada bos bos yorum yapmayin ikincinin cok iyi olacagi ne malum

Back
X