Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim haklisin bende 3 sendir evliyim benimde bi oglum var ende cok sorun yasoyorum bazen benimde kafam atio bosanacam diye ama evladimi dusunuyorum babasina cok duskun esinle hicmi muabbetiniz yok3 yıllık evliyim 2 yqsına gircek oglum eşim ilgisiz sorumsuz babamda konuştu olmadı babam karşılıyo ev kredisi evin elektrik su.sırf ben yeterki mutlu olayım die sorun olmasın die yeterki biz iyi olalım die.ama artık sogudum bıktım özgürlüğümü istiyorum çok yoruldum.neydim ne oldum.
Sen ne kadar gereksiz yorumlar yapıyosun ya ? Yoksa içten içe kadın olmaya can atan bir erkek misin ?Artik boşanma lar normallesti etrafimizda her gün insanlar bosaniyor evlilk iyi bisey degil dertsiz basimiza dert aciyoruz yasasin yanlizlik
Kocan da konu mankeni galiba. Ne işi var masrafları karşılamadığı evde3 yıllık evliyim 2 yqsına gircek oglum eşim ilgisiz sorumsuz babamda konuştu olmadı babam karşılıyo ev kredisi evin elektrik su.sırf ben yeterki mutlu olayım die sorun olmasın die yeterki biz iyi olalım die.ama artık sogudum bıktım özgürlüğümü istiyorum çok yoruldum.neydim ne oldum.