- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
Selam arkadaslar ben artik dayanamiorum ankaradan cok asik olarak urfali biriyle evlenerek geldim balik bastan kokuyodu oysa gayet akli basinda bi insandim nasil yaptim bilmiorum 3 senelik evliyim 5 aylik oglum var ve cok mutsuzum babasinin evinden cikmayan bi esim var bebek gibi yetistirmisler bi kisiligi yok ailesi neyi severse onu seviyor neyi isterse onu yapior ve artik dayanacak gucum kalmadi aramizda oldukca kultur farkligigi var simdi evlenmeseydin veya mutsuz bi yuvaya cocuk nie yaptin gibi yorumlar yapmayin lutfen bende bunun pismanligimi yasiorum ve benim derdim suki bunlar asiretler beni cocukla tehdit ediolar yok vermeyiz yok goremezsin gibi ama ben cocugumdan vazgecmem bilen arkadaslar bunun kanunu var evladimi benden alamazlar hem cok kucuk hemde erkek cocugu benim velayet kesin bana verilir yanliz bilmek istedigim ankaradan cocugumu memleketine getirmesini istemiorum bunu bildirsem hani tehdit altinda oldigumu cocuumu alip vermeyecekleri bildirsem polis esliginde babasina gosterirlermi ya ben evladimdan kopamam ama bu evliligide surdurmek istemiorum ne olur bilen arkadaslar bana bi akil verin
Son düzenleme: