boşanmak mı en iyisi...

benim babamla esim arasinda o kadar buyuk davranis farki var ki anlatamam..ama bu durum benim hosuma gidiyor cunku hayatin baska yuzunu gordugumu dusunuyorum,Allahin bana ogretmek istedigi baska biseyler var demek ki diyorum..:16:
boyle eften puften seylere takilirsaniz,3 aylik evliliginizde bosanmayi dusunurseniz zaten gelecegi olmaz bu iliskinin..bardagin dolu tarafini gormeye calisin,kim olursa olsun bu anneniz dahi olsa kimsenin soylediklerine kulak asmayin.:45:

bi ornek vereyim,ben evlendikten sonra mecburen yurtdisina tasindim,ilk etapta kendime ait copum dahi yoktu,mecburen esyali ev tuttuk dusunun.. ki annem babam kendimi bildim bileli oturdugumuz evlere hep titizlenmislerdir.bense milletin kullandigi esyalarin icinde bi sure yasamak zorunda kaldim..gunlerce evi dezenfekte ettim..esyalar eskiydi ama cesit cesit ortulerle kamufle etttim.
hergun Allaha sukrediyorum sahip olduklarim icin,emin olun Allahin sabri sonsuz ama insanin elindeki herseyi bianda almayi da bilir..esim savas bolgelerinde doktorluk yapti,belki yine gitmek zorunda kalicak su ortadogudaki gelismeler yuzunden kimbilir..ordaki insanlarin halini resimlerini gordukce kahroldum ben..insanlar cadirlarin icinde sersefil yasarken 1. el ev 2. el ev boyle seylere takilmak gercekten cok bencilce:50:
kusura bakmayin ozur dileyerek sunu soylemek isterim ,eger anlattiginiz kucuk seylere takilip esinize nefret doluyorsaniz birakin adamcagizi kendi yoluna gitsin,sizde babanizin sundugu imkanlarla mutlu mesut yasarsiniz.

Daha önceki açmış olduğunuz konuları okudum da eşim bana hiç kıyamaz beni hep korur, ben yoruluyorum diye çalışmama izin vermiyor gibi yorumlar yapmışsınız. 3 aylık kısa bir sürede bence her şeyi sorun haline getirmişsiniz kendinizce. Hiç bi yer baba evi gibi olmaz ama insanın kendi yuvası da baba evini aratmaz. Alışma dönemi diye bişey vardır. Boşanmak istiyorsanız siz bilirsiniz bu hayatı yaşayan sizsiniz. Evlenip ayrıldıktan sonra baba evine gitmek te eskisi gibi olmaz bunuda iyi düşünmelisiniz.

Son düzenleme:
annemden sürekli "babanın evinde öyle miydin, baban herşeyi alır yapardı, baban şöyle böyle düşünürdü" vs diyor.. yani bu yüzden de bana her eşin baba gibi olmasını gerektiği gibi geliyor... öyle olur ya da olmalı demiyorum, annemden öyle duyunca herkesin öyle sanırım diye düşünüyorum. biliyorum öyle demem kötü oldu.. düşünüyorum annemin sözleri "baban çizik eşyada oturtmadı seni el oğluna bak" gibi şeyler söylüyor sanırım çok benimsiyorum..

daha yeni evliyim ben. aynı düşündüğünüz gibi oldu; perdeler halılar eşyalar hepsini değştiler annemler. annem şimdi benim perdelerime falan laf ediyor babaanneninkilere benziyor vs diyor... bunlara çok alınıyorum. annem "baban yeni ev(sıfır evi kastediyor) aldı bana şu yaşımda; sen (çok özür dileyerek diyorum) dul kadın mısın ki o seni ikinci el evde oturtacak" diyor. o zaman dolup dolup geliyorum eve

Daha önceki açmış olduğunuz konuları okudum da eşim bana hiç kıyamaz beni hep korur, beni yoruluyosun diye çalışmama izin vermiyor gibi konu açmışsınız? 3 aylık kısa bir sürede bence her şeyi sorun haline getirmişsiniz kendinizce. Hiç bi yer baba evi gibi olmaz ama insanın kendi yuvası da baba evini aratmaz. Alışma dönemi diye bişey vardır. Boşanmak istiyorsanız siz bilirsiniz bu hayatı yaşayan sizsiniz. Evlenip ayrıldıktan sonra baba evine gitmek te eskisi gibi olmaz bunuda iyi düşünmelisiniz.

Annenin tavrı çok çirkin.
NAsıl bir mantıktır bu yeni evli kızının eşyaları ile yarışıyor.
Sanırım ailen maddiyata ve gösterişe çok düşkün.
Ancak her insan böyle değildir.
Eşin de bunlardan sanırım.
Maddi olarak eşinin geliri ile baba evindeki durumun aynı değil ve sen baba evindeki rahatlığı özlüyorsun.
Daha da çok yeni evliymişsin.kendinize biraz zaman tanıyın.
Eşinle ilgili yazdıkların aşılabilir sorunlar.
Ancak sen beyninde seni kemiren düşüncelerini aşmak için çaba göstermelisin.

annemden sürekli "babanın evinde öyle miydin, baban herşeyi alır yapardı, baban şöyle böyle düşünürdü" vs diyor.. yani bu yüzden de bana her eşin baba gibi olmasını gerektiği gibi geliyor... öyle olur ya da olmalı demiyorum, annemden öyle duyunca herkesin öyle sanırım diye düşünüyorum. biliyorum öyle demem kötü oldu.. düşünüyorum annemin sözleri "baban çizik eşyada oturtmadı seni el oğluna bak" gibi şeyler söylüyor sanırım çok benimsiyorum..

daha yeni evliyim ben. aynı düşündüğünüz gibi oldu; perdeler halılar eşyalar hepsini değştiler annemler. annem şimdi benim perdelerime falan laf ediyor babaanneninkilere benziyor vs diyor... bunlara çok alınıyorum. annem "baban yeni ev(sıfır evi kastediyor) aldı bana şu yaşımda; sen (çok özür dileyerek diyorum) dul kadın mısın ki o seni ikinci el evde oturtacak" diyor. o zaman dolup dolup geliyorum eve

Bence siz annenizden çok etkileniyorsunuz.

Anlattığınız konularda boşanmayı gerektirecek sebepler değil.

Madem anneniz çok zengin, heşeyin sıfırını kullanıyor, sürekli eşya değiştiriyor bi zahmet sizin eşyalarınızıda değiştirsin, evinizi de sıfırlasında sizi boşanma fikrinden kurtarsın.

ortada hiç bi problem göremedim ben bu kadar kısa sürede boşanmayı akla getirmek çok saçma bence ayrıca arkadaşları değil de ailesini yaşadığı yeri terketmek istemiyor bence eşiniz bu da gayet normal

Koltktu , perdeydi, örtüydü bunlar fasafiso.
Sana değer veren, seven , düşünen bir eşin varsa şanslısın.
İkinci el evde oturan, 10 senedir aynı takımları kullan biri olarak mutluyum
Ailem neyin hayatta neyin değerli olduğunı öğretti çok şükür.
Siz yanlış algılamışsınız bazı şeyleri, metaryelist olmak mutsuz eder insanı
İmkanlar dahilinde insan elindekiyle mutlu olmayı yetinmeyi bilmeli.
Daha çok gençsin kendinide eşini de bu tip şeylerle değerlendirme.

sizi bilmem ama böyle devam ederseniz adamın sizi boşayacağı yakındır.
bir taşta iki kuş olur hem.......

ben sadece şunu demek istiyorm.kendi yaşadıklarımı yazdım bikaç konu açtım.benim yaşadıklarımı okuyun isterseniz.ben o yaşadıklarıma rağmen eşime defalarca şans verdim.evlenmkte boşanmakta kolay değil.belki bana kızacaksınız ama sizin sorunlarınız bana basit şeyler geldi.oyuzden iyi düşünün.hakkınızda hayılısı olsun.

Tarafsız Yorumum:
Anneme desem şunu der,teyzem şunu der,babam şunu der...Bırak şu akrabalarını.Bırak insanların ne dediğini.İnsanlar için değil,kendin için yaşa,kendi fikirlerini önemse.İkinci el ev!!!!!! hayatımda ilk defa ama ilk defa böyle birşey duyuyorum.Bir ailenin kızının kirada oturmasını istememelerini anlayabilirim ama ikinci el ev ne demektir.Karun kadar zenginler herhangi birinin evini satın alabiliyorlar.Ya da hangi şehirde bütün evler sıfır.

Annen sanırım seni kıskanıyor ya da seninle bir yarış içerisinde.Evliliğini onaylamadığı,onun dediği olmadığı için siz sarayda da otursanız bir kusur bulacaktır.Herkesin evi,ortamı kendi zevkini yansıtır.Önemli olan senin beğenmen.Annene bugün babanne perdesi gelebilir (o da bir babaanne olacak) senin yaşadığın ev seni ilgilendirir.Allah hastalık vermesin.Allah içen,aldatan şiddet uygulayan eş nasip etmesin ikinci elmiş,sıfırmış,süper eşyaymış.Herşey zamanla olur.Annen evlendiğinde herşeyi mükemmelmiydi.O bile çoğu şeye bu yaşlarında kavuşmuştur.Sen daha gençsin.Bak kendin diyorsun eşim beni savunur,benle evlenmek için mücadele verdi,hakaretlere rağmen saygısını bozmadı.Daha ne istiyorsun.Annenle baban dört dörtlük bir evlilik mi yürütüyor.

Bak canım,eğitimcisin.Yolun başındasın.Her işin kendine göre stresi vardır.Eşin bugün sana göre rahat çalışıyordur,yarın ne olacağını bilemezsin.Yurdun hangi yerine hangi kurumuna gidersen git,çocuklarla uğraşacaksın.Mesleğin getirisi bunlar.Günümüzde çok ağır şartlarda hiç tatil bile yapmadan çalışan nice kadınlarımız da var.Öğretmenlik bir nebze daha iyi.Heee eşinin lise arkadaşlarıyla hayali yüzünden kalması da saçma.Siz bir aile oldunuz.Çocuklukta verilen sözler,hayallere göre hayatınızı yönlendiremezsiniz.Eğer oturup iyice düşündüysen,çok büyük sıkıntı çekiyorsan iş yerinde,gideceğin yerin artılarını eksilerini düşündüysen eşini konuşarak uzlaşarak ikna edebilirsin.Eşler eşyaymış,parasıymış pek anlamazlar.Heveslerini görmezden gelebilir.Ama sen de her yeni eşyaya heveslenip annenin gazına gelme.Sana biri birşey dese de yok ikinci el ev yok bilmem ne,ben mutluyum ben beğendim benim zevkim de geç.

Ne güzel ilte ankara gibi bir yerde hazır çevre edinmişsiniz. Yıllarca özellerde sürünmek istemiyorsan atanıp bir yıl sürünüp eş durumundan Ankara'ya gelirsin zor birşey değil bu üstelik bahsettiğin illere atanırsan h. Sonu Ankara'ya gidebilirsin. Baba evi başkadır orda bulduğun rahatı eşinde bulamayabilirsin. Bence bekar hayatınla şimdikini kıyaslaman anlamsız

40 yıllık bilmem kaçıncı kiracısı olduğum bir lojmanda yaşıyorum. Hem de bit kadar, öyle pek eşyam da yok doğrusu ama güzelim orası benim yuvam hiçbir yerde bulamadığım sıcaklık orada. Kafan rahatsa, istediğin kıyafetle gezip eşinle şakalaşabiliyorsan:38: bence dünyanın en güzel evidir.

Sanırım ailene her eşyasını 0 alıp onlara kötü davranacak bir insan lazımdı. Eşin saygısından bir şey kaybetmemiş, hala bu kıvamdayken bu saçma düşüncelerinden dön.

Son düzenleme:
Ne güzel ilte ankara gibi bir yerde hazır çevre edinmişsiniz. Yıllarca özellerde sürünmek istemiyorsan atanıp bir yıl sürünüp eş durumundan Ankara'ya gelirsin zor birşey değil bu üstelik bahsettiğin illere atanırsan h. Sonu Ankara'ya gidebilirsin. Baba evi başkadır orda bulduğun rahatı eşinde bulamayabilirsin. Bence bekar hayatınla şimdikini kıyaslaman anlamsız

Bu şekilde ifade etmeyelim lütfen doğuda görev yapan insanlar sürünmüyorlar. Evet sıkıntıları var ama sürünmek çok ağır bir kelime.

benim akıl danışacağım bir annem vs yok... teyzemlere desem "boşver abartıyorsun"; anneme desem "en iyisi boşan" diyecek... teyzemlere göre her ne olursa olsun bir evlilik ASLA bitmemeli, anneme göreyse eşimle biz birbirimize göre değiliz... yakın arkadaşım ise "aman boşan bekarlık en iyisi" diyecek. eminim. benim tarafsız birilerinden yönlendirmeye ihtiyacım var...

evlilik benim için erkendi; henüz hazır değildim ben... annem hazır olmadığım halde beni evliliğe itendi...

çok uzatmak da istemiyorum hemen anlatayım... eşime karşı çok çabuk nefret doluyorum ben... Allah için çok iyi birisi; beni savunmak için herkesle tartışır gerekirse. bizim evliliğimiz zor oldu biraz; babam vermek istemedi falan. eşim çok çabaladı, çok yıprandı. ağır hakaretler duydu annemden yine de o bir anne dedi benim göstermediğim saygıyı gösterdi. evlendikten sonra da asla değişmedi. evcimen, evinden hiç çıkmayan birisi. utangaç, sakin biridir(genel olarak).

sorunum şu ki eşimle bazı konularda uzlaşamıyorum. eşim devlette mühendis. ben özel bir kurumda öğretmenim. eşim 5de paydos ediyor ve çok rahat masa başında oturuyor, kontrol ve onaylar mı yapıyormuş ne. yani yorucu birşey değil. ben özel eğitimde öğretmenim ve çalıştığım kurumda çok ağır çocuklar var. inanın tenefüslerde bile(15 dk) velilere dönüt vermekten affedersiniz lavaboya gidemiyorum. çok aşırı yorgun düşüyorum, halim dermanım hiç kalmıyor. ayrıca özel eğitimde çok ağlıyorum; çocuklara ailelerine... eşim bunları görüyor, kendi rahatlığı da ortada. atanalım diyorum; ben lise de öğretmenlik yapayım yarım gün; rahat olayım. hem de maaşım şuankinden daha fazla olacak. eşim ise "biz ta lisedeyken arkadaşlarla hayal kurduk ankarada aynı mühitte yaşıcaz" diye. ya onlarla hayalleri var diye ben özellerde mi sürüncem, kabul edemiyorum bunu. çalışma evinde dur diyor ki niyeti bu zaten ben çalışmıyım. Allah aşkına şu yüzden ankarada kalmak istemesi çok mu normal?

bir diğeri eve, eşyalara heveslenmemi çok kötülüyor. babam takıntılı birisidir ve bizi hiç ikinci el evde oturtmadı(yanlış anlamayın lütfen ikinci el evleri ya da oturanları dışlamıyorum ben). takıntıydı bu onda sadece, eve ilk ben gireyim derdi. evlenirken eşim de ikinci el bi ev beğenmişti babam kızımı ikinci el evde oturtmam diye sorun çıkarınca eşim MECBUREN sıfır ev tuttu. annemler şuan yeni bir eve taşınıyorlar, modern lüks bir ev. eşyaları hep yenilediler falan. eşim bana ne gerek var çok gereksiz falan dedi ama yaklaşık bir saat bu konuda laf sayındı. "ne varki ben 23 yaşıma kadar 3 oda takımı değiştim, babam yeni ve güzel eşya seviyor değişiyor" dedim. olay etti bunu siz gösteriş meraklısınız vs diye. imkan varken eşya değişmek falan kötü birşey mi ki? eşime kalsa biz evlenirken zaten 3 takımı 3bine alıp çıkacaktık. yatak örtüsü aldım çok beğendim karacahome'un 180 tl verdim; ona o kadar para verilir mi ne abartıyosun vs dedi. tüm hevesim kursağımda kaldı, çok üzüldüm.

annemler taşınıyor sabah onlara gittim perdeler için; eşimde ben de babamları bir göreyim dedi(yakınlar annemlerle babasıgilin evi). tamam yarım saat sonra buluşalım gecikme sakın dedim. güya beypazarına gidecektik. herşeyi ayarladık falan. eşimi bekledim yarım saat geçti gelen yok, mesaj attım geciktin diye, ses yok... 20 dk sonra aradı beyfendi zahmet edip görmüş telefonu; babamlara gelsene burda olalım bugün dedim. cinlerim tepeme geldi. gelmiyorum dedim kapadım telefonu. ta yarım saat sonra döndü tamam çık geliyorum diye. geldi neymiş babası hep beraber kahvaltı edelim demiş. başka gün mü yokki babası çalışmıyor zaten yarın bile edebilirlerdi kahvaltı ama biz arkadaşlarla gidicektik beypazarına.

içime sinmiyor böyle olunca bu evlilik. baba evinde daha rahattım. babam her nazımı çekerdi, tartışırdık misal babamla babam evden gider yarım saat elinde jelibon, çikolata vs ile gelirdi gönlümü almak için hatalı ben olsam bile. babamla eşim çok farklı. öyle bir evden böyle bir eve gelmek içime sinmiyor. bilmiyorum, devam etmek istemiyorum bu evliliğe...

Henüz evliliğiniz çok yeni ve inan anlattıkların aşılmayacak sorunlar değil. Öyle her sıkıntıda boşanmayı düşünme kesinlikle. Eşin a kişisi değil de b kişisi olsa yine bu ya da buna benzer sıkıntılarınız olur. Kimse kızları anne-baba evindeki gibi nazlamıyor :9: Lütfen yanlış anlama, bunu kötü bir şey olarak söylemiyorum, ailen seni biraz şımartarak büyütmüş. Şimdi evinin ve evliliğinin sorularını şımartılarak değil sorumluluk üstlenerek çözmen gerekiyor - ki bu karşı taraf için de geçerli.

Dediğim gibi ben bunların hepsinin hallolacağını düşünüyorum, ömür boyu çok güzel bir evliliğiniz olur inşallah :16:

burda neler yaşayan insanlar var. ne sıkıntılar ne buhranlar. çok basit şeyler bunlar. birbirinize zamanla alışırsınız inşallah, boşanmanız için bi sebep göremedim.

benim akıl danışacağım bir annem vs yok... teyzemlere desem "boşver abartıyorsun"; anneme desem "en iyisi boşan" diyecek... teyzemlere göre her ne olursa olsun bir evlilik ASLA bitmemeli, anneme göreyse eşimle biz birbirimize göre değiliz... yakın arkadaşım ise "aman boşan bekarlık en iyisi" diyecek. eminim. benim tarafsız birilerinden yönlendirmeye ihtiyacım var...

evlilik benim için erkendi; henüz hazır değildim ben... annem hazır olmadığım halde beni evliliğe itendi...

çok uzatmak da istemiyorum hemen anlatayım... eşime karşı çok çabuk nefret doluyorum ben... Allah için çok iyi birisi; beni savunmak için herkesle tartışır gerekirse. bizim evliliğimiz zor oldu biraz; babam vermek istemedi falan. eşim çok çabaladı, çok yıprandı. ağır hakaretler duydu annemden yine de o bir anne dedi benim göstermediğim saygıyı gösterdi. evlendikten sonra da asla değişmedi. evcimen, evinden hiç çıkmayan birisi. utangaç, sakin biridir(genel olarak).

sorunum şu ki eşimle bazı konularda uzlaşamıyorum. eşim devlette mühendis. ben özel bir kurumda öğretmenim. eşim 5de paydos ediyor ve çok rahat masa başında oturuyor, kontrol ve onaylar mı yapıyormuş ne. yani yorucu birşey değil. ben özel eğitimde öğretmenim ve çalıştığım kurumda çok ağır çocuklar var. inanın tenefüslerde bile(15 dk) velilere dönüt vermekten affedersiniz lavaboya gidemiyorum. çok aşırı yorgun düşüyorum, halim dermanım hiç kalmıyor. ayrıca özel eğitimde çok ağlıyorum; çocuklara ailelerine... eşim bunları görüyor, kendi rahatlığı da ortada. atanalım diyorum; ben lise de öğretmenlik yapayım yarım gün; rahat olayım. hem de maaşım şuankinden daha fazla olacak. eşim ise "biz ta lisedeyken arkadaşlarla hayal kurduk ankarada aynı mühitte yaşıcaz" diye. ya onlarla hayalleri var diye ben özellerde mi sürüncem, kabul edemiyorum bunu. çalışma evinde dur diyor ki niyeti bu zaten ben çalışmıyım. Allah aşkına şu yüzden ankarada kalmak istemesi çok mu normal?

bir diğeri eve, eşyalara heveslenmemi çok kötülüyor. babam takıntılı birisidir ve bizi hiç ikinci el evde oturtmadı(yanlış anlamayın lütfen ikinci el evleri ya da oturanları dışlamıyorum ben). takıntıydı bu onda sadece, eve ilk ben gireyim derdi. evlenirken eşim de ikinci el bi ev beğenmişti babam kızımı ikinci el evde oturtmam diye sorun çıkarınca eşim MECBUREN sıfır ev tuttu. annemler şuan yeni bir eve taşınıyorlar, modern lüks bir ev. eşyaları hep yenilediler falan. eşim bana ne gerek var çok gereksiz falan dedi ama yaklaşık bir saat bu konuda laf sayındı. "ne varki ben 23 yaşıma kadar 3 oda takımı değiştim, babam yeni ve güzel eşya seviyor değişiyor" dedim. olay etti bunu siz gösteriş meraklısınız vs diye. imkan varken eşya değişmek falan kötü birşey mi ki? eşime kalsa biz evlenirken zaten 3 takımı 3bine alıp çıkacaktık. yatak örtüsü aldım çok beğendim karacahome'un 180 tl verdim; ona o kadar para verilir mi ne abartıyosun vs dedi. tüm hevesim kursağımda kaldı, çok üzüldüm.

annemler taşınıyor sabah onlara gittim perdeler için; eşimde ben de babamları bir göreyim dedi(yakınlar annemlerle babasıgilin evi). tamam yarım saat sonra buluşalım gecikme sakın dedim. güya beypazarına gidecektik. herşeyi ayarladık falan. eşimi bekledim yarım saat geçti gelen yok, mesaj attım geciktin diye, ses yok... 20 dk sonra aradı beyfendi zahmet edip görmüş telefonu; babamlara gelsene burda olalım bugün dedim. cinlerim tepeme geldi. gelmiyorum dedim kapadım telefonu. ta yarım saat sonra döndü tamam çık geliyorum diye. geldi neymiş babası hep beraber kahvaltı edelim demiş. başka gün mü yokki babası çalışmıyor zaten yarın bile edebilirlerdi kahvaltı ama biz arkadaşlarla gidicektik beypazarına.

içime sinmiyor böyle olunca bu evlilik. baba evinde daha rahattım. babam her nazımı çekerdi, tartışırdık misal babamla babam evden gider yarım saat elinde jelibon, çikolata vs ile gelirdi gönlümü almak için hatalı ben olsam bile. babamla eşim çok farklı. öyle bir evden böyle bir eve gelmek içime sinmiyor. bilmiyorum, devam etmek istemiyorum bu evliliğe...
sen Öğretmen olduğuna eminmisin? Ben karşımda 5 yaşında bir kız çocuğu gördüm sanki...
Sen Eşinin baban gibi olmasını bekliyorsun. Hayatın gerçekleriyle hiç karşılaşmamışsın
Evin kücük nazlı kızı gibi davransın istiyorsun ama bu olmaz...
Daha yeni evlisin hayatın gerçekleri sıktı seni... Süper kahramanın olan baban yok karşında
O eskilerde kaldı.. Büyümelisin artık. Hayatın gerçekleriyle karşılaşacakssın
Bu sebebden ayrılmak İstemeden çok tuhaf
Bu kadar mükemmelliyetci olma. Her zaman Durumun iyi olmaz.. Hayat inişli çıkışlıdır.
Hayatın neler getireceğini bilemezsin... Sana hak verdim tek konu karaca home dan yaptığın alışveriş e sert tepki göstermiş
Oda telafi edilebilir

Bu şekilde ifade etmeyelim lütfen doğuda görev yapan insanlar sürünmüyorlar. Evet sıkıntıları var ama sürünmek çok ağır bir kelime.

Arkadaşım konuyu tam okumadın galiba! Konu sahibi bu kelimeyi kullanmış aç oku bi balından. Ben de öğretmenim 2008 den bu yana da doğudayım ilk göreve Doğu'da başladım burdan evlendim ve burdan emekli olacağım üstelik ben batılıyım!!!! L

Bence siz ne istediğinizi bilmiyosunuz. Evcilik değil bu evlilik :20: Babanızın imkanı varmış yeni ev almış yeni eşyalar eşinizin yokmuş bunu yapmış ne ayıp. Sizi sokakta bırakmamış ya. Siz kendinizle de çelişiyosunuz eşim beni sever kıyamaz dediğiniz nesi almış olduğunuz eşyalara vermiş olduğu tepkiler nesi. Bence de siz boşanın babanızın size sunmuş olduğu lüks imkanların tadını çıkarmaya kaldığınız yerden devam edin , adamcağızda sunduğu imkanlarda yaşamayı ve mutlu olmayı bilen bi eş adayı bulsun kendine...

Son düzenleme:
Artık evli olduğunun ve büyüdüğünün farkına varmalısın

Bilmem kaç yaşıma kadar bilmem kaç tane koltuk değiştirdim nasıl bir ifadedir yakıştıramadım bir eğitimciye

Baban seni nazlamış olabilir ama artık büyüdün bunu görmen gerek. Kocalar maalesef babalar gibi olamıyor. İşin seni çok zorluyorsa başka bir çalışmanın yolunu tabi ki bulabilirsin, ama 5 te paydos ediyor olması eşinin çok kolay çalıştığı anlamına gelmez, her işi zorlukları var.

Annenle sorunların neyse bunu iki yetişkin gibi çözmeyi dene ama dost acı söyler bence sorunun annen değil babanın seni şımartmasına duyduğun özlem. Ev şöyle olsun eşya böyle olsun gibi bir şey değil hayat, imkanınız varsa ilerisi için yatırım yap, eşyalar bazen hiç işe yaramıyor. Biraz sert gelebilir yorumum ama gerçekten bazı şeyleri tarafsız düşünmen gerek. Ortada boşanmayı gerektirecek bir şey göremedim en azından senin açından

bende sana katılıyorum, şımartıldım bilmem ne, valla herkesin sorunları var, ama katlanan bi sürü insanda var.
bizde evlenmeyi bekliyoruz inşallah bu sene düğün. ama ben ne babamdan ne anamdan kimse tarafından şımartılmadım, iyikide şımartılmamışım:52:
yoksa bende evliliği bitirirdim böyle. :52:

Back
X