- 29 Nisan 2012
- 509
- 38
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ilerde kızınız da sizi anlayacaktır, benim annemle babam da hiç anlaşamıyor ve muhtemelen boşanacaklar. Ben diyorum ki keşke önceden boşansalardı iyi gitmeyen bir evlilik zamanla çocuk üzerinde de yük oluyor![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun :) inşallah en doğru kararı vermişsinizdir :)
Bebce biraz daha gayret edip daha az tartışırsanız belkide aranız bile düzelebilir.
Zaman tanıyın biraz kendinize :)
siz kaç yaşınızdasınız? Annen ve baban kaç yıllık evliler sorabilir miyim?
evet tanıyacağım..çok çaba sarfetmem gerek.. sanki görücü usulü biriyle nişanlanırsın da ne yapman gerektiğini bilemezmişsin gibiyim şu an..Oysa biz çok severek evlenmiştik..
demek 24 yılda da düzelmiyor o zaman
mayısa kadar deneme kararı aldık..
Dün akşam kızımın mutluluğu içime oturdu.. keşke hep öyle olabilse..
Aranızda sevgi ve saygı bitmiş ki clnsellikte bitmiş evliliği sürdürmenin manası yok eşinde zaten çaba harcamıyor , bir evde 2 yanlız çekilmez evlilik paylaşım ve fedakarlıktır bunların hepsi sevgiyle olur oda yok sizde, en son çare evlilik danışmanı gitmeniz ama eşin istemiyorsa oda boş
inşallah sizin sorunlarınız biter de mutlu bir aile olursunuzben hep annemle babamın arasının iyi olacağını bir gün birbirlerini seveceklerini hayal ederek büyüdüm ama olmadı ama bunun bana şöyle bir artısı oldu ben annemin davranışlarını çok iyi gözlemledim ve inşallah ilerde annemin yaptığı hataları yapmıycam çünkü içimde büyük bir mutlu yuva özlemi var
![]()
:) tamam işte o sevginin hatrına son bir gayret göstermelisiniz bazı şeyler için.
Belki sizin gayretiniz eşinize de yansır o da kaybetmek istemez sizi.
biz ilk çocuğumuzu kaybetmiştik.. onun psikolojık etkilerini 5-6 yıl sonra görmeye başlayınca psikologa gitmiştim eşimi de çağırdı ama gelmedi..küçük bir ilde oldugumdan terapist bulamadım ama bulsam da gelmeyecektir..
bunu görücez ..bunun için buraya yazıyorum ..ne kadar sürecek ateşkes diye..Görelim mevlam neyler..
Evlilik olarak görülen şey siz anlatınca evcilik oldu.. evet şuan tam da bu görülüyor sizin hayatınızdan..Evli rolü yapılan bir evcilik.
Çocuğunuz sürekli kavga eden ebeveynlerle ne kadar mutlu olabilir?
Evliliğinizde paylaşım kalmamış,cinsellik kalmamış..Yatak dahi ayırmışsınız. Sizce kızınız bu durumda çok mu mutlu? Yatağa yattığında ben niye annemle yatıyorum babam salonda yatıyor demiyor mudur :26: Benim yüzümden mi duygusuna kapılmıyor mudur. Aslında siz birarada çocuğunuza daha çok zarar veriyorsunuz.
Ne olursa olsun yatak ayırmayın denir. Buna çocuğunuzu da alet ederek hiç hoş bir şey yapmamışsınız. Duvarlar örmüşsünüz kendiniz.Eşinizle ikiniz birbirinizi itmişsiniz.
Bence boşanmadan ziyade evlilik terapisti ile görüşün.
Bizdede arasıra oldu ama konuşmamazlık olmadı cinsellikte ful devam sizin durum vahim eşinin durumu düzeltmek için bir çabası yok ondan sadece seni9 çabanla olacak değil bu internet bağımlılığı çözmek gerek herhalde bützon hayatı o olmuş
Hakkınızda hayırlısını eylesin :) tabi bunu bir görev olarak yapmayın eski günleri düşünmek sizi bir nebze olsun belki canlandırır.
Eşinizide anlamya çalışın hislerini, düşüncelerini. Tabi ki kendinizi de ona anlatın :) Sorunları konuşarak çözmek yerine kavga ederek çözmeye çalışmışsınız bu da sizi yakınlaştırmamış itmiş.
söz verdi çaba gösterecek..
Ben varken pc başına oturmayacakmış artık.. göreceğiz..
şu anda ilk gunlerde görev gibi geliyor..ama zaman istedim hemen olamayacağını söyledim..çok haklısınız..