Boşanmak ... Ne kadar güçsüzmüşüm...

Slm oncelikle allah yardimcin olsun buyuk sabirlar versin.Seninle ayni kaderi yasayan biri olarak bende senin gibiyim kizimdan bi saniye bile ayrilmayi goze alamazdim simdi tekki ii olsun cabasiyla kizimdan iki gun ayri kaliyorum.Cok zor bir surec cnm ben halen bosanmadim.O sureci bile yasamak cok zor anlatilmaz ancak yasayan bilir.Hic bir zaman aklim gelmezdi benim bosanma derecesine gelecegim.Suan sizin durum tam olarak bosanma asamasindamisin istemeyen kim senmi o mu neden sana boyle davrandi.Bide benim gibi kizin var.Allah yar ve yardimcimiz olsun gercekten cok ama cok zor.

Kardeş hep mutsuzsan karar senin yurtdışı dada bekar Anne dolu ama bizim Türkiye'de anneler kadersiz yavrum diyerek ezikliyorlar bir insan tek yaşayabilir

Evet.. Genel olarak mutsuzum , cunku sureklı benı dıbe cekıyor sureklı.. Hep olumsuz , hep elestıren , yemekte garson sıparısı gec getırse gerılen bir insan. Aslında o da bende aradıgını bulamadı demek kı.. Mutsuzum hem de cok.. Kı mutlu olmaya oyle cok sebeplerım var kı.. Ama hepsıne engel oluyor sureklı benim modumu dusuruyor.. İyi bir işim var gelırim iyi cok sukur.. Aılem her zaman arkamda .. Ya ben naptım da böyle birini cektım hayatıma acaba... O kadar jetfıne göre
evet genel olarak mutsuzum.. Cunku sureklı benı dıbe cekıyor.. Sıkayetlerı hıc bıtmıyor.. Her sabah bir surprız , bı sabah öper bı sabah suratıma bile bakmaz..artık benım de dengem bozuldu.. Yanı sankı ben bı hata yaptıgımda , herkesten önce esim elestırır hissi , sankı annem babam kızım olmasa ben bu hayatta yapayalnız kalırım , yanı onun varlıgı bana güc vermıyor, geriliyorum sureklı kendım olamıyorum. Ya gecen pazar sabahı evde peynır yok alır mısın dedım , sacını boyatacagına peynır alsaydın dedi yanı bu cumleye ne denir , saka gıbı degıl mı ? Evle ugrasıyorum yoruluyorun zaten yapamıyorsun dıyo, yardım etmıyor bıde begenmıyor vb böyle uzar gider.. Eskı konularımda da var .. Hıc yol katetmemısım , iyice kötuye gitmisiz .. Okudum yıne yuzlestım...

Üstteki yorumu yazarken sarj bitti , ondan öyle yarım yamalak kalmıs

Ortada hic bir sey yokken atarlanmis esiniz.Aldatiyor olabilirmi?

Eğer dediğiniz gibi biriyseniz, çok düşünmeye gerek yok. Yarın eşyalarınızı toplayacaksanız, ister ailenizin yanına, ister kafa dinleyebileceğiniz çok yakın bir kuzen veya arkadaşınızın yanına, isterseniz de bir otele gideceksiniz. Ben olsam telefonumu bile kapatırdım. O ne olacak, bu ne olacak diye çok sorgulamaya, hep en kötü durumları düşünmeye gerek yok. Başa gelen çekiliyor. Yıllar sonra pişman olmaktansa, şimdi gözünüzü karartacaksınız.

Çocuğunuzu da sakın kabulleneceğiniz şeyler için bahane etmeyin derim. O da yeni düzene gayet güzel ayak uyduracaktır. Sadece biraz zaman.

Şahsen ben anneme vuran bir babayla yaşamaktan ve hakaretlere sevgisizliğe şahit olmaktansa, boşanmış bir anne babanın çocuğu olmayı tercih ederdim.

Telefonu kapasam ortalıgı ayaga kaldırır...Kızımı merak ettım dıye...Ama ben evı terk etmek ıstemıyorum o gıtsın ıstıyorum..Cocugumla annemın evıne donmek ıstemıyorum.. Tartısırken ustume yuruyunce defol git cık hayatımdan dıye bagırdım ondan sonra vurdu bana ...Ben annemlerın olayların bu kadar ıcınde olmasını ıstemıyorum bız kızımla anneme gıtsek , kızımı gormeye geldım dıcek almak isteyecek , annemlere yansıyacak her sey.. Keske o gitse..

Onu nasıl evden gönderebilirsin diye düşünüyorum. Git dersen, gidecek biri değil herhalde. Sanki sadece o yokken anahtarı değiştirip, eve girmesini engelleyebilirsin. Eşyalarını da kapının önüne koyarsın. Ama apartmanda büyük rezillik çıkar. Belki uzaklaştırma filan aldırabilirsin, o işler nasıl oluyor avukata danışabilirsin.

Ben bu halde tek başına kalmaman taraftarıyım. Yanında sana destek olacak, gaz verecek insan lazım. Yoksa öbür türlü aklına hep iyi günler gelip, pişman olmaya başlayacaksın.

Yukarıda anlattığın, yaşam enerjini sömürmesi bile ayrılık sebebidir. Ne zamana kadar mutsuz bir hayat süreceksin? Ben şöyle yaptım da böyle oldu demeyin. Kendinizi suçlamanın anlamı yok. Kimse, kimseye vuramaz. Sinirlenir çeker gider, bağırır çağırır, ama vuramaz. Babanızın, annenize böyle bir şey yaptığını düşünün. Hangi durumda babanız haklı olur?

Bende yalama olmuş durumda bir kere olunca hep oluyor ama ben salak seviyorum diye hala yıpratıyorum kendimi onun yaptıklarını affedemiyorum kızımın yanında kültürlerini ve bağırmaları kızım çok agresif oldu ona sabrediyorum annesi babasına hizmet ediyorum ama hep daha fazlasını istiyor ... Rabbim hayırlı is versin su anda başvurdum olmazsa başka kapı denicem sonra duruma bakıcam oda bunun farkında ve bana is başvurusu için gerekli olan parayı vermiyor sebebi is bulursam onu boşarmışım bebek olmadan zaten çalışıyordum boşamamışım simdi niye boşayım diyorum tabi yaptıklarını biliyor bir gram altın birde yüzük var elimde gramı satıp ise basvurdum satarken kendimi çok âciz ve ezik hissetim sevgiliyken o issizdi ben çalışıyordum ve ona luksunden telefon almıştım ona hep destek oldum 3 yıl issizdi ama şimdi bir yerleri kalktı allahım bu başvurduğum işim olsun tek duam beni aşağılıyor seni asaglayip geri gönderirler diyor almazlar seni diyor o kimki açıköğretim mezunu biri benim herşeyim ondan daha üstün ama o beni asagiliyor kızım babasına çok düşkün ailem sadece bunun için bile evli kalınır diyor bizde böyle şeyler yaşadık diyor bu ne ya zulüm görmek icinmi evlendik biz su anda kalbim soğusun diye dua ediyorum ve Bugün tiksindim iyice yavaş yavaş buz kesicem ve sonu mutlu bitsin inşallah islah olmuyorsa kabimden sevgisini alsın kızımla beni mutlu etsin rabbim hayirlisiyla sen benim ilk asamamsin bak bana simdi iyi karar ver

Ay size de çok üzüldüm. Özellikle https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-suredir-mutluyduk-fazla-geldi-galiba.954961/ deki konunuza. Aileniz nasıl bir aile ya, hala barış diyebiliyor. Kızlarının hiç mi kıymeti yok.

İnşallah en güzel işi bulup, o adamdan kurtulursunuz.

Bir olay yasamissin, mutsuzsun. Hemen kendini aciz hissetme. At ustunden bu psikolojiyi. Illa bosanmak istiyosan bosan tabi senin hayatin senin kararin. Bosanmazsan da bu absurt olmaz. Bu yaptigini yanina koyma yeter. Pisman olup yalvarmadan affetme. Bir kerelegine affetmek buyuk bi acizlik degildir. Agzini burnunu kirmamis da ufak bi arbede yasanmis anladigim kadariyla. Bu seferligine bedel odetirsin yaptigindan pisman edersin, sonra affedip izlemeye baslarsin. Siddet tekrarlanirsa bosarsin, yok adam olursa devam. Bu da guclu kadin isidir. Illa her sorunda cocuklu evliligi bitirmek guc gostergesi degil yani

Son düzenleme:
Bak Canm iyi bir işin varmış ailende destekçin o adama boyun eğ
Bak Canm iyi bir işin var ailen destekçin yani o adama boyun eğmek için hiç bir nedenin yok aslında.çocuklar yeni hayatlarına alışıyor merak etme.sürekli seni aşagılayan yaşam enerjini emen bi adamla ömrünü çürütme.aranızda ne saygı ne sevgi kalmamış ne yazıkki.neden kendini mutsuzluğa mahkum ediyosunki ozaman

Benim yasadiklarim gibi ya okudukca kendimi goruyorum resmen bende senin gibi mutsuzum her defasinda mutlu olmak icin ugrasirken o daha gerilere goturdu bizi simdide herkes ona evladin var yapma etme derken onun kurdugu cumle su ben zaten onun icin boyle olsun istiyorum yoksa cocuk deli olacak icimizde bir baba evladinin baska ellerde buyumesini isterse gozden cikarirsa ve hic bi gideriyle ilgilenmeyip sorumluluk almazsa sizce bu soz mantiklimi daha neler neler sizin yazinizi cektiklerinizi okuyunca ayni adam diyorum herseye bi bahane bulan allah sabir versin sana bosanmak istiyormusun.ben evladim icin istemiyorum ama 5 ay oldu halen ortada bosanma yok.adam ondan daha onemli islerim var onada sira gelecek demis.Bence eger taraftar degilsen bir iki buyugunden yardim al onlada iyice konus oyle karar verin.

Ayrı yasamak ıstedım , söyledım daha önce de .. Ama gıtmıyor evde yabancı gibı yasıyoruz ben de buna dayanamıyorum boguluyorum

Ben ıstıyorum .. O hıc böyle bir sey dıle getırmedi ama zehır ettı bana hayatı

Ne yapabılırım sızce ? Bosanmak tabı kı ıstemıyorum, dusunmekten delırıcem .. Cunku biz 15 gun konusmadıgımız da oldu..ıkı yabancı gibi yasadık.. Yemek yapmadım hıc konusmadım.. O da öyle yasadı.. Ama bır sure sonra onun kendı hayatına devam etmesınj hazmedemıyorum.. Aynı evdeyız ama kafasına göre yasıyor.. Napabılırım sızce ? Yanı agzını burnumu kırmadı tamam ama dusuncemı savunamıyorum, cıldırıyor. Kı kaldı kı o benı odadan ıttıgınde ustune gitsem belkı onu da yapacaktı kı ben kendımı hayatta ezdırmem derdım.. Ama korktum sanırım bu da beni mahvedıyo( Aman o sınırlenmesın aman kızmasın dıye nasıl yasıcam.. Keske bır yolu olsa ..annemin evınde gıtmek ıstemıyorm annem en en yakın arkadasım canım ama ben kızımla beraber yasamak ıstıyorum evımızde ... Boguldum artık , pazar sabahı surat asmasın dıye cmt den ekmek alıyorum, neden yok der dıye almaya gıtse surat asar dıye.. Hepböyle olmasa da bunu yaptıgı zamanlar da oldu,, Yzarken daha şyi anlıyorjm sacma sapan bır ınsan olmusum.. Arkadaslarım duysa ınanmaz..mutlu gibi yasamak, kızım ıcın guclu durmak , yoruldum cok...cok sagolun zaman ayırıp yazıdıgınz için

Karşılıklı inatlaşma var anladığım kadarıyla. Konuştunuz mu aranızda geçen kırgınlıkları, küslükleri? Konuşmadıysanız oturup güzelce konuşun kavga etmeden. Derdi neymiş öğrenmeye çalış. Baktın hiç yanaşmıyor ondan sonra düşünürsün ne olacağını.

yazsam ceza alıyorum, yazmasam içim içimi yiyo, hödük herif, gücü sanamı yetiyormuş, utanmaz..
bekara, koca boşamak kolay gelir, herzaman bu böyledir..
çocuğun varsa hemen öyle, gururla ayaklanıp gidilmiyor..
seni o kadar iyi anlıyorumki, 2 çocukla bende boşanıyorum..
ilkez yaptığı bir hareketse, özür dilerse bir şans daha ver hemen boşanmayı düşünme..

çocuklarımız için tekrar tekrar düşünmek zorundayız..
iyi ölçüp tartmalısın..
aldatma, şiddet, kötü alışkanlıklar yoksa, üstünde düşünülmeli..
daha öncede şiddet uyguladımı bilmiyorum ama, ilkez yaptı ise, o an hakimiyetini kaybetmiş olabilir ne bilim ( bu tabiki haklı kılmaz ) pişman olmuştur belki, allah yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…