Bosanmak ne yapmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse mukemmel degil ama ortada oyle buyuk bir hata yok.genel kisisel farkliliklar filan bunlar onun icin bosanma sebebi.kisacasi biriktirmis benden sogumus olay bu.

Kabul etmiyor.evlilk bitmesin gibi bir derdi yok cunku.

Ekonomik ozgurlugum var
Sukur.

ANNEN bakabiliyorsa boşan çocuğuna annen baksın çalış kendine çocuğuna bak

Sizi hiçe sayan bir adamla sırf çocuk için birlikte kalmayın. Değersiz değilsiniz manevi olarak bir yıkım yaşayacaksınız. Mutlu olmaya sevilmeye sizin de hakkınız var. Eğer mutlu edip sevmeyecek adamın hayatınızda yeri olmasın. Sizi sevmeyen istemeyen adamın temizliğini yemeğini falan mı yapacaksınız bir de

Kimse mukemmel degil ama ortada oyle buyuk bir hata yok.genel kisisel farkliliklar filan bunlar onun icin bosanma sebebi.kisacasi biriktirmis benden sogumus olay bu.
ama bu aşılabilecek bir sorun. neden hemen boşanmak başka büyük bi sebebi vardır bence

Boşan tabiki de güzel bir nafaka ile ..

Esime karsi hislerim var bitmis degil.baskasiyla evlenme ve cocuk yapma fikri beni uzuyor..ama benle ya ev arakadasi olacaksin yada bosanacagiz benden baska birsey bekleme diyor..
Ama esinizin size karsi hisleri yok sizi sevmeyen istemeyen bir adamla evli kalip napicaksiniz? Once bir bosaninda sonra birini bulmayi evlenmeyi cocuk yapmayi dusunursunuz. Illa hayatinizda biri olacak diye birseyde yok.

Ya böyle adamlar niye evlenir,niye çocuk yapar,hiç anlamıyorum.Boşanın tabi ki,bir de onun hizmetini mi yapacaksınız?Eşiniz tam bir karaktersiz.

Ben bu soğuma işine inanmıyorum. Özellikle sıradan evliliklerde. Hani eşlerden biri aldatır, eve geç gelir, evle çocukla ilgilenmez, birbirine çok aşırı müdahale eder, alkol alır falan filan o zaman soğur tamam. Ama o da zamanla olur.
Biri bu kadar keskin vazgeçiyorsa hayatında biri vardır bana göre.
İki eski eşte ev arkadaşı olamayacağına göre dik durup gururlu olmak kalıyor geriye. Maalesef evliliğe boşanma lafları düştükten sonra eninde sonunda boşanılıyor. En az hasarla kurtulmaya bak derim ben

Boşanın. Evet zor, acı verici ve travmatik ama gerçekçi olun. Çocuk için sürdürülen evlilik çocuğa daha çok zarar veriyor. Karşılıklı sevgi ve uyumun olduğu bir ilişki sizin hakkınız. Kendinize zulmetmeyin ne demek ev arkadaşlığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…