neden bu duruma geldiniz peki? sizin hatalarınızdan dolayı mı?
Kabul etmiyor.evlilk bitmesin gibi bir derdi yok cunku.Eşinizle bir çift terapisine gitseniz çok dengesiz hareketleri var, ayrılmak istiyorsa da elinde avucunda ne varsa alın ki rezil olsun biraz. Erkekler gidip franchise açar gibi tekrar evlenip çocuk yapıp hayatlarına devam edebiliyor ve böyle yapıp ilk eşini ve çocuğunu süründürebiliyorlar, sanki onlar hiç yaşamamış gibi. Lütfen iyice hazırlanın.
Ekonomik ozgurlugum varEşinizle bir çift terapisine gitseniz çok dengesiz hareketleri var, ayrılmak istiyorsa da elinde avucunda ne varsa alın ki rezil olsun biraz. Erkekler gidip franchise açar gibi tekrar evlenip çocuk yapıp hayatlarına devam edebiliyor ve böyle yapıp ilk eşini ve çocuğunu süründürebiliyorlar, sanki onlar hiç yaşamamış gibi. Lütfen iyice hazırlanın.
Kabul etmiyor.evlilk bitmesin gibi bir derdi yok cunku.
Baskasi benim tek cocukAğustosta ikinci çocuk şimdi ayrılık neden? Şimdi hamile olacaktınız, başkası olabilir.
Su an suphelendigim bir durum yok ama insallah degildir.Hayatında birisi de olabilir
ANNEN bakabiliyorsa boşan çocuğuna annen baksın çalış kendine çocuğuna bakArkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..ne yapacagimi sasirdim..
ama bu aşılabilecek bir sorun. neden hemen boşanmak başka büyük bi sebebi vardır benceKimse mukemmel degil ama ortada oyle buyuk bir hata yok.genel kisisel farkliliklar filan bunlar onun icin bosanma sebebi.kisacasi biriktirmis benden sogumus olay bu.
Boşan tabiki de güzel bir nafaka ile ..Arkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..ne yapacagimi sasirdim..
Ama esinizin size karsi hisleri yok sizi sevmeyen istemeyen bir adamla evli kalip napicaksiniz? Once bir bosaninda sonra birini bulmayi evlenmeyi cocuk yapmayi dusunursunuz. Illa hayatinizda biri olacak diye birseyde yok.Esime karsi hislerim var bitmis degil.baskasiyla evlenme ve cocuk yapma fikri beni uzuyor..ama benle ya ev arakadasi olacaksin yada bosanacagiz benden baska birsey bekleme diyor..
Neler yapabilirim?Aldatılma ihtimaliniz yüksek ben olsam gizliden araştırırdım.
Bilemiyorum yeninolan birsey yokama bu aşılabilecek bir sorun. neden hemen boşanmak başka büyük bi sebebi vardır bence
Esime karsi hislerim var bitmis degil.baskasiyla evlenme ve cocuk yapma fikri beni uzuyor..ama benle ya ev arakadasi olacaksin yada bosanacagiz benden baska birsey bekleme diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?