Bosanmak ne yapmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda diğer konularda muhtacliği yaratan kendisi.Bu konudan da anlıyoruz ki aslinda burda önemli olan kadının gururlu olmasi.Gururlu bir kadin 5 kuruş olmasada çok zorlansa da çeker gider
Bilmiyorum gurursuz davrandim belki pisman olur diye ama o bunu gormedi

Bu arada eşinizin ailesinden nefffffret ediyorsunuz üç dört ayda bir hafta gelmek istiyorlar ya da bizi çağırıyorlar diyorsunuz bu kadar bir araya gelmek istemediginiz bir aileden kurtilmus olursuniz en azından . Bence esinize çok aşık olsaydiniz ufak laf sokmalar da tahammül edilebilir olurdu . Yani eş ailesi ile ilgili olaylarda gelinleri savunurum ama biraz tolerans lazım . Onlar gelmesin dört ayda bir keşke siz gitseydiniz. Adam bıkmış olabilir

6 senelik evlilik de heleki adam bukadr sogumusksn,duygularim var kismi bana cok mantikli gelmedi.Aliskanliktr o.Evet seversiniz kocaniz anlarim.Ama bosanmak istyen adama da ne yapayim demezsin.Niye diyeyim yani?Bulunmaz hint kumasi mi bu adam?

Yani burda hiç kimse size gidin yalvarın şöyle böyle yapın demez..
Tek yapmanız gereken dik, gururlu durup tamam uygun şartları çocuğumuz için ayarlayıp açalım davayı demeniz.
Çocuğunuzun haklarını maksimum düzeyde sağlayacak bir anlaşma yapıp boşanacaksınız.
Sizi istemeyen, soğudum artık sevmiyorum diyen biriyle evli kalmak çok onur kırıcı.

Sen ne dıyorsun boşanmayalımmı dıyorsun

eski konularinizda sevgilim dediginiz kisinin esiniz oldugunu dusunerek yorum yazacagim.

esiniz zaten siz sevgiliyken de siradanlastik, bu bir yere gitmiyor dusuncesine sahipmis ve evlilige de devamli vakit var diyerek ertelemis ama sizin isteginizle evlenilmis gibi duruyor. ben oyle baskasi var vs gibi ekstra sebep aramiyorum o yuzden. evlilige cok yanasmayan adamin evlenince de surdurememesi uzgunum ama normal. uzatmadan kendi hayatinizi kurun derim.

ben eski konuları bilmiyorum ama yengeç yazmış siz yazmışsınız

adam sanki ee çıktık çıktık, ya evlencez ya ayrılcaz bari evlenelim, zaten herkes evleniyor biz de eksik kalmayalım, diye diye evlenmiş
buraya kadarmış.

Napıomusunuz ki

Hem bosanmak istiyor adam hem 2.cocuk diyor adam eski konularinda da .

Siz boşanmayı neden istemiyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…