Bilmiyorum gurursuz davrandim belki pisman olur diye ama o bunu gormediAslinda diğer konularda muhtacliği yaratan kendisi.Bu konudan da anlıyoruz ki aslinda burda önemli olan kadının gururlu olmasi.Gururlu bir kadin 5 kuruş olmasada çok zorlansa da çeker gider
Pisman olacaksa da bu tavirla asla olmaz.Siz dik durmazsaniz onun iyice bir tarafları kalkarBilmiyorum gurursuz davrandim belki pisman olur diye ama o bunu gormedi
Ailem arkamda onlarida uzuyorum.
E hayattta basarilar dileyin ozmaan napacaksiniz baska?Arkadaslar acikca sordum biri yok dedi.bana hisleri kalmamis.benle gelecek dusunemiyormus..
Sen ne dıyorsun boşanmayalımmı dıyorsunArkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..ne yapacagimi sasirdim..
ben eski konuları bilmiyorum ama yengeç yazmış siz yazmışsınızeski konularinizda sevgilim dediginiz kisinin esiniz oldugunu dusunerek yorum yazacagim.
esiniz zaten siz sevgiliyken de siradanlastik, bu bir yere gitmiyor dusuncesine sahipmis ve evlilige de devamli vakit var diyerek ertelemis ama sizin isteginizle evlenilmis gibi duruyor. ben oyle baskasi var vs gibi ekstra sebep aramiyorum o yuzden. evlilige cok yanasmayan adamin evlenince de surdurememesi uzgunum ama normal. uzatmadan kendi hayatinizi kurun derim.
Napıomusunuz kiArkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..ne yapacagimi sasirdim..
Hem bosanmak istiyor adam hem 2.cocuk diyor adam eski konularinda da .Bu arada eşinizin ailesinden nefffffret ediyorsunuz üç dört ayda bir hafta gelmek istiyorlar ya da bizi çağırıyorlar diyorsunuz bu kadar bir araya gelmek istemediginiz bir aileden kurtilmus olursuniz en azından . Bence esinize çok aşık olsaydiniz ufak laf sokmalar da tahammül edilebilir olurdu . Yani eş ailesi ile ilgili olaylarda gelinleri savunurum ama biraz tolerans lazım . Onlar gelmesin dört ayda bir keşke siz gitseydiniz. Adam bıkmış olabilir
DeğişiklerHem bosanmak istiyor adam hem 2.cocuk diyor adam eski konularinda da .
Esimin tutarsizligi.Değişikler
Bu zamana kadar evet var diyen bir babayiğit görmedik zaten. Elbette yok diyecek. Telefonunu karıştırma şansınız var mı?Arkadaslar acikca sordum biri yok dedi.bana hisleri kalmamis.benle gelecek dusunemiyormus..
Siz boşanmayı neden istemiyorsunuzArkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..ne yapacagimi sasirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?