- 8 Ağustos 2022
- 873
- 809
- 23
Valla burdan bakinca sizin konularinizdan daha gercek duruyor. Ustrlik guru uyeFake bence
Fake olacak ne var anlamadim?Valla burdan bakinca sizin konularinizdan daha gercek duruyor. Ustrlik guru uye
Sizi üzmek istemem ama eşiniz boşanmayı kendi teklif etti ve bu kadar netse, başka bir kadın olasılığı çok yüksek geliyor.Kimse mukemmel degil ama ortada oyle buyuk bir hata yok.genel kisisel farkliliklar filan bunlar onun icin bosanma sebebi.kisacasi biriktirmis benden sogumus olay bu.
Cok yoruldum birseyleri duzeltmek icin.Üzücü bir durum ama adam kafasında bitirmiş gibi duruyor. Kaç yaşındasınız? Zaten çalışıyormuşsunuz. Çocuk için uygun bir nafaka belirleyip kendi yolunuza bakın. Hayatta her şey insanlar için.
Cok yoruldum birseyleri duzeltmek icin.
Sizin 3 cocuklu 20 yıllık versiyonunuz su an grupta popüler konu.Bana bunu söyleyen bir erkek 1 dakika benimle ayni odada kalamaz.Bitmistir ,zira giden bir kalp geri dönmez.Burda neyi soruyorsunuz mesela ,ben anlmadim.Iyi bir protokol ile maddi olarak çocuğumu mağdur etmeyecek bir anlaşmaya varırım ve yüzüne bile bakmam
Aslinda diğer konularda muhtacliği yaratan kendisi.Bu konudan da anlıyoruz ki aslinda burda önemli olan kadının gururlu olmasi.Gururlu bir kadin 5 kuruş olmasada çok zorlansa da çeker giderBen de o konuyu düşündüm burayı okurken. Neyse ki konu sahibinin maddi bağımsızlığı var. Adama muhtaç değil.
Var demesini beklemeyin zaten, yaşadığımız ülke şartları ve toplum yapısına bakınca, hisleri kalmadı diye boşanan neredeyse yoktur, bir iş yerinde bile mutsuz olunca bırakıp çıkamıyoruz, yanlışını gördüğümüz arkadaşımızı bırakmıyoruz, komşudan zorbalık görüp evimizi taşıyamıyoruz, boşanma olunca her şey çözülmüyor daha da sıkıntı, nafakası, çocuğu görme, mahkeme salonları, bunları göze almak için itici bir güce sığınmak lazım.Arkadaslar acikca sordum biri yok dedi.bana hisleri kalmamis.benle gelecek dusunemiyormus..
Ailem arkamda onlarida uzuyorum.Eminim çok yorulduğunuza. Gerçekten çok üzüldüm sizin için. Aileniz arkanızda mı? Size manevi destek verebilecekler mi?
Eşiniz çok net konu sahibi zorlamaniz üstüne gitmeniz daha çok ters teper . Seni seviyorum bırakma falan derseniz iyice uzaklaşır . Birde diğer teklifi çok ayıp ya öyle birlikte yaşayalım demesi çok gurur kırıcıArkadaslar acikca sordum biri yok dedi.bana hisleri kalmamis.benle gelecek dusunemiyormus..
Zina kanitlayacak bir seyim yok ortada.Var demesini beklemeyin zaten, yaşadığımız ülke şartları ve toplum yapısına bakınca, hisleri kalmadı diye boşanan neredeyse yoktur, bir iş yerinde bile mutsuz olunca bırakıp çıkamıyoruz, yanlışını gördüğümüz arkadaşımızı bırakmıyoruz, komşudan zorbalık görüp evimizi taşıyamıyoruz, boşanma olunca her şey çözülmüyor daha da sıkıntı, nafakası, çocuğu görme, mahkeme salonları, bunları göze almak için itici bir güce sığınmak lazım.
Nolur beni yanlış anlamayın niyetim sizi üzmek degil ama yaşarken farkına varmıyor insanlar, birinin acaba olabilir mi demesi lazım, boşanın ama anlaşmalı olsuna kanmayın, sakin kalıp bir araştırın, inşallah bulamazsınız ama bulursanız da iyi bir avukatla zina davası ve tazminat davaları açar, donuna kadar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?