Gercek..Fake bence
Ne yapmaliyim?Koca 6 yıl ve bir çocuk sonrasında mı aklına gelmiş uyuşamadığı?
Hala neyini düşünüyorsunuz bu evliliğin?
Ne demek ne yapmalıyım?Ne yapmaliyim?
Ne yapacaksın tabi ki boşanacaksınArkadaslar 6 yillik bir evliligim var.bir tanede cocugum var 2 yasinda..esim benle uyusamadigini evlendigine pisman oldugunu dile getiriyor.ya diyor cocuk icin ev arakadasi gibi olalim.yada diyor bosanalim.dusun tasin diyor.ne yapmaliyim?kendisi cocuk icin bu evliligi devam ettirdigini soyluyor..ne yapacagimi sasirdim..
Niye fake olsun ki, kadın 2012den beri sitede, o zamanlar bile bu adamla ilgili konu acarmis. Konu da gayet normal bir konuFake bence
Esime karsi hislerim var bitmis degil.baskasiyla evlenme ve cocuk yapma fikri beni uzuyor..ama benle ya ev arakadasi olacaksin yada bosanacagiz benden baska birsey bekleme diyor..Aileniz arkanizdaysa durmayin bosanin eger arkanizda degilse ayakta durabileceginiz hale gelene kadar size zaman versin yardimci olsun sonra haklarinizi alarak bosanin. Evlilik diye birsey kalmamis zaten sizde bosuna suruncemede birakmayin hayatinizi.
neden bu duruma geldiniz peki? sizin hatalarınızdan dolayı mı?Cok aci cekiyorum.bitirdin duygulari geri gelmez diyor..
Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?