Haklısınız sızde beraner bısey yapamadıktan somra gezmenın tozmanım pek tadı olmuyor. İlginc bır davranıs ınsana degersız hıssettırıp acaba baska bırıylemı vakot gecırıyorda bana vaktı yok dıye dusunduruyor. Benm esımle bı problemın yok sukur ama bazen ben onu sureklı kıskanır kısıtlarken o bana hıc karısmaz. Sadece acık gıyersem mudahele edwr ama ben mesela ne bılm sosyal hesaplarına cok karısırım onun o ıse benmkıne hıc karısmaz, o tek basına byere gıtsın ararım yazarım ya da sorarm kımle nereye dıye. O ıse ben tek basıma avmlerede gıtsem kımle nıye nereye dıye sormaz. Onun bayanlarla selamlasmasına bıle karısırım yanak uzatamaz mesela sadece el uzat dıyorum. Ama Bır erkek bana kafa uzatmıs tokalasmak ıstemıs dıyelm ayıp olmasın dıye karsılık verdıysem hıc bana dıyonda sen nıye yanak uzatıyorsun demez. Boylede benı degersız hıssettırıyor cırkın mıyım kıskanılmayacak bır tıpımmı var ya da senmo asırı rahatsın anlamıyorm dıyorm

ınsan bazen kıskanılmak ıstıyor benö dtek sıkntım bu esımle.ynı bı sorun herseyı acık acık konusabılıyorsamız eger aynen konus6n bı