Boşanmak ve sonrası nasıl?

İyimisin sen bi hatırlamadı diye ne olmuş ki ortada ihanet yoksa şu bahsettiğin hayatı da adamın geç saatlere kadar çalışmasından dolayı yaşıyorsun. Bence büyük nankörlük kusura bakma ama canını sıkmak için yazmıyorum sadece silkelenip kendine gelmelisin şok pişman olursun.
Teşekkürler yorumunuz için boşanma şuan gündemden kalktı bu hafta 2. İznini yapıcak. Ben ayda 2 izne razıydım biraz kavga işe yaradı

Onda problem yok hep aktif ve heyecanlı ev içindede ilgili benim sorunum hani bir adam dost tutar ya kendine geceleri gider yanına sadece evde buluşurlar hiç dışarda el ele gezemezler öyle hissediyorum artık. Evet ilgi sevgi var ama aile ortamı yok
Anladım canım.Hissettiğiniz eksiklik.Bu erkekler ne istiyolar bılmıyorum.

Anladım canım.Hissettiğiniz eksiklik.Bu erkekler ne istiyolar bılmıyorum.
Onlar işe gitsin eve para getirsin çocuğunu karısını iki okşasın tamam iyi kocayım ben diyorlar ince düşünmedikleri için böyle bence bilmiyorum şuan düzeldik biraz daha belki ilerde işi rahatlar diye umut ediyorum sadece 😔

Onlar işe gitsin eve para getirsin çocuğunu karısını iki okşasın tamam iyi kocayım ben diyorlar ince düşünmedikleri için böyle bence bilmiyorum şuan düzeldik biraz daha belki ilerde işi rahatlar diye umut ediyorum sadece 😔
Sürekli iş iş nereye kadar .Kadın dediğin ilgi sevgi ister.Ne diyo bize zaman ayırmıosun dıyunce.

Canim ne denir bilemedim ama cok uzuldum :(
Sen akilli bir kadinsin ota ... bosanmayacak kadar akillisin bu sebeple dile getirmedigin seyler de oldugunu dusunuyorum cunku asalet bunu gerektirir ama herkes bunu anlayamaz. Kaldi ki yazdigin sebepler de bircok kadin icin gecerli sebeplerdir hayati tek basina yasayacak olsaydin zaten hic evlenmezdin. Cozebileceginizi dusunuyorum umarim cozersiniz ❤

Sürekli iş iş nereye kadar .Kadın dediğin ilgi sevgi ister.Ne diyo bize zaman ayırmıosun dıyunce.
Ben istemezmiyim bi evde kalayım dinleneyim, sizle bi tatile çıkayım ama imkanım yok görüyosun bende bıktım bu işten size istediğiniz imkanı veriyorum istediğini al gez toz hesap sordum mu bi kere ne yaptın diye bunlar fix her tartışmadaki lafları. Kavga da edemem ki zaten onla hiç hep sen haklısın aşkım der hep haklıyım ama çözüm yok

Canim ne denir bilemedim ama cok uzuldum :KK43:
Sen akilli bir kadinsin ota ... bosanmayacak kadar akillisin bu sebeple dile getirmedigin seyler de oldugunu dusunuyorum cunku asalet bunu gerektirir ama herkes bunu anlayamaz. Kaldi ki yazdigin sebepler de bircok kadin icin gecerli sebeplerdir hayati tek basina yasayacak olsaydin zaten hic evlenmezdin. Cozebileceginizi dusunuyorum umarim cozersiniz ❤
Kuzum benim 💕💕 çok teşekkür ederim yorulduğum tükendiğim anlardan biriydi atlattık çok şükür iyiyiz şuan bakalım söz verdi tutmaya da çalışıyor inşallah bozmaz

Hala bu adamla evli misiniz ?
Evliyim ama şuan ayrılıp ayrılmama arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorum ayran tatili için ailemin yanına geldim hem ağzımdan burnumdan getirdi arefe günü watsaptan ki paylaştığım durumdan dolayı kavga çıkardı sonra anneni arayıp alın kızınızı bilmem ne diye sorun yaptı bnde gelmiyorum dedim sonra önce beni engelledi sonra açıp geliyorsan gel ben tatile gideceğim dedi bnde gitmedik o paşa paşa tatiline gitti söyleyin bu hangi parayla tatile gitti Bn öğretmenim oda özel sektörde çalışıyordu 6 ay önce işten çıktı boşta bu boşta olduğu sürece herşeyi bana yaptırdı biriktirdiğim parayı zorla aldı bekarken aldığım kirayı üstüne yapmıştı. O paralarla. Utanmadan tatile gitti şimdi gezip eğleniyır burdan böyle yazınca ki yazmadığım daha çok şey var bu adam beş para etmez aslında bitir NURAY diyorum bu Da sana eş olmaz diyorum ne bilim o cesaretimi toplayamıyorum sadece dua ediyorum allahım Bn sana bıraktım sen benim için hangisi hayırlısı ise onu nasip et diye. Ben konu açacaktım aslında ama başladım yazmayı eşimi o kadar çoktu ki yazacaklarım sonra boşverdim

İ
Çok üzüldüm inşlh. Eşiniz düzelir benim anlatmak istediğim bu değildi sadece yıl dönümü unutması değil işinden bize hiç zaman kalmaması. Boşanma fikrini kaldırdım şimdilik tatlıya bağladık bu hafta 2. İznini yapcak yarın ama ben buna da kızıyorum illaki benim patlamam mı gerekiyor bunu yapması için, kendi düşünse bugün de gitmiyeyim ailemle vakit geçireyim dese ama yok
inşallah düzeleceğini hiç düşünmüyorum aslına bana herkes boşa diyor Bn sadece. Cesaret edemiyorum Ya daha kötü olursa diye düşünüyorum

İ

inşallah düzeleceğini hiç düşünmüyorum aslına bana herkes boşa diyor Bn sadece. Cesaret edemiyorum Ya daha kötü olursa diye düşünüyorum
Boşanmak için arkada sağlam bir aile o yok ise sağlam bir iş şart arkadaşım bunlar varsa korkmaya gerek yok

Evliyim ama şuan ayrılıp ayrılmama arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorum ayran tatili için ailemin yanına geldim hem ağzımdan burnumdan getirdi arefe günü watsaptan ki paylaştığım durumdan dolayı kavga çıkardı sonra anneni arayıp alın kızınızı bilmem ne diye sorun yaptı bnde gelmiyorum dedim sonra önce beni engelledi sonra açıp geliyorsan gel ben tatile gideceğim dedi bnde gitmedik o paşa paşa tatiline gitti söyleyin bu hangi parayla tatile gitti Bn öğretmenim oda özel sektörde çalışıyordu 6 ay önce işten çıktı boşta bu boşta olduğu sürece herşeyi bana yaptırdı biriktirdiğim parayı zorla aldı bekarken aldığım kirayı üstüne yapmıştı. O paralarla. Utanmadan tatile gitti şimdi gezip eğleniyır burdan böyle yazınca ki yazmadığım daha çok şey var bu adam beş para etmez aslında bitir NURAY diyorum bu Da sana eş olmaz diyorum ne bilim o cesaretimi toplayamıyorum sadece dua ediyorum allahım Bn sana bıraktım sen benim için hangisi hayırlısı ise onu nasip et diye. Ben konu açacaktım aslında ama başladım yazmayı eşimi o kadar çoktu ki yazacaklarım sonra boşverdim
Durumunuza üzüldüm, sizin gibi çalışan bir kadın böyle bir "adama " boyun eğmemeli.
Allah size bir sürü şeyi gösteriyor zaten ama adım atmak size kalmış.
Konu açıp derdinizi anlatsaniz iyi olur, farklı yorumlar yol gösterici olabilir. Derdini anlatmak bile insanı bir nebze de olsa rahatlatabilir.
Son olarak bir tane hayatınız var, başkaları için yaşamayın, kendi değerinizi bilin lütfen.

Durumunuza üzüldüm, sizin gibi çalışan bir kadın böyle bir "adama " boyun eğmemeli.
Allah size bir sürü şeyi gösteriyor zaten ama adım atmak size kalmış.
Konu açıp derdinizi anlatsaniz iyi olur, farklı yorumlar yol gösterici olabilir. Derdini anlatmak bile insanı bir nebze de olsa rahatlatabilir.
Son olarak bir tane hayatınız var, başkaları için yaşamayın, kendi değerinizi bilin lütfen.
Ben bunları okumamıştım konu açmanı tavsiye ediyorum. Kendi paranla kendine ağalık yaptırma bence eşinin yaptığı bildiğin terbiyesizlik ve vicdansızlık

Back
X