- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
şuan bir zavallı gbi hissediyorum kendimi
neden boşanmak istiyorsun görümcen mi sorun yoksa?
canım başa gelince içindeki güce sende şaşırıyorsun.bu yaşadığımız her zorlukta böyle,ben nasıl dayanacağım derken bi bakmışsın kaya gibi sağlam duruyorsun.
yok görümcem olayı tatlıya baglandı coktan ancak d,ger hususlar. illaha bir dukkan acmak istiyor haram yollardan para karıstırdı hep paramıza agzı cok bozuk resmen tövbe haşa Allaha falan bile küfrediyor suan bnm nikahım bile yoktur belki. başkasını yanında emir altında calısamazmış beyefendi
yok görümcem olayı tatlıya baglandı coktan ancak d,ger hususlar. illaha bir dukkan acmak istiyor haram yollardan para karıstırdı hep paramıza agzı cok bozuk resmen tövbe haşa Allaha falan bile küfrediyor suan bnm nikahım bile yoktur belki. başkasını yanında emir altında calısamazmış beyefendi
boşanan ve tek başına yaşayan ve çalışan arkadaşlarım var. önemli olan güçlü olabilmek..
haram yollardan derken ? nikahım yoktur diyorsun öyle sinir anında söylenen küfürle nikah düşüyorsa nikahlı insan çok azdır emin ol. düzeltilebilecek gibi değil mi hiç iyi huyu yok mu mesela ?
Birde bu triplere girmezler mi, uyuz oluyorum.
Analarının karnından patron olarak doğmuşlar...
Sen çalışıyormusun cennet?
Birde bu triplere girmezler mi, uyuz oluyorum.
Analarının karnından patron olarak doğmuşlar...
Sen çalışıyormusun cennet?
anlayabiliyorum tabi çok zor böyle bir adamla..
yolunu çizeceksin o zaman başka çaren yok, bol dua ile, bir kere evlenmiş olmak bir kadın için bütün hayatı boyunca kişiye boyun eğmek olmamalı... güçsüz değilsin bence, nasıl yapacağını bilmiyorsun sadece... biz kadınlar terkedilince bile nasıl yapıcam diye düşünüyoruz terkeden biz olunca tabi ayrı bir cesaret istiyor,ama sen çoğunlukla ALLAH a duyduğun vicdanla ayrılmak istiyorsun, bir nefes al kendine yakışanı yap ve 'boşanmak zorunda kalan yapayalnız kadınlar nasıl dik duruyor' sen göster bizlere...
çok çok çok zorlanıyorum çok hemde sevgim hala deli gibi hic evladımda yok birdaha anne hic olamıcam kimseyi istemem bidha
karasızsın işte karar vermeyi bekle o zaman böyle daha çok mutlu olacaksan düzetmenin yollarını ara
çok çok çok zorlanıyorum çok hemde sevgim hala deli gibi hic evladımda yok birdaha anne hic olamıcam kimseyi istemem bidha
Bahsettiğin sorunlar aşılabilir belki.
Sevgimde çok diyorsun, acele karar verme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?