- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
sizlere söyliyim detaylıca bi akıl verin bana ya
olumlu yönleri
bana ne yemek istesem yapar yemek konusunda ısrar etmez
kıskanç değildir çok rahatımdır
ne istesem alır gelir
arkadaşlarımla falan çok iyidir misafirperverdir
hastalık geçirdim çok yanımda oldu
aile danışmanlıgı aldık geliyor zorlayınca ama bir an yarıda kaldı
kavga edince hemen iyi olabiliyo kin tutmuyo
olumsuz yönleri
çok rahat dini konularda da her konuda çok rahat
iletişim kuramıyoruz 10 dk benimle konussa sıkılıyor hemen sinirleniyor
aşırı küfürlü Allahım dahil ( tövbe haşa ) herkese küfredebiliyo aslında inanıyorum diyor ama bazende küfredio sinirinden herşeye
işi konusunda cok pasif başkasının yanına giripde calısamıo sorumululk duygusu çok az ben çalışayım ses cıkarmaz
bebek işinide ben istedim ona kalsa hala bekliyordu
çok asabi bir an çok ters tepki verebilir
iddia vs gibi şeylere cok düşkün haftada 1-2 içki içiyo tepki göstermesem daha da fazla
kavga edince hayatını mahfettigimi sölüo hemen ve sanki hic güzel anımız yokmuş gibi hepsini siliyo
ve ben bu durumda önce inancından sonra bana olan sevgisinden şüphe ediyorum
hayat amacımız cok baska o çok günlük bende ölümden ötesi için Allahımın huuzuruna nasıl dürüst cıkarım diye yasıyorum
Kaç yıllık evlisiniz?
Evlenmeden önce nasıldı?
dini konularda farklı mıydı?
Sorumluluk duygusu nasıldı?
Yani sonradan mı değişti?
Yoksa hep aynıydı da sizi sonradan mı rahatsız etmeye başladı?
:44:
Aslında alkol konusu, iddia oynaması, iletişimin kısa sürmesi düzelebilir şeyler.
Acaba çok mu fazla yargılayıcı yaklaşıyorsunuz?
Genel olarak size değer veren biri (anlatımınızdan çıkardım)
3.5 yıllık evliyiz 8 yılda beraberiz aslında eskidende böyleydi annem söylüyordu sorumsuz oldugunu ama görmek istemedim işte hep iyi yönlerini görmek istedim cunku cok iyiydide gerçekten.
Mesela insan sevmediği birine yemek yapmaz. Yapsa da bir şeye benzemez :)
İnanç konusu kişiseldir. Evlenirken verilen kararlarda en üst sırada yer alır.
Ya farklı inanca sahip de olsa inancına saygı duyarım dersiniz, ya da hayır aynı inanca sahip olmalıyız dersiniz.
İdeolojik anlamda da böyle. Farklı fikirleri savunan biriyle ömür geçmesi zor.
Ya ideolojinizden ya da eşinizden vazgeçersiniz...
Evlilik başlı başına zor zanaat.
Ama sizin evliliğinizdeki sorunlar başedilebilir-kurtarılabilir gibi geldi bana.
Aile danışmanına gitmeye devam ediyor musunuz?
Bence devam etmelisiniz.
canım benım sen neler yasıyormussunda benım haberım yok çok uzuldum sen bayabı yıpranmıssın ya kıyamam ben sana
esının degısmesı kendısını duzeltmesı gerek ben senın esını nekadar çok sevdıgını bılıyorum esınde bunu bılıyor ve cok sımarmıs
esını nasıl degıstırebılırsın bılıyormusun? kendını gerı cekerek
onunla konusmalısın uzuldugunu ve yıprandıgı soylemelısın esın senın kalbını kırdıgında hemen ozur dılıyormus ya sen hemen yumusama hersey normalmıs gıbı davranma, bırseyler eksık olsun, degısmesı gerektıgını degısmezse senı kaybedıcegını ona hıssettırmelısın 3 gun 5 gun degıl ama cıddı cıddı hıssettırmelısın ona soguyormussun gıbı davranmalısın surat yap trıp yap demıyorum ama bır sekılde ayar cekıceksın cennet yarım esının cok ustune dustugunu ve onsuz yapamıyacagını ona hıssettırdıgını dusunuyorum bunun aksını ona gosterkı kendını toparlasın hem ALLAHA kufur etmekte neyın nesı taş olur taşALLAHA bol bol dua et elınden geldıgınce esını duzeltmeye calıs baktın olmuyor ozaman bosanmayı dusunursun suan hazır degılsın.
eşin şeytana uyuyor fazlasıyla hemde harama bulaşmış ıddıa yanı kumar oynuyor RABBINE kufur edıyor seytana uyuyor bol bol dua et RABBIM esımı dogru yola sevket dogru yolu goster dıye
cozum yoları ara nebıleyım esının sevdıgı dını yonden kuvetlı arkadasları aıle buyuklerı yokmu?onlardan yardım al
onlarla bol bol bıaraya gelsın seytandan uzaklassınıckı kumar haram yoldan kazanç saglama ALLAHA inancsızlıktan olur hepsı
ve bunlar bosanma sebebı olabılr bır cok arkadas bosanacak bırsey goremedım demıste :44:daha ne olacaktı ıllakı ıhanet sıddetmı bosanma sebebıdır.
bu sorunlar ınsanı yıpratır,haram yoldan eve ekmek getırme ınsanclı bır ınsanın pıskolojısını altust eder mafedersenı cok ıyı anlıyorum canım benım pekı esının cevresındekı ınsanlarda boyle tıpler mı?
dun gece oturdum konustum biliyorum eminim önemsemedi ama ben son kez konısyım dedim bak biryere gir çok yeteneklisin elinden her iş geliyor montaj falan herşeyi bilir baktım işkurdan haftasonları yok 8-6 falan gibi saatleri para pul gözümde degil zaten. dedimki sizi hatta vergi kaçıran fiş kesmeyen herkesi maliyeye şikayet edicem bir vatandaş olarak benim üstümden geçinemezsiniz siz dedim. Rabbime olan düşkünlüğümü anlattım dedimki bak eger sen inanmıyorsan tövbe tövbe bazı şeyler sana sacma geliyorsa bana söle kandırma beni hayatımı karartma dedim.
dun gece oturdum konustum biliyorum eminim önemsemedi ama ben son kez konısyım dedim bak biryere gir çok yeteneklisin elinden her iş geliyor montaj falan herşeyi bilir baktım işkurdan haftasonları yok 8-6 falan gibi saatleri para pul gözümde degil zaten. dedimki sizi hatta vergi kaçıran fiş kesmeyen herkesi maliyeye şikayet edicem bir vatandaş olarak benim üstümden geçinemezsiniz siz dedim. Rabbime olan düşkünlüğümü anlattım dedimki bak eger sen inanmıyorsan tövbe tövbe bazı şeyler sana sacma geliyorsa bana söle kandırma beni hayatımı karartma dedim.
ee dedin dedin ne cevap aldın sonuç ne oldu ? sanırım eşin daha tam olarak olgunlaşmamış, karakteri oturmamış yaşlarınız kaç ve ne kadardır evlisiniz bunlar önemli noktalar, çünkü her evlilikte ilk yıllar aynı fikirlere sahip olmama sorunları yaşanabiliyor..
boşanmak zorunda kalan ve yapayalnız kadınlar nasıl dik duruyor arkadaşlar ? annemlerle anlaşamam hiçbirşekilde beni kahreder annem laflarıyla. zaten geri döndügüm için yıkılıyırım sanırım boşanmamddan başka çaremde yok nasıl yeniden başlayabilirim birde şu içimdeki kocaaman aşkı nasıl öldürebilirim
Cennetyarim şimdi ne desem bilemedim.
Normal şartlarda beni bilirsin boşan derim.
İyi yanlarını söylemişsin, ama daha önce de sana da hiç değer vermediğini,
aşağıladığını hakaret ettiğini yazmıştın.
Bence en önemli boşanma sebepleri bunlardır.
Ha o zamandan bu zamana değişti dersen,
bu defa da hayata bakış açılarınız farklı ve sen bunu kabul edemiyorsun.
Ya da şöyle söyleyeyim ortak noktada buluşamıyorsunuz.
Eger devam ettirecekseniz ikinizin de bir takım fedakarlıklar yapmanız gerek.
Bir taraf uzlaşmacı değilse zaten o evlilik bitmeye mahkumdur...
cevabı basit,iyi bir işin olacak yani kariyer sahibi olacaksın. ancak öyle dik durursun
sinirli ve normal halleri birbirinden çok farklı yaa
kariyer sahibi olarak hayatı unutuyormuyuzki
sanki dünyanın sonuymuş gibi boşanmak:18:
sinirli ve normal halleri birbirinden çok farklı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?