- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
hemen bir yere gitmeyeceksin, kararını söyleyip geri adım atmadan kendine yeni bir kalacak yer bulana kadar aynı evde yaşayacaksınız, çalışıyormuşsun, bir daire kiralayabilirsin, bu dönem içinde ailene de anlatacaksın durumu, destekleyin ya da desteklemeyin durumum bu ya yanımda olursunuz ya yalnız bırakırsınız sizin seçiminiz diyeceksin...
yok görümcem olayı tatlıya baglandı coktan ancak d,ger hususlar. illaha bir dukkan acmak istiyor haram yollardan para karıstırdı hep paramıza agzı cok bozuk resmen tövbe haşa Allaha falan bile küfrediyor suan bnm nikahım bile yoktur belki. başkasını yanında emir altında calısamazmış beyefendi
anladım canım.nikahım yoktur belki ne demek?
Eşinin yaptıkları bayağı abartı şeylerse imam nikahım düşmüş olabilir, diye anladım ben. :44:
Sözlü yollarla durmadan boşanma vurgusunun yapılması falan imam nikahının düşmesine sebep olabiliyor.
boşanmak zorunda kalan ve yapayalnız kadınlar nasıl dik duruyor arkadaşlar ? annemlerle anlaşamam hiçbirşekilde beni kahreder annem laflarıyla. zaten geri döndügüm için yıkılıyırım sanırım boşanmamddan başka çaremde yok nasıl yeniden başlayabilirim birde şu içimdeki kocaaman aşkı nasıl öldürebilirim
annemler asla baska yerde yasamama onay vermiyor bende asla orda yasayamam hepten kahrolurum
önce ailene anlatsan herhalde dur kal demezler Allh yaradan söz konusu resmen gavur olmak bu hadi diğerleri neyse de
umarım ailen duruma el atar hatta ve hatta kendi ailesinede söyle
beni iki tarafta anlamayacaktır annem diliyle beni bitirir mahfeder beni cok caresiz kılan da bu ya
hemen nedenön yargıya kapılıyosun ki sen ne yaparsan yap eşini değiştiremezsin
tek care büyükler
annene az söylemeye çalış bence ne olcak anne bu söylenir sonra mecbur atamazya
annenden laf isitmemek icin mi katlaniyosun sadece? Bence elin adamini cekmekten daha kolay anne azari isitmek.ama once kesin kararini ver ozaman uzulmezsin ancak ben de 1 aydir annemlerdeyim once zor geldi ama gecti bile o aci. Clisiyorum, evde kardeslerimle biseyler yapiyoruz surekli ve hedefledigim kariyer icin hayal kuruyorumm ders calisiyorum arkadaslarimla vakit geciriyorum uzulmwye zaman kalmiyo.nefret bilw yok icimde. Ama kafanda bitirmeden bosanmaya kalkarsan cok zor olur tabi.yok zaten bişi demez ama onların yanına dönersem küçüklüğümden biliyorum beni malhfederr ben sölemştm sölemştm dye dye bitirir :26:
Ben yaşadığım sorunları aileme anlatamamıştım.
Kendi kafamda kurduğum senaryolara kendim inanıp onlar şöyle düşünür, yanlarında yaşamamı isterler diyerek paylaşmıyordum... Ne büyük hataymış.
Eşim evi ilk terkettiğinde söylememiştim.
Bir gün babamlar geldi, eşimi bekliyorlar onu da görüp gidelim diye.
Tabi gelmeyince anlatmak zorunda kaldım.
O sinirli agresif adam nasıl büyük bir olgunlukla yaklaştı anlatamam... Şok oldum.
Onca yıl yaşadığım korku boşunaymış. Yazdığım senaryolar boşunaymış.
Ailem şimdi yalnız yaşamama bir şey demiyor.
Dedim ki sizin bulunduğunuz çevreye gelirsem (-ki büyüdüğüm yer biraz daha tutucu bir kesim) daha kötü olurum.
Babam tamam sen nasıl istersen ben sana güveniyorum dedi....
İstediğin zaman kapı sonuna kadar açık bunu bil dedi... Desteğini hissetmek çok güzel. Allah razı olsun.
Yani siz de annem başımın etini yer diye düşünmeyin. Ailenizle paylaşın.
Belki benim gibi hiç ummadığınız bir tepkiyle karşılaşacaksınız.
Bütün bunların yanında eşinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz. Ve anladığım kadarıyla net değilsiniz.
Zaman verin kendinize ve evliliğinize. Acele etmeyin.
Sonra pişman olmamak için elinizden gelen herşeyi yapın.
Net olduğunuzda da hüzünleneceksiniz, geçmişteki iyi günlerinizi hatırlayacak üzüleceksiniz...
Verdiğimiz her karar sonucunda bedel ödüyoruz.
Bir şeyi yapmanın da bedeli var, yapmamanın da bedeli var.
Sonuç olarak boşanmasanız da boşansanız da ödeyeceğiniz bedelleri düşünün.
Ona göre karar verin. Hangisi size daha ağır gelir?
Allah yardımcınız olsun...
annenden laf isitmemek icin mi katlaniyosun sadece? Bence elin adamini cekmekten daha kolay anne azari isitmek.ama once kesin kararini ver ozaman uzulmezsin ancak ben de 1 aydir annemlerdeyim once zor geldi ama gecti bile o aci. Clisiyorum, evde kardeslerimle biseyler yapiyoruz surekli ve hedefledigim kariyer icin hayal kuruyorumm ders calisiyorum arkadaslarimla vakit geciriyorum uzulmwye zaman kalmiyo.nefret bilw yok icimde. Ama kafanda bitirmeden bosanmaya kalkarsan cok zor olur tabi.
tabiki hatırlıyosun ama kafanda bitirdiğin zaman özlemiyosun, acı da hissetmiyosun doğal olarak.. sen henüz karar verememişsin zamana ihtiyacın var bence.. iyi düşün taşın hangisi seni daha çok mutlu etcekse onu tercih et...ben arkadaşlarımla bile bulusunca kocamı hatırlarım diye düşünütoum acaba suanki ruh halim mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?