Boşanmak!!!!

BOŞANMALIMIYIM Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM AMA BIKTIM DİYEBİLİRİM EŞİMİ SEVİYORUM AMA B I K T I M ANNESİNDEN BABASINDAN ONLARLA AYNI EVİ PAYLAŞMAKTAN SABAH ANNESİNİN SURATINI GÖRMEKTEN BIKTIM EŞİMDENDE GİTGİDE UZAKLAŞIORUM AMA BOŞANDIKTan SONRA PİŞMAN OLMAKTAN KORKUORUM

zaten hep pişman olma korkusu insanın elini ayağını bağlar.mutsuzsan mutsuzsundur ve düzelmiyorsa düzelmez.bence ileriye bak.hayatını nasıl yaşamak istiyorsun.tamam mı devam mı?düzelir mi?düzelmez mi?düzelmezse yapılacak şey belli.

Yaşadıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsınız..Sizin içinizdeki acıyı çok iyi anlıyorum.Ben de kaynanamla oturuyorum gerçekten çekilir gibi değil eşim de aynen sizin eşiniz gibi ayrı ev konusunda umursamaz davranıyor çünkü doğru düzgün bi işi yok...Aynen yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum ve ben de boşanmayı düşünüyorum..Ömür boyu bu hayat çekilir mi ayrı eve çıksak düzelir mi ayrılırsam onu çok özler miyim psikolojim iyice bozulur mu vs...Kafamı kurcalayan o kadar çok şey var ki..Bu soruların cevabını bir türlü bulamıyorum sadece ölmek istiyorum:(

Yaşadıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsınız..Sizin içinizdeki acıyı çok iyi anlıyorum.Ben de kaynanamla oturuyorum gerçekten çekilir gibi değil eşim de aynen sizin eşiniz gibi ayrı ev konusunda umursamaz davranıyor çünkü doğru düzgün bi işi yok...Aynen yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum ve ben de boşanmayı düşünüyorum..Ömür boyu bu hayat çekilir mi ayrı eve çıksak düzelir mi ayrılırsam onu çok özler miyim psikolojim iyice bozulur mu vs...Kafamı kurcalayan o kadar çok şey var ki..Bu soruların cevabını bir türlü bulamıyorum sadece ölmek istiyorum:(
ölmekmi saçma kocan dahi olsa ölmeye değmez bende bunu çok düşündüm ama değmez...gittiği yere kadar gider ve inceldiği yerde kopar unutma kendinide boşuna üzme üzülsekde elimize birşey geçmio sonuçta...öyle bi moddayımki dünya yıkılsa umrumda değil

Back
X