Boşanmak

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Arkadaşlarımız tarafından merak edilen bir konu. Boşanmak..

Boşanan arkadaşlara sesleniyorum;
Sizi boşanmaya kadar getiren sebebiniz neydi? Bu süreçte neler yaşadınız, çevre tarafından nasıl bakıldınız? Yani kısacası boşanmaya sair herşeyi burda paylaşabilirmisiniz?

Boşanmaya karar verenleri neler bekliyor..

Ne yaptın hemen daha yeni evlisiniz konularınızdan okuduğum kadarıyla böyle her olayda boşanmayı düşünmek çok yanlış.

öncelikli olarak boşanmadan önce tekrar düşünün derim
ben başandım 2 yıl oluyor ve 3 yaşında oğlum var.... bir kere boşanma sürecinde ne kadar haklı da olsan kırılan dökülen sen oluyorsun çünkü sevgi olan kalbin birden boşalmıyor :( duygu ve özlem dalgalanmaların çok oluyor iki kişilik hayatın teke düşüyor. bilmiyorum ailenle mi kalacaksın ama ev ev üstüne olmuyor yani baba evine de sığmıyosun tekrar. ayrı ev açsan tek başına yemek yemek bile zoraki oluyor... eğer seviyorsan bir daha düşün derim.
ama her gün ağlamaktansa bir kerede ağlayıp sonra yoluna devam ediyosun. en azından beklentiye girip mutsuz olmuyorsun

benim ağlamam 2 gün sürmedi. 9 aydır ağlıyorum. boşanmayı bu kadar çok isterken... babaocağına sığamıyorum. sığmak da istemiyorum. evim, düzenim olsun istiyorum...

**duruşma günümüz henüz belli oldu. daha hiç duruşmaya çıkmadık.

Arkadaşlarımız tarafından merak edilen bir konu. Boşanmak..

Boşanan arkadaşlara sesleniyorum;
Sizi boşanmaya kadar getiren sebebiniz neydi? Bu süreçte neler yaşadınız, çevre tarafından nasıl bakıldınız? Yani kısacası boşanmaya sair herşeyi burda paylaşabilirmisiniz?

Boşanmaya karar verenleri neler bekliyor..
Öncelikle kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama bazen kan uyuşmazlığı gibi sorunlar olabilir. İlk boşanma yolunda olan kişi değilsin, öncelikle bunu biliyorsun zaten.

Ani karar vermeden önce sorunlarınızın ne kadarı çözülebilir ona bakmalısın ve elinden geleni yapmalısın bunun için.

Sağlıklı düşünebilmek için yorgun olmayan, rahat bir kafa lazım. Önce kafanı boşaltmanı tavsiye ederim.

Boşanmaya mı karar werdiniz kii bi aydınlatın bizi..

Ben boşandım;
Yalan vardı,
Aldattı da,
Sebep bunlardı..

Sizde sebep ne?

2 ay oldu ayrilali dava gunumuz hala belli degil.ben degisebildigim kadar degistim,bekleyebildigim kadar bekledim ama hic kolay bi surec degil.yani oh ayrildim olayi olmuyo hemen oyle.bi agliyosun bi guluyosun.cocugun varsa ona bakip cok uzuluyosun.dun mesela ucumuzun birlikte oldugu video ya 2 saat agladim.konularina bakmadim,arkadaslarin yorumuna gore soyluyorum ama gercekten bi sebep yoksa ortada evlilkklerinizi oyuncaga cevirmeyin.

Evet kimse boşanmak için evlenmiyor. " Ya bir evlenelim, olmazsa boşanırız" diye yani. Ve ben iki taraf da çaba göstermeyi istemek kaydıyla evliliğin kurtarılması için çabalanması taraftarıyım. Şiddet ve aldatma konuları hariç elbette. Benim ilk evliliğim eşimin tamamen kapalı olması sebebiyle bitmişti. Dış dünyaya ve bana kapalıydı, bunun üstüne sanal maceralar ve sözlü şiddet de eklenince boşandım.

2 ay oldu ayrilali dava gunumuz hala belli degil.ben degisebildigim kadar degistim,bekleyebildigim kadar bekledim ama hic kolay bi surec degil.yani oh ayrildim olayi olmuyo hemen oyle.bi agliyosun bi guluyosun.cocugun varsa ona bakip cok uzuluyosun.dun mesela ucumuzun birlikte oldugu video ya 2 saat agladim.konularina bakmadim,arkadaslarin yorumuna gore soyluyorum ama gercekten bi sebep yoksa ortada evlilkklerinizi oyuncaga cevirmeyin.
ayni durumdayiz kardes benimde dava gunum belli degil ve bende kahroluyorum

Evet kimse boşanmak için evlenmiyor. " Ya bir evlenelim, olmazsa boşanırız" diye yani. Ve ben iki taraf da çaba göstermeyi istemek kaydıyla evliliğin kurtarılması için çabalanması taraftarıyım. Şiddet ve aldatma konuları hariç elbette. Benim ilk evliliğim eşimin tamamen kapalı olması sebebiyle bitmişti. Dış dünyaya ve bana kapalıydı, bunun üstüne sanal maceralar ve sözlü şiddet de eklenince boşandım.
peki simdi mutlumusun yani hayatin nasil bosanmis biri olarak bize akil ver biraz :(

peki simdi mutlumusun yani hayatin nasil bosanmis biri olarak bize akil ver biraz :KK43:

Mutluyum canım 7 sene sonra yeniden evlendim. Bu bir dönem ve geçiyor, benim eşimle hiçbir bağım kalmamıştı onunla ayrılmak etkilemedi beni sonrasında ailemin davranışları etkiledi. Diyorum ya ne olursa olsun bu bir süreç, geçecek hep bunu düşün böyle motive ol.

Mutluyum canım 7 sene sonra yeniden evlendim. Bu bir dönem ve geçiyor, benim eşimle hiçbir bağım kalmamıştı onunla ayrılmak etkilemedi beni sonrasında ailemin davranışları etkiledi. Diyorum ya ne olursa olsun bu bir süreç, geçecek hep bunu düşün böyle motive ol.
mutlu olmana cok sevindim insallah simden sonra hep mutlu olursun Rabbim hic mi hic aci gostermesin artik sana cocugun var mi bu esinden :)

mutlu olmana cok sevindim insallah simden sonra hep mutlu olursun Rabbim hic mi hic aci gostermesin artik sana cocugun var mi bu esinden :)

Amin hepimizin yüzü gülsün dilerim. Henüz 4 aylık evliyim canım :)

Back
X