Boşanmakta kararlı olmak için

Aileni dinle mantıklı düşünemiyorsun gibi. Her evlilikte bunlar olmaz.
Kesinlikle öyle duygusal yaklaşıyorum ama doğrusunu herkes görüyor bir kişi dahi arkadaşlarım çevrem bir kişi de sakın boşanma demedi herkes kaç kurtar kendini gençsin hayatını bitirme bunlar karanlık bataklık dedi. Arkadaşım da duygusalsin ondan bir an değişiyor kararın ama sakın yapma vazgeçme diyor

İlk tek gideyim dedim çünkü o dedi ki ben tek gelecem. Bir tek gelecem bir arkadaşlarım ile dedi kafam karıştı. Bende dedim tek gideyim ama aileme dedim asla o gün tek bırakmayız seni kaçırırlar götürürler orda telefonu da elinden alırlar eve de hapis ederler tehdit ile oturturlar korktum bunu duyunca
Ha normalde adam dürüstlük abidesi de, onun ağzı ile iş yapmak tuhafına gitmiyor. İlginçsin canım.

Kendi evimizde iyi davranıyordu o da istekleri için belkide. Şimdi boşanacam dediğimde bana dedi ki ortada kalırsın dul olacaksın olmaz vazgeç diye o yüzden böyle dedikçe korktum bir an
Tamam dul olma sen. Git eltin gibi evli ol. Dul olma yeter ki, yerler falan.

Ailen her şeye ragmen arkanda duruyor çoğu kadının bu şansı bile olmjyor amacın ne bı de çocuk yapıp o insanların kölesi mi olmak . İlkinde kaçmışsin ailen gene sana sahip çıkmış Allah sizin gibi çocuk vermesin düşmanımin başına siz resmen ailenize de sinavsiniz . Perde falan değil o simariklik gerçekten çaresiz olmaktan korksaniz bu kadar cahil cesareti olmaz .

siz böyle her denilene korkacak mısınız Allah aşkına? asıl korkmanız gereken şey vazgeçerseniz bu evliliğe devam ettiğinizde size yaşatılacaklar. onlardan korkun
Çok doğru evet ilk davayı açtığımda geri çekmeyi bile düşündüm ailem engel oldu sakin yapma sakın dediler babam çok anlayışlı çok harika bir adam. Dedi kızım gencecik kızsın ilerde değer bilen iyi insanla yine yuva kurarsın ama bunlar gençliğini hayatını bitirir sakin yapma iyi düşün.

Ha normalde adam dürüstlük abidesi de, onun ağzı ile iş yapmak tuhafına gitmiyor. İlginçsin canım.
Annemde diyor biz gelelim o yalnız gelmez sana mahsus öyle diyor. Sana kötülük ederler kaçırırlar götürürler falan o yüzden biraz mantıklı düşününce duruşma günü neler oluyor intikam almak bile ister sırf boşanmak istediğim için

Şimdiden yaşatılan herşey normal gelmeye başlamış. Bir süre sonra kendini tanıyamayacaksın. Tecrübeyle sabit. Yapma bunu kendine.

Aaa dul olan ortada kalır Katip dul olana laf söz gelir köle olmak en iyisi .
Ortada kalırım, ortalık malı desinler. Şöyle herifin moklu donlarını yıkayıp, poligamik hayatından dolayı cybh kapmaktan, psikopat ailesinin eziyetini çekmektense ortalıkta kalırım. Ortalık bile daha iyidir.

Çok doğru evet ilk davayı açtığımda geri çekmeyi bile düşündüm ailem engel oldu sakin yapma sakın dediler babam çok anlayışlı çok harika bir adam. Dedi kızım gencecik kızsın ilerde değer bilen iyi insanla yine yuva kurarsın ama bunlar gençliğini hayatını bitirir sakin yapma iyi düşün.
bu yazdıklarınızdan da pay biçerek eziyet eden eş ailesine köle olacağıma hiçe sayıp kaçtığım ailemi şu an baş tacı yaparım.ne kadar doğru söylüyorlar da farkında değilsin

Annemde diyor biz gelelim o yalnız gelmez sana mahsus öyle diyor. Sana kötülük ederler kaçırırlar götürürler falan o yüzden biraz mantıklı düşününce duruşma günü neler oluyor intikam almak bile ister sırf boşanmak istediğim için
Senin bi yaşını küçültseler iyi olacak aslında. Yaşın reşit ama reşit düşünemiyorsun.

Aaa dul olan ortada kalır Katip dul olana laf söz gelir köle olmak en iyisi .
Başta işte korktum dul derler cidden bu kötü birşey mi. Acaba devam etsem mi belki düzelir yoluna girer ama ailem karşı birde babam zaten aşırı düşkün bana annemde ya dönersem de orda kötü şeyler yaparlarsa diye de korkuyorum aslında bizim nikah oldu 15 gün sonra büyük kavga ettik ben gidiyorum dedim eltim elimden telefonu aldı kaynım da tuttu kolumdan gidemezsin dedi otur ben dedim gidecem ayrılacam ailemin yanına gidecem bırakın beni ailem ile tehdit ettiler öldürürüz aileni sakat bırakırız kardeşini bende inandım korktum dediler işte çevremiz çok adamımız çok

Ortada kalırım, ortalık malı desinler. Şöyle herifin moklu donlarını yıkayıp, poligamik hayatından dolayı cybh kapmaktan, psikopat ailesinin eziyetini çekmektense ortalıkta kalırım. Ortalık bile daha iyidir.
Cidden su foruma üye olmadan önce bu düşünceler bir yirmi yıl öncesinde kaldı sanırdım sorunu aileye vururuz hep sorun ailede değil babası gayet aklı başında düzgün biriyle evlenirsin diyor. Konu sahibini ki sadece bahane bazı kadınlara aciyamiyorum ben artık .

bu yazdıklarınızdan da pay biçerek eziyet eden eş ailesine köle olacağıma hiçe sayıp kaçtığım ailemi şu an baş tacı yaparım.ne kadar doğru söylüyorlar da farkında değilsin
Evet bu yorumları görünce gerçekten kendime diyorum ne sevgisi unut bunu onların bana aileme yaptıklarını unutma sakın sakın unutma

Başta işte korktum dul derler cidden bu kötü birşey mi. Acaba devam etsem mi belki düzelir yoluna girer ama ailem karşı birde babam zaten aşırı düşkün bana annemde ya dönersem de orda kötü şeyler yaparlarsa diye de korkuyorum aslında bizim nikah oldu 15 gün sonra büyük kavga ettik ben gidiyorum dedim eltim elimden telefonu aldı kaynım da tuttu kolumdan gidemezsin dedi otur ben dedim gidecem ayrılacam ailemin yanına gidecem bırakın beni ailem ile tehdit ettiler öldürürüz aileni sakat bırakırız kardeşini bende inandım korktum dediler işte çevremiz çok adamımız çok
Sen boşan, ve ailenin sözünden zinhar çıkma daha yavrucum.

Cidden su foruma üye olmadan önce bu düşünceler bir yirmi yıl öncesinde kaldı sanırdım sorunu aileye vururuz hep sorun ailede değil babası gayet aklı başında düzgün biriyle evlenirsin diyor. Konu sahibini ki sadece bahane bazı kadınlara aciyamiyorum ben artık .
Çok haklısınız babam hep destek oluyor belki ailem cahil olsaydı kötü davranıp git kocana çek kaderin deseydi halim ne olurdu. Ailem destek diye eşim dediğim kişi ve ailesi de aileme düşman oldu. Diyorlar siz bıraksaniz gelecek gelinimiz. Bende arayıp kaynanama dedim onlar hep saygı duyuyorlar 26 yaşındayım ben kim beni zorla tutsun oğlunuz hep aşağılayarak muamele ediyor bana ben o yüzden gelmiyorum. Diyor ki Evlilik bu olur kaderin böyle demekki başkası ile de evlensen aynısı olur yastık değişir kader değişmez. Ben dedim oğlunuz istese iyi davranır ama o kötü davranıyor sizde aynısını yapıyorsunuz diyor sen gel buraya bak herşey düzelecek

Kendinizi öldürmeye çok niyetli gördüm sizi . Bizde televizyonda görünce gencecik kadın yazık diyoruz sonra. Demek sizin gibi ölüme susuyor bazilari . Hanımefendi bı titreyin kendinize gelin lütfen canınızdan daha mı değerli daha sütten kesilmemiş o adam. Lütfen bı destek alın .Anormal düşünüyorsunuz hiç biri normal değil . Evlilik böyle birşey değil . Evlilik hayatı yaşamamışsin. Seni köle olarak kulalnmislar . Seviyor zannettigin adam seni anasına yengesine kullandırmiş tapulu malı gibi görüyor. Seni böyle tehtid ettiklerine göre oldurebilirler . Ailenden ayrı niye gideceksin duruşmaya o adamla niye iletişime geçiyorsun . Hiç mi haber izlemedin kaç kadın böyle öldürüldü. Sana yazık değilse seni büyüten anne babani düşün onlara yazık . tekrar ediyorum senin bir evliliğin yokmuş psikolojin iyi değil şu an

dul olmak kötü bir şey değil ama kendi kendine değer vermemek kötü bir şey. sonucunu da görüyoruz. belki düzelir yoluna girer ama ailem karşı diyorsun hala.. biz sana laf anlatamayız. iyisi mi sen bildiğini yap

Çok haklısınız babam hep destek oluyor belki ailem cahil olsaydı kötü davranıp git kocana çek kaderin deseydi halim ne olurdu. Ailem destek diye eşim dediğim kişi ve ailesi de aileme düşman oldu. Diyorlar siz bıraksaniz gelecek gelinimiz. Bende arayıp kaynanama dedim onlar hep saygı duyuyorlar 26 yaşındayım ben kim beni zorla tutsun oğlunuz hep aşağılayarak muamele ediyor bana ben o yüzden gelmiyorum. Diyor ki Evlilik bu olur kaderin böyle demekki başkası ile de evlensen aynısı olur yastık değişir kader değişmez. Ben dedim oğlunuz istese iyi davranır ama o kötü davranıyor sizde aynısını yapıyorsunuz diyor sen gel buraya bak herşey düzelecek
Yastık da değişiyor kader de artık. İnanır mısın, yaşamak için bir tane erkeğin yastığına gerek yok. Alsın monte etsin o yastığını kendine, ona bile ucuza kaçmıştır.

Hiç bir şey duzelmeyecek çünkü bunlar onların normali sen bir çocuk yapınca o çocuğu da alacaklar sen köle olmaya devam . Onların gözünde değerli olmayacaksın . Hep ezikleneceksin hayatını böyle yaşama git mutlu ol. Kendine uygun birini bul

Back
X