- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi biedanur98
İki haneli iq sahibi yaratıklar, Kocaman kadını parmaklarında oynatmislarBunlar şimdi ne kadar hakim savcı varsa hepsini tanıyorlardır kesin ahahahajahha
Sinirden başıma ağrı girdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki haneli iq sahibi yaratıklar, Kocaman kadını parmaklarında oynatmislarBunlar şimdi ne kadar hakim savcı varsa hepsini tanıyorlardır kesin ahahahajahha
Akıllı değiller, kadın fazla saftorik.İki haneli iq sahibi yaratıklar, Kocaman kadını parmaklarında oynatmislar
Sinirden başıma ağrı girdi
Yeminle öyle diyor arkadaşım polis arkadaşım hakim savcı bana dedi ki duruşmaya savcı arkadaşım ile gelecem. Bu savcı işini gücünü bırakıp neden bununla duruşmaya gelsin ki onu anlamıyorum hep arkamızda birileri var diyor annesi bizim arkamız sağlam biz kalabalığız biri bize birşey yapamaz öldürürüz kardeşlerim arkamda kim karışsa kavga etmeye kalksa asar keser öldürür hep bunları dediler banaBunlar şimdi ne kadar hakim savcı varsa hepsini tanıyorlardır kesin ahahahajahha
Herseyi farkindasizniz ve Allah'ın sevdiği kulsunuz ki çocuk olmadan eşinin gerçek yüzünü görmüş size bir ömür yoldaş olamayacagini erken farketmissizniz umarım sizi manipüle ederek caydirmazlar kararinizdan...Daha yeni bir sene oldu. Dava açtım duruşma günü verildi sanırım artık anlaşmalı boşanacaz. Ama kararlı olamıyorum sanki yanlış mı karar verdim diye gel git yaşıyorum. Çünkü sadece 4 ay evli kaldık. Bir yandan şans versek mi evliliğe devam etsek olur mu olmaz mı çok kararsız kaldım. Biz kaçarak evlendik ve en büyük hatayı orda yaptım. Hemen nikah kıydık ve ilk iki ay iyi geçti eşim iyi davrandı üstüme titredi. Ama ailesi zamanla beni ezmeye başladı. Abisi yengesi aileme küfürler etti bana kimsesiz garip demeye başladılar. Eşime dediğim zaman önemli değil boşver bunları dedi. Abisi dövmeye kalktı bende kızdım aileme küfür etti abisi edemezsin kimsin sen böyle konuşuyorsun dedim abisi dedi ki kardeşimden boşatacam görürsün birde o gün annesinin evinde idim kovdu beni bende gittim evime eşime de dedim anlattım dedim gidecem ailemin evine yeter olaylar büyüdü derken neyse sakinleştim devam ettik eşimle normal gibi hayatımıza anlatsam daha çok şey yaşadım kısa zamanda ama bilmiyorum bunlar oldu her evlilikte olur mu yinede yeni evliyiz denesek ilerde güzel olur mu çok kararsızım ailem boşan diyor ama kafam çok karışık birşey söyleyin fikir verin lütfen. Şunları da söyleyim ilk evlendik iki ay boyunca annesinin evine sabah 8 de gittim akşam sekize kadar annesinin yengesinin işini gücünü yaptım oturmadım akşama kadar eşim gelirdi yemeğini yer öyle evimize giderdik. Annesi ile evimiz arasında da yarım saatlik mesafe var. Hergün gittim geldim ne deseler yaptım ama yinede eltim fesatlık edip eşimi doldurdu hiç iş yapmıyor birşey de şuna diye kaynanama dedim yapmadım mi söyler misin lütfen dedi yapıyor ne dersem eltim o zaman düşman oldu sen gelinini savunma boşa diye çok çektim ama bilmiyorum her evlilikte bunlar normal mi ama yaşadıklarım aslında ağır idi sizce düzelir mi bir şans versem mi bilmiyorum
Fakesin sen de mi? Ahahah nolur fakeyim de.Yeminle öyle diyor arkadaşım polis arkadaşım hakim savcı bana dedi ki duruşmaya savcı arkadaşım ile gelecem. Bu savcı işini gücünü bırakıp neden bununla duruşmaya gelsin ki onu anlamıyorum hep arkamızda birileri var diyor annesi bizim arkamız sağlam biz kalabalığız biri bize birşey yapamaz öldürürüz kardeşlerim arkamda kim karışsa kavga etmeye kalksa asar keser öldürür hep bunları dediler bana
Umarim daha fazla saf davranmazAkıllı değiller, kadın fazla saftorik.
Ufak atsınlarYeminle öyle diyor arkadaşım polis arkadaşım hakim savcı bana dedi ki duruşmaya savcı arkadaşım ile gelecem. Bu savcı işini gücünü bırakıp neden bununla duruşmaya gelsin ki onu anlamıyorum hep arkamızda birileri var diyor annesi bizim arkamız sağlam biz kalabalığız biri bize birşey yapamaz öldürürüz kardeşlerim arkamda kim karışsa kavga etmeye kalksa asar keser öldürür hep bunları dediler bana
Evet bu zamana kadar insan yerine koymadılar eşim dediğim kişi de hep sövdü şiddet bile uyguladı ama yapmadim ki ispat et hadi diyor. O kadar şey üzerine duruşma günü belli olduktan sonra şimdi yok sen iyi ol sen mutlu ol işte şuan öyle güzel konuşuyor ki mesaj atıyor arıyor. Engel atmıştım buna iki aydır şu duruşma günü belli oldu ya engeli kaldırıp kesinlikle gel duruşma gününe uzatma dedim tamam gelirim sen iyi ol mutlu ol felan demeye başladıHerseyi farkindasizniz ve Allah'ın sevdiği kulsunuz ki çocuk olmadan eşinin gerçek yüzünü görmüş size bir ömür yoldaş olamayacagini erken farketmissizniz umarım sizi manipüle ederek caydirmazlar kararinizdan...
Savcı arkadaşı olan istemeye giderken getirirdi, bak kimler ile geziyoruz diye, forsu olurdu. Hakim ve savcılar öyle herkesle gezmez, onların biri ile gezmesi kendi itibarlarını yakından ilgilendiren bir olay. Konu sahibinin kocasına sümük atmazlar.Ufak atsınlar
Arkalari sağlam ama sizi istemeye gelmeye yüzleri mi yokmuş![]()
Ya gelin geldiğim günden beri anlamıyorum niye sürekli aşarız kardeşlerim çok benim bir lafım ile gelirler öldürürler keserler süründürürler felan diye diye ben Allah Allah diyorum gerçek mi acaba birde dediler aileni babanı öldürürüz ben çok ağladım çünkü korktum çünkü bunun iki dayısı hapiste adam öldürmekten birisi birisi yaralamadan korktum bunu da duyuncaUfak atsınlar
Arkalari sağlam ama sizi istemeye gelmeye yüzleri mi yokmuş![]()
Savcı arkadaşı şu telefonda milleti dolandıran, arayıp para isteyenlerden mi acabaSavcı arkadaşı olan istemeye giderken getirirdi, bak kimler ile geziyoruz diye, forsu olurdu. Hakim ve savcılar öyle herkesle gezmez, onların biri ile gezmesi kendi itibarlarını yakından ilgilendiren bir olay. Konu sahibinin kocasına sümük atmazlar.
Onlar direkt savcıyım diyo.Savcı arkadaşı şu telefonda milleti dolandıran, arayıp para isteyenlerden mi acaba![]()
Keşke öyle olsa keşke bunları yaşamış olmasaydım. Bunla evlenmeden önce normal kendi halinde bir hayatım vardı okuyor idim evlenmek istemiyorum şuan dedim ama kandırdı aklıma girdi dedi ki ben seni okuturum çok mutlu ederim sen ne dersen o hepsi Evlilik olana kadar imişFakesin sen de mi? Ahahah nolur fakeyim de.![]()
Gece gece güldürdüz her daim gülunuzSavcı arkadaşı şu telefonda milleti dolandıran, arayıp para isteyenlerden mi acaba![]()
Canım bunlar ipsiz sapsiz güvenilmez, sen niye bunla kaçtın. Baksana etrafta kız bulamamış. Hangi aile böyle aileye kız verir. Seni bile istememişler kaçırmış. Çünkü ailenin vermeyeceğini biliyorlar.Ya gelin geldiğim günden beri anlamıyorum niye sürekli aşarız kardeşlerim çok benim bir lafım ile gelirler öldürürler keserler süründürürler felan diye diye ben Allah Allah diyorum gerçek mi acaba birde dediler aileni babanı öldürürüz ben çok ağladım çünkü korktum çünkü bunun iki dayısı hapiste adam öldürmekten birisi birisi yaralamadan korktum bunu da duyunca
Aileme dedim hep böyle diyor. Dedi koskoca savcı hakim polis bununla ne işi olur bu kimki . Ama bu duruşmaya savcı ile gelecem dedi aradan biraz zaman geçti şimdi tek gelecem dedi sen kimle geleceksin dedi sordu bende tek gelecem dedim himm iyi ne güzel dediOnlar direkt savcıyım diyo.![]()
Köprü meselesi maalesef birçok hiyarda varKeşke öyle olsa keşke bunları yaşamış olmasaydım. Bunla evlenmeden önce normal kendi halinde bir hayatım vardı okuyor idim evlenmek istemiyorum şuan dedim ama kandırdı aklıma girdi dedi ki ben seni okuturum çok mutlu ederim sen ne dersen o hepsi Evlilik olana kadar imiş