Evet ama ruhen en az kırkım vardır
eğer karşınızdaki adam da sizin civarınızdaysa o zaman şu anda çok kişi o yaşlarda bocalar ve pek de gelir elde edemez durumda.
sizse şu andaki ortalamaya göre çok erken yaşta gelir sahibi olmuşsunuz, evlenmiş bir de gebe kalmışsınız. düzeni kurmuşsunuz yani.
karşınızda buna göre (size denklik bakımından) bir erkek bekliyorsunuz -ki olabilir de tabi hakkınızdır
ancak hele hele Türkiyede bu böyledir, sizden fazla okumuş sizden fazla kazanan erkek olmadan uzun soluklu ilişki zor yürüyor (kısa süreli şeylerde durum farklı).
Çünkü genel olarak kadın erkeğin düzenine adapte oluyor. kadınlara evlenince işten ayrıllır diye kıdem tazminatı veriyorlar sırf bu yüzden. bunlar bizim toplumumuzun gerçekleri.
ama
sizin durumda
ona göre erkeği baştan seçip bulmanız lazımdı...sırf sevmekle olmuyor.
siz elinizdekiyle evlenmişsiniz (sevmişsiniz tabi, eyvallah) istiyorsunuz ki o kafanızdaki adam mertebesine gelsin. işte genelde bu kısımda cortluyor. başka özellikler bakımından kafanızdaki mertebeye getirmeye çalışsanız yine olmazdı iş-güç/gelir konusu da basit bir konu değil zaten.
erkekler için karısından fazla kazanamayıp hele bir de onun işinde çalışıp bir de erkenden baba olmak filan bunlar kolay yönetebildikleri şeyler değil...ha evlenmeseymiş.
tamam da boşanınca çocukla kalacak olan sizsiniz. ki muhtemelen işe de yetişemezsiniz bu durumda?
seviyorum ama yürümüyor diyen sizsiniz. erkeğin değil kadının daha çok yıprandığı bir süreç boşanma. değil mi?
siz bu kadar erken evlenmeseydiniz
evlenmek ev bark sahibi olmak için belki totosunu sıkardı, eşinizde ona da gerek kalmamış...(düğünü kim yaptı?)
kısacası gereksiz erken evlenmişsiniz diye düşünüyorum. siz işinizi yine kursaydınız? eşiniz olmadan bu işi kuramaz mıydınız? size teknik/bürokratik şeylerde destek verdi mi? senin için yapıyorum dediği şeyler neler?
gebeymişsiniz
bence hele bi doğurun. acele etmeyin.
bebek küçükken sevdiğiniz adamdan hemen ayrılmanız da şart olmasa gerek. ha gayreti yoksa, sizin inancınız bittiyse yine boşanırsınız.
şimdi yeni okudum borcunuz da çokmuş
aile evine dönmek filan
bir de bebekle
emin olun çok yıpranırsınız. hiç sığamazsınız yani.
boşanacaksanız da onun evden gitmesi için anlaşmanız lazım.