- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Aynen öle diyor seninle sorunum yok diyor ailen seni boşar ama mallarını vermez diyor beni kendi için bişey yapmamakla suçluyor
Bizimkide dememişti bu zamana kadar hep kendi çalıştı çırpındı şimdi işleri ters gitti çareyi yüzsüzlükte buldu bana ailemi kullanmamı tercih ettirmeye çalıştı vermeLersede hiç görüşmicekkmişim ailemleEvin var gukkan var niye zoruna gidiyor ki anlamadım sen onca açıdan sonra bide böyle yuzsuzluk yapan adamla niye duruyorsun .benimde esimin evi var satmak istiyor bir defa dememisimdir o paraya ne yapacaksın diye evimizjn eksiği çok ama Allah'a şükür var yiyecek ekmeğimiz . Eşim paşalar gibi çalışıyor .daha agzından zor zamanlarda bile ailene de para göndersin demedi . Bence bu kamburdan kurtul
Bende aynı düşünüyorum güvenim kalmadıKocanız sizden çoktan vazgeçmiş gibi bir portre çiziyor. Günahını almak istemem ama ya hayatında biri olduğundan ya da bu çocuk mevzusu yüzünden sizi gözden çıkarmış. Evi satıp parasını ona verseniz de sizinle evli kalacağını sanmıyorum.
Bende aynı düşünüyorum güvenim kalmadı
Amaç borç kapatmak segil mala mal katılıp rahat yaşamak istiyormuşSizden kurtulmadan evinizi de alıp borçlarını kapatmak sonra yoluna bakmak istiyor asla kabul etmeyin evinize dokunamasın def edin başınizdan öyle koca olmaz olsun.
O açınca ben daha çok haklı oluyormuşumİyi bir avukatla konuşup dava açabilirsiniz. Onun açmasını beklemeniz gerekmiyor.
Allah yardımcın olsun. Çok çok zor bir durum biliyorumDinlemek istemezmiyim tenezzül etmeyen Ada'm şimdi toptan istiyor
Bu zamana kadar hiç böle boşanma duygusu beslemediğim için kabullenmek çok ağır gelcek bana
Bende öle düşünüyorum ama boşanmak yeni düZen kurma boğuyor beni
Koca her zaman bulunur ama ev bulunmaz :) hemen boşaKızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Boşanmayı kafaya koymuş kılıf bulmaya çalışıyor.Kızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
adam olsun da calissin kredi borcunu odesin.Bende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Anasi alsin ticari taksiyi .evliliginizin boyle bir teste mi ihtiyaci varmis.bosansin da bulsun bu zamanda kendisi icin ev satacak kisiyi.sakin musade etmeyin sattirmayin ev mev.kolay mi aliniyor.sKızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Kesinlikle sattırmam zaten o yüzden boşanmaya geldik yada düşünce vardı sebep oldu onun için.ben kendime bunca geçen zamana yaptığım fekadarliklara kısaca kendime üzülüyorumAnasi alsin ticari taksiyi .evliliginizin boyle bir teste mi ihtiyaci varmis.bosansin da bulsun bu zamanda kendisi icin ev satacak kisiyi.sakin musade etmeyin sattirmayin ev mev.kolay mi aliniyor.s
Asla sattırmayın! Başlarım öyle güvene. Konu sahibi sakın kanmayın sakın. inanamıyorum ya kaypaklığa bakKızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?