Boşanmalıyımmmm yardım

Bak bu adam seni boşayacak. Muhtemelen ailesi aklına girdi. Boşayım ama borcumuz var. Borcun çogunu o tüp bebek yapacak diye harcadım düsüncesinde. Borcu sana ödetip seni terkedecek. Her halukarda boşayacak ama borcu tek basına üstlenmemek icin önlem alıyor.

Aynen öle diyor seninle sorunum yok diyor ailen seni boşar ama mallarını vermez diyor beni kendi için bişey yapmamakla suçluyor

Kocanız sizden çoktan vazgeçmiş gibi bir portre çiziyor. Günahını almak istemem ama ya hayatında biri olduğundan ya da bu çocuk mevzusu yüzünden sizi gözden çıkarmış. Evi satıp parasını ona verseniz de sizinle evli kalacağını sanmıyorum.

Bizimkide dememişti bu zamana kadar hep kendi çalıştı çırpındı şimdi işleri ters gitti çareyi yüzsüzlükte buldu bana ailemi kullanmamı tercih ettirmeye çalıştı vermeLersede hiç görüşmicekkmişim ailemle

Bende aynı düşünüyorum güvenim kalmadı

Bu zamana kadar hiç böle boşanma duygusu beslemediğim için kabullenmek çok ağır gelcek bana

Bende öle düşünüyorum ama boşanmak yeni düZen kurma boğuyor beni

Sonunuz boşanma zaten.
Siz sadece evinizi kocanıza hibe edip mi boşanacaksınız, yoksa elinizde tutup mu? Bunun kararını veriyorsunuz.

Sizden böyle bir şey isteme sebebi muhtemelen artık çocuk sahibi olmaktan ümidini kesti, sizden ayrılmaya karar verdi, ama hastane masrafları ‘sizin’ yüzünüzde ona kalacak, o parayı kendi hakkıymış gibi görüyor...
Beni baba yapamayan ve ayrılacağım kadının hastane borçları neden Benim başıma kalsın ki? Diye düşünüyor...

Canim kocan ailesinden akil aliyor bence onlar ogutlemisler seninkini boyle boyle yap diye. Cocuk konusunda da ustune gitmislerdir buyuk ihtimalle . Sakin ha evini satma onu geleceğinin garantisi olarak gor bu adam seni her an bosayabilir sakin oyuna gelme.

Koca her zaman bulunur ama ev bulunmaz :) hemen boşa

bebeklerin içi çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun
kocanda bunu bahene edip boşanmak için baheneler üretiyor
bence sattırma evi

annem babam için çok şeyi sattı etti
dedem damadı için paralar yolladı babam gitti çatır çatır yedi
sonuc annemle babam boşandı, yıllaaaar geçti babam eski o deli adam

yani değmez aileni karşına almaya
cocukta yok, seni bağlayacak sebebte

Boşanmayı kafaya koymuş kılıf bulmaya çalışıyor.

A Ayse123_123
Sakın evim yuvam icin satrircam ettricem deme..
oyle yuva olmaz olsun.
vay terbiyesiz babanin malina göz dikmis.
firsatci pisligin teki
senin esinin kafasindaki olan ne biliyo musun " nasilsa cocuk olmuyo ben bu kadini kullaniyim bi guzel elindekileri aliyim kendime ticari taksi aliyim babasinin evini sattirip bi guzel yiyim anama da yakin oturuyum bosaninca yemegimi yapar camasieimi yikar yakinda olursam.kendim de evimde gunumu gun ederim kimseye hesap vermek zorunda kalmam.e nasiksa cocuk da yok nafaka derdi de olmaz.ben bunun elindekileri alip bosayim"
sakin saflik yapip sattirma evi.buraya bunu sorman bile cok sacma.adamin niyeti o kadar belli ki....
bakti en son tup bebek de tutmuyo.senin kocan birden falan degismedi.adamin aklinda "eger bu sefer de cocuk olmazsa planim bu" diyo.
ne munasebet ya sen kime kendini kanitlicaksin sana durduk yere vicdan mi yaptiriyo.
cocuk olmuyosa suclusu senmissin gibi davraniliyo resmen.ne igrenc insan.
kesinlikle bosan dusunme dusuncek bisey de yok ki zaten.

Bende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
adam olsun da calissin kredi borcunu odesin.
babanin malina goz dikmesin.
tabiki calisacak tabiki hastaneye goturecek höst çüs yani koca degilmi essek gibi yapacak.senin cocugunsa onunda cocugu
ne igrenc kocan var durma orda daha fazla.

Anasi alsin ticari taksiyi .evliliginizin boyle bir teste mi ihtiyaci varmis.bosansin da bulsun bu zamanda kendisi icin ev satacak kisiyi.sakin musade etmeyin sattirmayin ev mev.kolay mi aliniyor.s

Anasi alsin ticari taksiyi .evliliginizin boyle bir teste mi ihtiyaci varmis.bosansin da bulsun bu zamanda kendisi icin ev satacak kisiyi.sakin musade etmeyin sattirmayin ev mev.kolay mi aliniyor.s
Kesinlikle sattırmam zaten o yüzden boşanmaya geldik yada düşünce vardı sebep oldu onun için.ben kendime bunca geçen zamana yaptığım fekadarliklara kısaca kendime üzülüyorum

Asla sattırmayın! Başlarım öyle güvene. Konu sahibi sakın kanmayın sakın. inanamıyorum ya kaypaklığa bak

Canım adam resmen malını bana yedirmezsen ben yokum demiş. Evi sattırmazsan boşanacağım diyen adam zaten karısını sevmiyordur.
Size yaptığını söylediği masraflara gelince çocuk ikinizin çocuğu tabiki sizin tüm masraflarınızı karşılayacak.
Her şeyde bir hayır vardır belki de Allah öyle zihniyetteki bir adamın çocuk sahibi olmasını istemiyordur , sizi de öyle bir adamdan kurtarmak için böyle oldu. Yani kocanıza göre sorun sizde ama tam tersi de mümkün olabilir . Boşanın önünüze bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…