• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMAM, AİLE EVİ, SORUMSUZ KARDEŞ, BİTMEYEN DERTLERİM

Çocuk yok yaşınız genç, ben olsam küçük güzel medeni bir şehir seçip oradaki iş olanaklarını araştırmaya başlarım. Bir yıl sıkarım dişimi para biriktiririm sonra da taşınırım istanbuldan. Bekar birisi için gerçekten kiralar korkunç, mesai yapıyorsan zaten trafik filan derken Büyükşehir imkanlarından zaten faydalanamıyorsun. Mesela Eskişehir’e ya da Antalya’ya filan taşınırım sizin yerinizde olsam. Tabii iş kolunuz ille de İstanbul’da yaşamnızı mecbur kılmıyorsa
Muhasebeciyim iş olanağı olarak bulabilirim diye düşünüyorum ama o kadar büyük değişiklik korkutuyor beni. Birde şuan çalıştığım yere zaten 4 5 ay önce başladım ve kendimi geliştirebildiğim bir alan belki kendimi o kadar geliştirdikten sonra antalya da bu konuda iş imkanı bulabilirim

Muhasebeciyim iş olanağı olarak bulabilirim diye düşünüyorum ama o kadar büyük değişiklik korkutuyor beni. Birde şuan çalıştığım yere zaten 4 5 ay önce başladım ve kendimi geliştirebildiğim bir alan belki kendimi o kadar geliştirdikten sonra antalya da bu konuda iş imkanı bulabilirim
Konuyu yeni gördüm.Antalya düşünme kiralar rus göçmenler gelince korkunç yükseldi.İstanbulla yarışır halde.Isparta Denizli gibi yerler daha uygun

Abinizle çıkın ayrı eve. Annenize de üzülmeyin. Layık olduğu hayatı yaşasın. Bir tane de sorumsuz kardeş bende var ama daha ergenlik çağında olduğu için takmıyorum kafama. Geleceğimi kurtarmaya çalışacağım okuyup şu yaşta bir çocukla. Sizde çocuk yok en azından abinizle konuşun.

E boyle anne varken yazik olmus o kardesinize. Asla iflah olmaz artik sizi de abinizi de yer bitirir gecmis llsun. Her ailenin ise yaramaz bi dayisi/enistesi vs olur ya? O da kardesinizin rolu bu hayatta. Annenizi de anlamiyorum ama anlamaya da calismiyorum cunku bir cocuguna sabitlenmis kafayi takmis annelerin cok saglikli olduguna inanmiyorum. Artik kocasi yerine koyup buyuk askini onda mi yasatiyordur nedir neyse ne. Ama bence siz bikac ay sabredin kurus kurus biriktirin. Sadece yol parasi harcayayack kadar. Bir arti sifir veya bir arti bir ev tutup basip gidin. Ozel sektorde calisiyor ulkenin yaridan xogu ve bunlarin da cogu kirada. Oyle bi asalakla ayni evde yasayip hergun anneme dis bileyecegime azcik asim kaygisiz basim derim.
Uyardı abim, annem ona da düşman oldu. Siz gidin bu evden o kalacak dedi.

Back
X