Daha boşanmadan soruyorlar hatta neden diye ben kimseyi gormeye tahammül edemediğim için annem hallediyor . :)Sizi kaygilandirmak istemem ama bosanmadan sonra herkesin nedennnnn ???? sorulariyla annelerimiz daha cok uzuluyor. Allah kahretsin bu merakli , fitne ve dusuncesiz insanlarimizi.
Babam anneme bu kiza bu konulari acip onu uzdugunu duyarsam seni bosarim. Atarim kapiya kendine uzulursun dedi :/ zaten annem babamin yaninda agzini acamaz bu konuda.
Guzel temenniler ve destek icin tesekkur ederim , Allah razi olsun..Oov..
O zaman ya zamana bırakacaksınız ya da psikologa ikna edeceksiniz..
Annedir üzülüyor olabilir ama bence çok yanlış davranıyor. Elalem de zaten laf derdinde, yangına körükle gidiyor...
İnşallah kısa sürede düzelir anneniz, dinginleşir, ferahlarsınız..
Az once konustuk ben patladim o da agliyor. Hep bu dongu oluyor cok yoruldum..Anneniz çok yanlış yolda böyle destek olunmaz. Açık açık bana diğer insanların vermediği kadar sen zarar veriyosun diyip sohbetlere girmeyin
Toplumunada baskisina da kiyasina da....Anne yüreği canım, benle kuzenim kv den çok çekti, daha dün teyzemdeydk annem teyzeme diyoki şunları bi kandıramadılar idare edemedi kıymetini bilemedi kv'leri diye dertleşiyolardı kendi aralarında, anneler kıyamıyo kendi bakmaya kıyamadığım kızıma elalem ne yaptı diye ki annem hadlerinide bildirir altta kalmaz, bide Türk toplumu olarak bi herkesle kıyaslanma varya benim amcamın gelini var kocası altına çekti bi araba doğum hediyesi kız iştende çıktı annesi yan binasında gününü gün ediyor, annemde ona takmış durumda ben çalışıyorum memurum bide düşün sen yoruluyorsun o bile annesinin evinde hiç bişey görmemişken ne rahat ah kaderin olacak diye başlıyo:) bunun sonu yok yani zamanla atlatır inş
Destek olması gerekirken bu yaptıgı seni de üzüyor işte. Ortamı terket derin nefes al konuyu açarsa da sustur veya başka odalara git duymaAz once konustuk ben patladim o da agliyor. Hep bu dongu oluyor cok yoruldum..
inşallah çok mutlu olEvet ama haftasonuna kurs olmuyor ki 2. donem dusunuyorum bunu. Annemle cok vakit gecirmemek lazim. cunku mutlaka bu konuyu aciyor.. Amin cok tesekkur ederim.
bunu diyebilse bir sorun kalmayacak ki. Ama bunu diyemiyor. Maalesef Canim ulkemin Canim insanlari..İnsan kendine yapılanı unutuyor da canına yapılanı unutamıyor.. Allah yardımcınız olsun.. anneniz doktoru kabul etmiyorsa başka bi şekilde annenizin kafasının dağılmasını sağlayın.. soran olur diye çekinmesin.. bu konu hakkında konuşmak istemiyorum der olur biter..
Mesela kim gibi ? Teyzemlerle konusunca daha cok uzuluyor. Kim ne derse desin annem ikna olmuyor maalesef.Destek olayım derken köstek olduklarının farkında değiller
Hala şoktan kurtulamamış belli ki
Size yakın sözüne önem verdiği birileri konuşsa ikaz etse
Komşu,Akraba, Dost birileri yok mu sözüne itibar ettiği?Mesela kim gibi ? Teyzemlerle konusunca daha cok uzuluyor. Kim ne derse desin annem ikna olmuyor maalesef.
Konustuk epey ce. Agliyor,yanina gitmeli miyim ? Bundan bile emin degilim.. ne olacak bizim sonumuz annemleKomşu,Akraba, Dost birileri yok mu sözüne itibar ettiği?
Bilmiyorum benim annemde böyleydi en son sara krizi geçirdim bir daha laf etmedi:))))
Umarım düzelir yaşamış biri olarak seni anlıyorum,zaten unutmak istiyorsun açılınca bir sürü laf
Bazen de tam tersi konuşmak istiyorsun ama sadece sen,bir bakıyorsun herkes daha dolu:)
Geçecek bu günler üzülme!Annene de anlayış göster.Besle büyüt bir hanzo gelsin kalbini kırsın,incitsin bir sürü stres sorun,hayaller
Onu da anla....
Kıyamam ya,git sarıl bir güzel öpüşün barışınKonustuk epey ce. Agliyor,yanina gitmeli miyim ? Bundan bile emin degilim.. ne olacak bizim sonumuz annemle
Amin amin.. Bol bol dua istiyorumAnnecigin de sana yapilanlari kabullenemiyor icinden atamiyor bi turlu ama bu sekilde senide yipratiyor allah kolaylik versin
Calisiyorum ama bu sefer de boyle seyler yapsam benle ilgilenmeiyorsun diyor. Aramizda bir kopukluk olustu umarim duzelir..Calismiyorsaniz bi iş bulup calisin yada yardim derneklerine katilin.siz normal hayata dönünce anneniz o zaman susacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?