- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Destek dediginiz şey manevi anlamda değil. Biz pat diye boşandık. Çocuğumu okula biz kendi Arabamızla götüruyorduk. Sonra direk eski eşim evden ayrılınca arkadaşım Ahmet allah razı olsun servis ayarlayana kadar iki defa oğlumu bıraktı okula araba ile yani bu tarz şeyler. Bayan işi olsa ben yaparım ama bilmediğim şeyler olunca bana bir kardes gibi yardım etti. Benim babam yok vefat etti. Abim uzakta. Onu bir kardes abi olarak bildim. O da beni kardes olarak bildi. Erkek işi gerektiren bir kaç şeyde yardım etti. Eski kocam ile de arkadaş ucumuzde ayni yerde çalışiyoruz. Bir de bir kaç sıkıntıda arada köprü oldu. Mevzu bu. Yoksa boşandım diye omzuna yaslanip ağlayıp zirlamadim.Ben kadını anlıyorum açıkçası. Siz sadece boşanmışsınız, ölüm kalım yaşamamısınız ki neyin desteğini istiyorsunuz ki? Hadi derdiniz, sıkıntınız bir şeye ihtiyacınız oldu gidip o kadından isteyebilirsiniz bu desteği. Ben de durup bir niye bana değil de kocamdan istiyor desteği derim. Arkadaşsa arkadaş yani her şeyin sınırı olmalı, evli de olsanız bekar da olsanız bu böyledir. Ben de eşimin samimi kadın arkadaşı olsun istemem açıkcası, mesafe iyidir her zaman. Bazıları da demiş ki eşine de dedirdiklerini, desin nolacak ki? Demek ki kendi eşleri böyle bir durumda elin kadını için onlara kızıp, elin kadınına daha çok değer verdiğini gösterebiliyor, kendileri de bunu sıkıntı etmiyor, bunu da gördüm ya. :)
Yok planlı hareketmis. Haberi var. Kiskandiginı söylemiş zaten.Görümcenin işgüzarlığı olabilir mi bu? Belki arkadaşınızın cidden haberi yoktur
Aynen öyle. Gerçekten iki gündür kafam yerinde değil.Bir erkek ve bir kadın sadece seks için ilişki kurmaz. Arkadaşlık, dostluk gibi kavramlar da vardır. Konu sahibinin derdinin, adamın desteğini kaybetmiş olmak olduğunu hiç zannetmiyorum.. Bence asıl üzüldüğü konu kendisinin zan altında bırakılması ve gördüğü muamele.
Hayır çekilip instagramın hikayesine attığımız resimlerde hep kalemce çekildiğimiz toplu resimler. Ne başbaşa bir yere gider otururuz, ne başbaşa bir yere gider çay içeriz. Boşanmadan önce de böyleydi. Şimdi de aynı. İki aydır meğerse sıkıntısı varmış. Gerçekten çok üzüldüm,
Bana göre erkek işi diye bir şey yok ki, onun yapabildiklerini siz de yapabilirsiniz. Mesela bir taksi çağırıp okula siz götürebilirdiniz gibi gibi neyse işte. Bilemiyorum kimseden yardım istemem ben, babamdan bile istemek gelmez içimden ki babam hayatını bize adamış bir adam, erkek işi diyip de birilerine bağımlı yaşamak yerine kendiniz halledin işlerinizi. Yine bana göre ortada desteklik bir durum yok.Destek dediginiz şey manevi anlamda değil. Biz pat diye boşandık. Çocuğumu okula biz kendi Arabamızla götüruyorduk. Sonra direk eski eşim evden ayrılınca arkadaşım Ahmet allah razı olsun servis ayarlayana kadar iki defa oğlumu bıraktı okula araba ile yani bu tarz şeyler. Bayan işi olsa ben yaparım ama bilmediğim şeyler olunca bana bir kardes gibi yardım etti. Benim babam yok vefat etti. Abim uzakta. Onu bir kardes abi olarak bildim. O da beni kardes olarak bildi. Erkek işi gerektiren bir kaç şeyde yardım etti. Eski kocam ile de arkadaş ucumuzde ayni yerde çalışiyoruz. Bir de bir kaç sıkıntıda arada köprü oldu. Mevzu bu. Yoksa boşandım diye omzuna yaslanip ağlayıp zirlamadim.
Unutmaki düşmez kalkmaz bir Allah. Bazen insan insana muhtaç olabiliyor. Umarım sen muhtaç olacak pozisyona düşmezsin.Bana göre erkek işi diye bir şey yok ki, onun yapabildiklerini siz de yapabilirsiniz. Mesela bir taksi çağırıp okula siz götürebilirdiniz gibi gibi neyse işte. Bilemiyorum kimseden yardım istemem ben, babamdan bile istemek gelmez içimden ki babam hayatını bize adamış bir adam, erkek işi diyip de birilerine bağımlı yaşamak yerine kendiniz halledin işlerinizi. Yine bana göre ortada desteklik bir durum yok.
Yani daha boşanali 3 ay olmus da sanki erkek erkek diye kudurdum. Töbe Estağfurullah.Biz zaten bosanmis kadinlar evli kadinlarin kil yumagi,gobekli kocalarina agzimiz sulaniyor
Hah işte bende onu diyorum. Evli iken bir dert yok. Kurum değişip giderken bana eşini emanet ediyorsun. Her şey güzel. Muhabbet güzel. Ben Boşandıktan sonra aynı devam eden ilişki sorun oluyor. Bunu hazmedemiyorum.Bunun evli yada bosanmis olmakla ne alakasi var ki göz koyacak insan evliykende koyar evliykende yapar evlilik mi engel olcak yani cok saçma madem istemiyodu en basindan belli etcekti
Toplumun sunu bi anlamasi lazim zaten bi erkekten kurtulmak icin bosanmisiz hemen erkek avina mi cikiyoruz.Ben eskisinden daha mesafeliyim erkeklere sevgili olmak artik uzak geliyor.Erkek gorunce atlamiyoruz yani.Bi de zaten kac senelik arkadasmis Allahim yaYani daha boşanali 3 ay olmus da sanki erkek erkek diye kudurdum. Töbe Estağfurullah.
Hemen de duygu sömürüsü. :)Unutmaki düşmez kalkmaz bir Allah. Bazen insan insana muhtaç olabiliyor. Umarım sen muhtaç olacak pozisyona düşmezsin.
Takma kafana ya bosver konusmazsn olur biter valla bizim toplumun dusuncesi hep boyle bosanmis kadina bi kotu gozle bakiyolar sirf millet bisey demesin diye bosanmayalim mi yaniHah işte bende onu diyorum. Evli iken bir dert yok. Kurum değişip giderken bana eşini emanet ediyorsun. Her şey güzel. Muhabbet güzel. Ben Boşandıktan sonra aynı devam eden ilişki sorun oluyor. Bunu hazmedemiyorum.
Bu kadın bir kez daha yapmıştı böyle bir şeyi. Yine daireden ortak bir arkadaşımız vardı. O bekardı. Onu da kiskanmjsti. Görüşmesini istemezdi. Ama kendi çok samimiydi. Hatta arkadaşın ailesini arayip beni aldatıyor ondan hoslaniyor demişti. Samimi olduğu halde bunu yaptı.Toplumun sunu bi anlamasi lazim zaten bi erkekten kurtulmak icin bosanmisiz hemen erkek avina mi cikiyoruz.Ben eskisinden daha mesafeliyim erkeklere sevgili olmak artik uzak geliyor.Erkek gorunce atlamiyoruz yani.Bi de zaten kac senelik arkadasmis Allahim ya
Ya bir git Allah aşkına. Kime ne duygu sömürüsü yapayım ben. Haddini bil biraz. Bende çok şeyler yasadim. Gayette güçlüyumm ben yalvarmadim kimseye gel bana yardım et diye. Kendi insanligindan yaptı bunu. Ama senin zihniyetinde olan insanlar da işte hemen kafayı başka şeylerle doldurup altında bişey arar. 10 yıllık sabah 8 akşam 5 çalıştığım insan bu. Biraz şu gerici düşünceleri atın kafanızdan da insancıl düşünün.Hemen de duygu sömürüsü. :)
Benim neler yaşayıp, tek anlattığıma dair en ufacık fikriniz var mı? Merak etmeyin ben bir sürü şey yaşadım, Rabbim de şükürler olsun hep kol kanat gerdi, tek başıma çıkış kapısına götürdü beni; ama senin yerinde olsam şu anda birinin yuvasını huzursuz ettiğim için de huzursuz olurdum, sadece kendimi düşünemezdim.
Zaten millet ne der diye diye bu sekilde olduk ya. İnsanlar iki yüzlü tuhaf.Takma kafana ya bosver konusmazsn olur biter valla bizim toplumun dusuncesi hep boyle bosanmis kadina bi kotu gozle bakiyolar sirf millet bisey demesin diye bosanmayalim mi yani
Ben gülerim buna tek başımaYa bir git Allah aşkına. Kime ne duygu sömürüsü yapayım ben. Haddini bil biraz. Bende çok şeyler yasadim. Gayette güçlüyumm ben yalvarmadim kimseye gel bana yardım et diye. Kendi insanligindan yaptı bunu. Ama senin zihniyetinde olan insanlar da işte hemen kafayı başka şeylerle doldurup altında bişey arar. 10 yıllık sabah 8 akşam 5 çalıştığım insan bu. Biraz şu gerici düşünceleri atın kafanızdan da insancıl düşünün.
Aradaşınızın gerçek yüzünü görmüş oldunuz, canınızı sıkmayın yaptığı densizlikten o utansın, demek ki gerçek bir arkadaş değilmiş sizin için, ayrıca onun bu düşüncesinin kaynağı asla siz değilsiniz özgüven eksikliği ve eşine olan güvensizliğinden kaynaklanıyor, sıkmayın canınızı. Hayatınızın geri kalanında her zaman mutlu günleriniz olsun inşallahYaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?